- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bErkek arkadaşın bunu sana hangi mantık ve akılla anlatmış? Ben de oraya takıldım.
Benimki adanalı ciğerin yanında götürüyor soğan piyazlarını ayyy bende dolmuşumsrvgilisi yozgatlidir, kahvaltida bile sogan yiyordur kiz da ondan opmek istemiyordur(nasi dolmussam )
ben de alistim artik sumakli sogan salatasi soframizin vazgecilmezi. napalim antibiyotik niyetineBenimki adanalı ciğerin yanında götürüyor soğan piyazlarını ayyy bende dolmuşum
Şifa olsun Ben de sırf bana kokmasın diye çatalın ucuyla yiyorum.O 2 porsiyon ciğer ben ızgara tavuk yiyorum kırmızı et yiyemiyorum bu bana ekmek arası ciğer yapıyor bol soğanlı ye ye diye burnuma burnuma sokuyor hasbinallah.Sanırım ben alışamam sizin gibiben de alistim artik sumakli sogan salatasi soframizin vazgecilmezi. napalim antibiyotik niyetine
Şifa olsun Ben de sırf bana kokmasın diye çatalın ucuyla yiyorum.O 2 porsiyon ciğer ben ızgara tavuk yiyorum kırmızı et yiyemiyorum bu bana ekmek arası ciğer yapıyor bol soğanlı ye ye diye burnuma burnuma sokuyor hasbinallah.Sanırım ben alışamam sizin gibi
merhaba kızlar
yani belki bana kızıcaksınız ama konu bi arkadaşımla ilgili.kendisi erkek.çok çok yakın arkadaşım.6 yıllık bi sevgilisi var.çocuk 26 kız 23 yaşında.6 yıldır sevgililer.ve kız bununla öpüşmüyormuş 3 aydır.sebep olarak annesi öptürme demiş :) ayrıldılar tekrar barıştılar.hala öpüşmemişler.bana tuhaf geldi kızın tavrı.yani öpüşmek zorunda degil kız tabiki.bu sevgi göstergesi değil elbette.ama biraz tuhaf geldi bana kızın tavırları.sizin fikrinizi almak istedim bayanlar olarak
Doğru bir tespit.Göster ama elletme repliği geldi. Ziya ve Ayşen Gruda