- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
Evet benimde prolaktinim yüksek. Hayatımda hiç istekli olmadım diyebilirim. Tam ilaçla düzelttim derken eşim askere gitti. Şuanda biraz istiyor gibiyim ama umarım fikrim değişmezBir de yazdıktan sonra aklıma geldi geçen sene kan testi yaptırmıştım prolaktin(süt hormonu) bende 40 çıkmıştı. O sıralar psikiyatrik ilaç kullanıyordum İlacın yan etkisidir diye üstünde durmadık ama prolaktin yüksekliği de ciddi bir isteksizlik yaratırmış. Onu da kontrol ettireceğim.
Evet benimde prolaktinim yüksek. Hayatımda hiç istekli olmadım diyebilirim. Tam ilaçla düzelttim derken eşim askere gitti. Şuanda biraz istiyor gibiyim ama umarım fikrim değişmez
Benim 36.8 di yanlış hatırlamıyorsam. TSH de yüksekti, euthyrox 75 kullanıyorum 2 aydır. Düzene girmeye başladı hormonlarım çok şükür. Prolaktinimin yüksek olma sebebi troid (tsh) idi. Onu dizginleyince prolaktin kendiliğinden rayına oturduAaa. Sizinkinin sebebi neymiiş? Nasıl bir ilaç kullandınız? Kaçtı prolaktininiz?
Benim 36.8 di yanlış hatırlamıyorsam. TSH de yüksekti, euthyrox 75 kullanıyorum 2 aydır. Düzene girmeye başladı hormonlarım çok şükür. Prolaktinimin yüksek olma sebebi troid (tsh) idi. Onu dizginleyince prolaktin kendiliğinden rayına oturdu
Pijamanı çıkartmış mı oluyo. Basen benim eşimde yapıyo yarı uykulu oluyorum önce şstemiyorum ama sonrası güzel oluyor :)Pijama altimda yok yari ciplak uyaniyorum cok yorgunum heralde ondan
Değiştirdiğine inanıyorum çünkü ilk kez kendimi hazır hissettim. Çok şükürProlaktinin düşmesi isteğinizi cidden değiştirdi mi yani ☺
psikolojik ilaçlar da hormonları etkileyebilir. Kimileri istek yaparken kimileri de isteksizlik yapabiliyor. Hatta kişiden kişiye değişebliyor bu durumÇok stresli bir dönem geçirdim, anksiyete bozukluğu dönemim oldu antidepresan kullandımhala stresimi kontrol etmekte zorlanırım