Bir İstanbul Masalı...

Çok zor diyorsun,çok zor olmasa adi imtihan olurmuydu hic....Allah hem imtihan eder hem de imtihan da yardim eder.Yar ve yardimciniz olsun..

Yazdıklarınızı okurken ağladım . yazdıklarınız çok içten ve samimi. Ben de 28 yaşındayım ve bugün 1tane 1.kalite embriyo koydular. Günlük hayatına devam edebilirsin dedilen ama korkuyorum onca acıdan sonra. Ne yapmalıyım bir öneriniz var mı ?

Hayırlı uğurlu olsun ben ilk 3 gün kendimi hic yormadim sonra normal hayatıma döndüm abartmadan ,ama hep hamileymisim gibi hayal ettim öyleymiş gibi davrandim konuştum bunu tavsiye edebilirim haber vs beni uzecek şeyler izlemedim buradan mujdeli haber verirsiniz inşallah

Merhaba pers olmus transferinz sanirim benimde ayni gun oldu bende genelde yatiyorum ama yatmakta insani sikiyo ayni gun test sonucunu alcaz hayirli haberler insallah :)

Merhaba pers olmus transferinz sanirim benimde ayni gun oldu bende genelde yatiyorum ama yatmakta insani sikiyo ayni gun test sonucunu alcaz hayirli haberler insallah :)
AA üzgün oldumu transferin çok sevindim ,yok öyle çok yatma ama kendini suclu hissettircek kadar yormada ben 4. Gün ise donmustum ,yatinca kendini çok dinleyip stres ediyor insan ,hadi mujdelr verin bize

AA üzgün oldumu transferin çok sevindim ,yok öyle çok yatma ama kendini suclu hissettircek kadar yormada ben 4. Gün ise donmustum ,yatinca kendini çok dinleyip stres ediyor insan ,hadi mujdelr verin bize
Ya yatiorum genelde yatarken saga sola donunce bile ayagimi karnima cekince bile suclu hissediorum kendimi cok tsk ederim rabbim insallah herkesin gonlune gore wersin ins ayin 11 test tarihim bakalim ne cikacak :)

Sonucunuzu aldinizmi çok merak ettim

Ya yatiorum genelde yatarken saga sola donunce bile ayagimi karnima cekince bile suclu hissediorum kendimi cok tsk ederim rabbim insallah herkesin gonlune gore wersin ins ayin 11 test tarihim bakalim ne cikacak :)
Aaaaa hamilemisinn oleyyy oleyyyy topigin ilk hamilesiii hoşgeldin bebek )

Iyi gdiyo cok sukur daha keseyi gormedik ama iyidr heralde :) ya bi grupta tedawisi negatfle sonuclananlar oldu bnde onlarn gozune sokar gibi kalmasn ddm kaldrdim
Ayy iyi sevindim bbende hamileliğin hic foto koyamamistim,ama abartmadan bazı duyguları yasamak gerek simdi olsa tadını keyfini cikarirdim diiorum

yazdıklarınızın her bir kelimesi sanki benim yüreğimden kopup gelen sözler. artık hamile birini gördüğümde nasıl imrenerek bakıyorum içimde ne fırtınalar kopuyo bir ben biliyorum sanıyordum ama sizinde yazdığınız gibi damdan düşeni bir tek damdan düşen biliyo. üç yıllık evliyim çocuk çok istiyordum ama zaman ilerledikçe bi tuhaflık olduğunu anladık. doktora gittik ve prolaktin hormonum yüksek çktı düşerse hamileleik olacak dendi ve ilaçlar başladı.beş ay sonra bir de baktım hamileyim. o sevinçle herkese söyledik tabi. doktora gittik herşey yolunda denildi kese henüz görünmüyo bi kaç haftaya görtecez denildi. ama 7. haftada kanama başladı ve dış gebelik teşhisi konuldu. ameliyatla sağ tüpüm alındı.korkma yine hamile kalırsın dediler. ama üzerinden bir yıl geçti olmadı.rahim filminde diğer tüpüm açık denildi. iki aşılama denendi. ama artık il dışında başka bir doktora gittim bu ay ve bana var olan tüpümün kapalı olduğunu açılmasının yolu ameliyat olduğunu ama yine de dış gebelik riskimi yüksek olduğunu söyledi. bunlarla uğraşmaya gerek olmadığını bir an önce tüp bebek merkezine başvurmamı önerdi. çünkü yaşım 29 ve hormonlarda da sıkıntı var.tüp bebek merkeziyle görüştüm mayıs ayında inşallah tedaviye başlayacam. tüp bebek yöntemiyle gebelik şansımın yüksek olduğu söylendi çünkü eşimde sıkıntı yok. hayırlısıyla ben de mutlu sona ulaşırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…