Bir isteksizlik hali :((

Nasıl bir uyku bu aa
Bende bilmiyorum sabah 7 de kalk gece 1 2 gibi yat 2 cocuk bahce yoruluyorum galiba ama karsilik veriyormusum
Öyle uyku olur mu? Gazozuna ilaç atıyor olmasın?
Üstünde adam zıplayacak uyanmayacaksın gülüyorum ama ürpertici birşey var bu işte
Ben hep uyurken yap derdim hissederim derdim hatta gece uyuduktan ve sabah kalkinca cok hosuma gider gucu kuvveti tam toplanmisken
O kadar derin mi uyuyorsun
Sabahları öperek falan uyandırıyor eşim benı de, ama oraya değince uyanıyorum ben
Artik dayanacak bunye kalmadi bende denize bir gitsem kendime gelirim ama

Ayy kızz sen yine de o kadar dalma derın uykuya, Allah korusun insanın aklına herşey geliyo

Çok stresli bir dönem geçirdim, anksiyete bozukluğu dönemim oldu antidepresan kullandım hala stresimi kontrol etmekte zorlanırım

geçmiş olsun canım öncelikle. "
post-ssri persistan seksüel disfonksiyon" isimli bir rahatsızlık var. Psikiyatristinden ayrıntılı bilgi alabilirsin, bir araştır istersen.

geçmiş olsun canım öncelikle. "
post-ssri persistan seksüel disfonksiyon" isimli bir rahatsızlık var. Psikiyatristinden ayrıntılı bilgi alabilirsin, bir araştır istersen.

İlaç öncesi de bu şekildeydim diye hatırlıyorum amaa teşekkür ederim bilgi için, bi araştırayım:)

Bir de yazdıktan sonra aklıma geldi geçen sene kan testi yaptırmıştım prolaktin(süt hormonu) bende 40 çıkmıştı. O sıralar psikiyatrik ilaç kullanıyordum İlacın yan etkisidir diye üstünde durmadık ama prolaktin yüksekliği de ciddi bir isteksizlik yaratırmış. Onu da kontrol ettireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…