- 9 Temmuz 2019
- 2.365
- 1.720
Nasıl bir uyku bu aaDuzene girdigin zaman esin elinin altinda sonuctaa birada kacmak daha hos oluyor
2 dir esim halledermis beni ama bben hatirlamiyorum uykudan
Öyle uyku olur mu? Gazozuna ilaç atıyor olmasın?Pijama altimda yok yari ciplak uyaniyorum cok yorgunum heralde ondan
Duzene girdigin zaman esin elinin altinda sonuctaa birada kacmak daha hos oluyor
O kadar derin mi uyuyorsunDuzene girdigin zaman esin elinin altinda sonuctaa birada kacmak daha hos oluyor
Bende bilmiyorum sabah 7 de kalk gece 1 2 gibi yat 2 cocuk bahce yoruluyorum galiba ama karsilik veriyormusumNasıl bir uyku bu aa
Ben hep uyurken yap derdim hissederim derdim hatta gece uyuduktan ve sabah kalkinca cok hosuma gider gucu kuvveti tam toplanmiskenÖyle uyku olur mu? Gazozuna ilaç atıyor olmasın?
Üstünde adam zıplayacak uyanmayacaksıngülüyorum ama ürpertici birşey var bu işte
Artik dayanacak bunye kalmadi bende denize bir gitsem kendime gelirim amaO kadar derin mi uyuyorsun
Sabahları öperek falan uyandırıyor eşim benı de, ama oraya değince uyanıyorum ben
Paxera ve ataraks kullanmistim cipralex te vermisti bi ara ama bulanti yapmisti birakmistim 3 yildir ilac filan icmiyorum cok şükürhangi ilacı kullandınız lustral mı o yapıyor daha çok ben cipralex kullanıyorum ama isteğim hiç azalmadı
Ayy kızz sen yine de o kadar dalma derın uykuya, Allah korusun insanın aklına herşey geliyoBende bilmiyorum sabah 7 de kalk gece 1 2 gibi yat 2 cocuk bahce yoruluyorum galiba ama karsilik veriyormusum
Ben hep uyurken yap derdim hissederim derdim hatta gece uyuduktan ve sabah kalkinca cok hosuma gider gucu kuvveti tam toplanmisken
Artik dayanacak bunye kalmadi bende denize bir gitsem kendime gelirim ama
Yok kiz kocam o benim guvenirimde severim de ilk askim deil belki ama Allah yoklugunu veermesin boylesi zor bulunurAyy kızz sen yine de o kadar dalma derın uykuya, Allah korusun insanın aklına herşey geliyo
Ne işe yarıyor bu ilaçlar deprasan mıPaxera ve ataraks kullanmistim cipralex te vermisti bi ara ama bulanti yapmisti birakmistim 3 yildir ilac filan icmiyorum cok şükür
Kız yok öyle şey deil, bi gün eve hırsız girer ruhun duymaz..Yok kiz kocam o benim guvenirimde severim de ilk askim deil belki ama Allah yoklugunu veermesin boylesi zor bulunur
Kişinin belli rahatsızlıkları durumunda veriliyor anksiyete bozukluğu panik atak falanNe işe yarıyor bu ilaçlar deprasan mı
Korkuluk var canim bizim burada oyle seyler kolay kolay olmaz kucuk ilceKız yok öyle şey deil, bi gün eve hırsız girer ruhun duymaz..
Allah korusun cnmKorkuluk var canim bizim burada oyle seyler kolay kolay olmaz kucuk ilce
İnsAallah canimAllah korusun cnm
Çok stresli bir dönem geçirdim, anksiyete bozukluğu dönemim oldu antidepresan kullandımhala stresimi kontrol etmekte zorlanırım
geçmiş olsun canım öncelikle. "post-ssri persistan seksüel disfonksiyon" isimli bir rahatsızlık var. Psikiyatristinden ayrıntılı bilgi alabilirsin, bir araştır istersen.
Sıcaktandır o sıcaktan