Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Salat-ı Tefriciye duasını yeni bitirdim. Ama içimde bir huzursuzluk var sanki kabul olmayacakmış gibi hissediyorum bilemiyorum belki de şeytan vesvese veriyordur. Bu duamın sonucunu mu beklemeliyim yoksa birkaç tane daha dua okumalı mıyım. Lütfen yardım edin
Bir niyetle dua edilir dualar okunur ama kabul olacağına tam hüsnü zan edilerek. Fakat bekliyorum gerçekleşsin diye sabırsızlık edilmez. Gerçekleştiğini görürseniz şükredersiniz olmazsa Allah ın vardır bir hikmeti deyip ahirete kaldığını bilirsiniz. Mutlaka duaların karşılığı var ama dünya ama ahiret Allah bilir en hayırlısını. Dua etmek ibadet. Başka dualarda edin okuyun güzel olur İnşaAllah Allah kabul etsin.Ben Salat-ı Tefriciye duasını yeni bitirdim. Ama içimde bir huzursuzluk var sanki kabul olmayacakmış gibi hissediyorum bilemiyorum belki de şeytan vesvese veriyordur. Bu duamın sonucunu mu beklemeliyim yoksa birkaç tane daha dua okumalı mıyım. Lütfen yardım edin
Tabiki de öyle de bı soruyum dedim. O zaman ben bütün duaları okuyum. Belki de Allah gayretimi görüp kabul eder bilemeyizNiye sonuç bekleyesiniz, her şeyi her zaman dileyebilirsiniz ? İstemekte sınır olmadığını düşünüyorum
Ya aslında ben kabul olacak mı olmayacak mı diye düşünmek istemiyordum. Yani en başta kabul olacak diye düşünüp bir daha hiç düşünmeyecektim bu konuyu ama olmuyormusBir niyetle dua edilir dualar okunur ama kabul olacağına tam hüsnü zan edilerek. Fakat bekliyorum gerçekleşsin diye sabırsızlık edilmez. Gerçekleştiğini görürseniz şükredersiniz olmazsa Allah ın vardır bir hikmeti deyip ahirete kaldığını bilirsiniz. Mutlaka duaların karşılığı var ama dünya ama ahiret Allah bilir en hayırlısını. Dua etmek ibadet. Başka dualarda edin okuyun güzel olur İnşaAllah Allah kabul etsin.
Pardon ya. hiç aklıma gelmedi orasıKonunuz yanlış yerde. Dua bölümüne açmalısınızMune
Derdiniz ne tam olarak neye dua ediyorsunuz?
Ayrıca herşeyin bir vakti vardır duanın kabulününde.
Yaşınız daha küçük bunun için dua etmeniz ilginç. Evlilik için dua edin tamam da sevgili için edeceğiniz duanın kabul olacağını çok sanmıyorum. Hem gerçekten erken ya . Hayatta yapacak çok şey var sevgililik dışındaSevgilim olması için okumuştum ama öyle eğlence amaçlı değil. Onla ilerde evlenebilmek istiyorum yani diğer kizlar gibi değilim laylaylom peşinde koşmuyorum.
Yani o kadar da küçük değilYaşınız daha küçük bunun için dua etmeniz ilginç. Evlilik için dua edin tamam da sevgili için edeceğiniz duanın kabul olacağını çok sanmıyorum. Hem gerçekten erken ya . Hayatta yapacak çok şey var sevgililik dışında
Bu kaçıncı konu açışınız..Sevgilimin olması için ediyorum
Farkındaysan başlıkta sevgiliye dair bir söz yazmamışim. Üstelik yukarda da bahsettim ben öyle gezip tozmak için istemiyorum. Ben hiç sevilmedim ve sevilmek nasıl bir duygu bilmiyorum mantıken ve artık bilmek istiyorum. Ama eğer sevgilim olunca hemen o ilk kişiyle evlenmek istiyorum insAllah da öyle olur.Bu kaçıncı konu açışınız..
Sevgili için dua eden ilk sizi görüyorum
Başlıkta yazmamıssın ama konuda bunun için dua ettiğini belirtmişsin..Farkındaysan başlıkta sevgiliye dair bir söz yazmamışim. Üstelik yukarda da bahsettim ben öyle gezip tozmak için istemiyorum. Ben hiç sevilmedim ve sevilmek nasıl bir duygu bilmiyorum mantıken ve artık bilmek istiyorum. Ama eğer sevgilim olunca hemen o ilk kişiyle evlenmek istiyorum insAllah da öyle olur.