ben daha cok cekingenim o ise aslinda cok sicak kanli.. cok romantik, benimle ilgileniyor.
bazen diyor zamanla olur ama bende hissediyorum benden birazcik birseyler bekledigini
görücü usülü nişanlandınız galiba
önce mesajlarla kendini aşmaya çalışsan . NE bileyim böyle romantik şiir filan at . Sonra zaten mesajdan alıştığın için rahat rahat gider
ben daha mantiksal birisiyim ve romantikten fazla anlamiyorum.
ben bulustugumuzda ona nasil davranmaliyim? onu bilmiyorum
Mantıklı bir insanım diyorsunuz ama.. merak ettim.. mesela dışardayken, cafede falan, ona karşı bi çekim hissediyor musunuz? Yani gözgöze gelince hiç içiniz ısınıyor mu?
Nasıl davranmanız gerektiğini hissetmeniz lazım önce.
mantıksal olmak romantik takılmaya engel mi ? Benim lakabım bayan mantıkama sana burada 10 tane romantik kurgu yazarım yani . Ne bilelim biz buluşmada ne yapıyorsunuz ? Zaten bence kadınlar öyle çok romantik olmaz özel günler dışında kadınlar güzel sever :)
Cilveli ve güleryüzlü ol.
Bu tip şeyler insanın içinden gelir gerçi. Sonradan olmaz.
Ama bu tip davranışlar erkeklerin en bayıldığı davranışlardir.
Sevgilimin eski ilişkilerinden konuşuyoruz arada. İki tane eski sevgilisi var. Biri neşeli esprili bir kızmış, iyi de bir insanmis. Biri çok asık suratlı ve nemrutmuş, negatif bir karaktermis. Neşeli olan hakkında dedim ki, ben normal şartlar altında onunla arkadas olabilirmişim. Diğer nemrut olan pek sevilmezmiş arkadaş ortamında. Onunla asla arkadaş olmazdım mesela
Sevgilim de enerjimi çekerdi, zaten sorunlar yaşadık, yanında huzur bulmuyordum diyor onun için.
Özetle; neşeli, huzur veren ve cilveli bir kadın ol
O zaten senin Nişanlın
Evlenme kararı vermişsin. Hani kafanda soru işareti de yok demek ki. Neden bütün enerjini onunla hayatı güzelleştirmeye vermeyesin ki?
Çok eglendirici ol.
Çok duru ve dogal bir güzel ol
Oturup konuşulabilir ol. Muhabbetin sağlam olsun. Edebiyat da konuş, şiir sinema da konuş
Çok cilveli ol.
Çok iyi seks yap.
Bunlarla unutulmaz olursun. Kıps :)
Ben de bildiğin odun kişiydim ama aşık olunca çok değiştim. Daha çok yeniymiş bence biraz zaman ver zamanla olacaktır olması gerekenlerben bildiginiz iliskideki soguk "odun" kişiyim
Ben de bildiğin odun kişiydim ama aşık olunca çok değiştim. Daha çok yeniymiş bence biraz zaman ver zamanla olacaktır olması gerekenler
İçinden gelecektir tatlı sözler işveler cilveler, bunlar zorla yapılacak şeyler değil. Kendini şöyle yapayım böyle söyleyeyim diye zorlarsan olmaz ki, yapmacık durur zaten. Karşındaki hisseder. Zamanay inşallah olur,
peki asik oldugun kisiye nasil yakinlastin, neler yaptin? nasil davrandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?