bir kac ip ucu lütfen :)

cellulose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
9
0
1
31
iyi Geceler

yeni üyeyim inşallah konuyu dogru yere yaziyorumdur.
benim kücük bir sıkıntım var.
yeni nisanladim, nisanlimla veya aileremiz arasinda bir problem yok cok sükür.

benim sorunum nisanlima soguk davraniyorum. iliskimiz yeni oldugu icin ve benim bundan önce hic erkek arkadasimda olmadi.

ben bir erkege nasil davranacagimi bilmiyorum. Onu sevdigimi, deger verdiğimi nasil göstere bilirim.

örneğin bulustumuzda nasil davranmam lazim?

bana biraz ip ucu verirmisiniz lütfen.

nişanlının kişiliğinden bahset biraz :)) bence böyle sıcacık yüzüne baksan elini tutsan filan işe yarar . Ama kişilik çok önemli işte :)

ben daha cok cekingenim o ise aslinda cok sicak kanli.. cok romantik, benimle ilgileniyor.
bazen diyor zamanla olur ama bende hissediyorum benden birazcik birseyler bekledigini

ben daha cok cekingenim o ise aslinda cok sicak kanli.. cok romantik, benimle ilgileniyor.
bazen diyor zamanla olur ama bende hissediyorum benden birazcik birseyler bekledigini

önce mesajlarla kendini aşmaya çalışsan . NE bileyim böyle romantik şiir filan at . Sonra zaten mesajdan alıştığın için rahat rahat gider

Mantıklı bir insanım diyorsunuz ama.. merak ettim.. mesela dışardayken, cafede falan, ona karşı bi çekim hissediyor musunuz? Yani gözgöze gelince hiç içiniz ısınıyor mu?

Nasıl davranmanız gerektiğini hissetmeniz lazım önce.

ben daha mantiksal birisiyim ve romantikten fazla anlamiyorum.
ben bulustugumuzda ona nasil davranmaliyim? onu bilmiyorum

mantıksal olmak romantik takılmaya engel mi ? Benim lakabım bayan mantık ama sana burada 10 tane romantik kurgu yazarım yani . Ne bilelim biz buluşmada ne yapıyorsunuz ? Zaten bence kadınlar öyle çok romantik olmaz özel günler dışında kadınlar güzel sever :)

Cilveli ve güleryüzlü ol.
Bu tip şeyler insanın içinden gelir gerçi. Sonradan olmaz.

Ama bu tip davranışlar erkeklerin en bayıldığı davranışlardir.

Sevgilimin eski ilişkilerinden konuşuyoruz arada. İki tane eski sevgilisi var. Biri neşeli esprili bir kızmış, iyi de bir insanmis. Biri çok asık suratlı ve nemrutmuş, negatif bir karaktermis. Neşeli olan hakkında dedim ki, ben normal şartlar altında onunla arkadas olabilirmişim. Diğer nemrut olan pek sevilmezmiş arkadaş ortamında. Onunla asla arkadaş olmazdım mesela

Sevgilim de enerjimi çekerdi, zaten sorunlar yaşadık, yanında huzur bulmuyordum diyor onun için.

Özetle; neşeli, huzur veren ve cilveli bir kadın ol
O zaten senin Nişanlın
Evlenme kararı vermişsin. Hani kafanda soru işareti de yok demek ki. Neden bütün enerjini onunla hayatı güzelleştirmeye vermeyesin ki?

Çok eglendirici ol.
Çok duru ve dogal bir güzel ol
Oturup konuşulabilir ol. Muhabbetin sağlam olsun. Edebiyat da konuş, şiir sinema da konuş
Çok cilveli ol.
Çok iyi seks yap.

Bunlarla unutulmaz olursun. Kıps :)

evet aramizda cekim var, gözgöze geldigimizdede icim isiniyor.. ama ben ona bunu gösteremiyorum,
hep bir çekingenlik bir utangaçlık var bende..
örnek verirsek, güzel ask cümleler kurmayi bilmiyorum, benim icin vicik vicik seyler bunlarama nisanlim da cok duygusal

ben bildiginiz iliskideki soguk "odun" kişiyim

sagolda artik birseyler yapmam lazim..
nasil cilveli olacaksam artik

ay inşallah olur,
peki asik oldugun kisiye nasil yakinlastin, neler yaptin? nasil davrandin
İçinden gelecektir tatlı sözler işveler cilveler, bunlar zorla yapılacak şeyler değil. Kendini şöyle yapayım böyle söyleyeyim diye zorlarsan olmaz ki, yapmacık durur zaten. Karşındaki hisseder. Zaman

zamanla oturur yerine hersey ama illaki biseyler yapmak istiyorum diyorsan gordugunde sicacik kocaman ve masumca bir saril bizim buralarda seni seviyorum denmez sana gurban olurum denir de :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…