• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kadın neden öpüşmek istemez

Acikcasi bana mantiksiz geliyor.. Dindar bir kiz ise mesela evlilik oncesi yakinlik istemeyen bir kiz ise 6 senedir bir erkekle sevgili olmak tuhaf olur.. Obur yandan bastan beri boyleyse ve arkadasin bastan boyle kabul etmisse neden hep ayrilip barismis ayrica sana dedikodusunu ediyor hic anlamadim..

Benim annemde ben nisanliyken opmuyo seni demi demisti. Bende ay anne yok artik (taabiiki hayir) diye karsilik vermistim haha dusunun yani

Sanki sen bir erkekmissinde sevgilinle öpüsme problemin varmisda buraya biz kadinlardan fikir almaya gelmissin gibi gibi :KK14:

ben de alistim artik sumakli sogan salatasi soframizin vazgecilmezi. napalim antibiyotik niyetine :KK70:
Şifa olsun :KK48: Ben de sırf bana kokmasın diye çatalın ucuyla yiyorum.O 2 porsiyon ciğer ben ızgara tavuk yiyorum kırmızı et yiyemiyorum bu bana ekmek arası ciğer yapıyor bol soğanlı ye ye diye burnuma burnuma sokuyor hasbinallah.Sanırım ben alışamam sizin gibi :KK12:

Konu cok tuhaf gelmekle birlikte (arkadasinizla nasil bir muhabbetiniz var, kizin annesiyle nasil bir muhabbeti var), öpmemesi icin bir cok sebep var :
- Artik sevmiyordur
- cocugun agzi kokuyordur
- kizin rahastizligi vardir
- kiz eger muslumansa dinen yasak oldugu icin (önceden niye öpüyordu madem derseniz belki sonradan ermistir yani olamaz mi. Bence olabilir. Evet)

Şifa olsun :KK48: Ben de sırf bana kokmasın diye çatalın ucuyla yiyorum.O 2 porsiyon ciğer ben ızgara tavuk yiyorum kırmızı et yiyemiyorum bu bana ekmek arası ciğer yapıyor bol soğanlı ye ye diye burnuma burnuma sokuyor hasbinallah.Sanırım ben alışamam sizin gibi :KK12:

:D :D :D :D evli olsan alismak zorunda kalirdin

Sizi niye ilgilendiriyor ki siz dış kapının mandalisiniz bi de bence sevmiyor diye yorum yapmışsınız arkadaşınıza da böyle mi diyorsunuz?
Hiç sevmem böyle dışardan yorum yapanları. Kız sevmese altı sene yanında durmazdi. Opusmemesinin de bir sürü sebebi olabilir.

6 yıldır öpüşüyorlar mı ? Son 3 aydır mı öpüşülmüyor ?
Son öpüşmeler öpüşmeden ileri doğru yolaldıysa gözü korkmuş olabilir.
Ağız kokusu da olabilir tabii.

merhaba kızlar
yani belki bana kızıcaksınız ama konu bi arkadaşımla ilgili.kendisi erkek.çok çok yakın arkadaşım.6 yıllık bi sevgilisi var.çocuk 26 kız 23 yaşında.6 yıldır sevgililer.ve kız bununla öpüşmüyormuş 3 aydır.sebep olarak annesi öptürme demiş :) ayrıldılar tekrar barıştılar.hala öpüşmemişler.bana tuhaf geldi kızın tavrı.yani öpüşmek zorunda degil kız tabiki.bu sevgi göstergesi değil elbette.ama biraz tuhaf geldi bana kızın tavırları.sizin fikrinizi almak istedim bayanlar olarak

Neden tuhaf olsun ki? Kız bedenine sahip çıkıyor işte. Bende şaşırmanıza şaşırdım.

6 Yıldır birlikte olduklarını ,annesinin bile öptürme dediğin biliyorsunuz ama neden öpmediğini Buraya konu açıp mı öğrenmek istiyorsunuz?? Ona soracak kadar samimiyetiniz var mı ? Bi kız neden kız arkadaşından birinci ağızdan öğrenebileceği soruları buralara açar ??
Işte bunlar hep boşluktan ..

Back
X