• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Jilet Hikayesi

HemeraArrington

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
1
0
1
26
Kızlar merhaba, 20 yaşındayım ve genital bölgemi jiletle alıyorum, ağdaya geçiş yapmak istiyorum fakat bacaklarımdan bile ağdayı çekemeyen ben oradan hayatta çekemem.. Öğrenciyim ve lazere ayırabilecek bütçem yok maalesef.. Kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama çok fazla ve kalın olduğu için gitmekten çok çekiniyorum.. Önerisi olan var mı? Alternatif verebilecek? İyi kuaför önerebilecek? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

vallahi canim o dert bende de vardi ccok sukur kurtuldum sayilir ben direk agdaya gecince cok tahris oldu sivilce cikti ama baktim olacak birsey degil eski nenelerimizin analarimizin yaptigi cam sakiziyla yapmaya karar verdim sakizlada biraz acima yapti basta ama cok cabuk uyusuyor simdi ise 1 ay suruyor killarin cikmasi sanada cam sakizini oneririm aciyo ama biraz sabir isi cozuyor

Kızlar merhaba, 20 yaşındayım ve genital bölgemi jiletle alıyorum, ağdaya geçiş yapmak istiyorum fakat bacaklarımdan bile ağdayı çekemeyen ben oradan hayatta çekemem.. Öğrenciyim ve lazere ayırabilecek bütçem yok maalesef.. Kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama çok fazla ve kalın olduğu için gitmekten çok çekiniyorum.. Önerisi olan var mı? Alternatif verebilecek? İyi kuaför önerebilecek? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bence her ay ağdacıya vereceğin parayı lazere biriktir çok rahat edersin :)

Back