• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insanın hayatında hiç mi birşey yolunda gitmez?

Merhaba, önceki yorumları okumadım, söyleyeceklerim yardımcı olur mu onu da bilemiyorum ama size kendi depresif hallerimden ve içimde büyüyen sıkıntılardan kurtulma mottomu söyleyeyim; ''Ucunda ölüm yok.'' Ucunda ölüm yok hanım efendi, her şey, her bunalım, her acı, her düşüş geçiyor. İlk kez düşük not aldığınız günü hatırlayın. Ne kadar üzülmüştünüz, canınız acımıştı, ailenizden korkmuştunuz belki, belki utanmıştınız. Ya da yakın arkadaşınızdan yediğiniz ilk kazığı hatırlayın, ne büyük kalp kırıklığıydı değil mi? İlk platonik aşkınızın sizden hoşlanmadığını fark ettiğinizde dibe vuran özgüveniniz bilmem kaç zaman sonra gelen bir ilanı aşkla tekrar yükselmemiş miydi? Şimdi bunları dert ediyor musunuz? Muhtemelen çoktan unuttunuz. Sağlık problemlerinin dışında hiçbir şeyin ucunda ölüm yok. Başınıza gelecek en kötü şey ne olabilir ki? İşiniz yok diyelim, olmasın yenisini bulursunuz. Babanızla problemleriniz mi var? Herkesin var, benim de var, ben babamla para alışverişi dışında konuşmuyorum. Öldüm mü? Yoo, yaşıyorum gayet. Hayatınıza giren adamlardan canınızı sıkmış, 5 yıl sonra isimlerini unutacaksınız. Yani sallayın gitsin, önünüze bakın. Öbür türlü bu hayat çekilmiyor, sevgiler.

Kuzum işim de mutlu değilim ki mecburum sadece çıksam ailem seninki gibi olur en azından kendi parami kazanıyorum diye avutuyorum kendimi. İnan ki bende öyle düşünüyorum sanki evlenemeyecekmişim gibi sonra diyorumki e böyle düşününce nolcak kendimi daha fazla mutsuz edicem sende toplan canım herşey düzelicek insallah
Demek ki bana göre daha güçlüsün ben geçen hafta mobbinge dayanamayıp düzgün bir işi ve güzel bi maaşı olmasına rağmen dayanamayıp direkt bıraktım:)

kişisel gelişim kitapları çok işe yarıyor filmler en köşeye sıkıştığınızda alın elinize bir kağıt yazın içinizden geleni çıkın gezin kafanıza göre rahat rahat piskayatriye çok gittim hiç işe yaramadı bunlardı işe yarayanlar
Akşam dayanamadım dışarı attım ben de kendimi belki biraz kafamı dağıtır diye. Bi yemek ardından kahve biraz modumu değiştirir gibi oldu. 3 farklı antidepresan kullanıyordum ben onlar ise yarıyor gibiydi ama tabi ruhsuz birine çevirmişti bi süre sonra da etkisi azalır gibi olmuştu ama ise yaramıştı yine de

Kendine mutlaka bir hobi edin kendine üzülmek yerine kafanı başka şeylerle meşgul et
En acilinden iş ara yine evdesin nasılsa yabancı dile asıl kendini geliştirirsin bu sayede
Evlilikler de süper değil evlenmek için çok heveslenme
Hobi de edinemiyorum hemen sıkılıyorum. Ney aldım öyle kenarda duruyor. Ingilizcem şükür ki çok iyidir. Üstüne ispanyolca da ekleyim dedim ama baktim evde kendi kendine ogrenilecek gibi degil :( istikrarla devam edebildigim tek hobim kitap okumak :(
Öyle deme evet evlilik heves edilcek birşey gibi görünmeyebilir ama yaş ilerledikçe de gözünün üstünde kaş var demeye başlıyorsun. Bence evlilik çok güzel bir müessese sadece çiftler bunun değerini bilemiyor sıradanlaştırıyor yoksa güne sevdiğinin yanında uyanmak kadar güzel bise olabilir mi :)

is bulun , calisin uretin inanin iyi gelecek size
benimde mesela su anda hayatimda cok xok buyuk sorunlarim var , ama birsekilde gececek , olur boyle seyler diyorum , iyi gunler gelecek diyorum yani hep pozitif bakiyorum
bence oncelikli sorununuz babaniz , calisip para biriktirip ayri eve gecin kendinize guzel bir hayat kurun
Şuan iş arama asamasindayim cv bırakıyorsun ama hemen de geri dönmüyorlar biliyorsunuz ki mecbur beklemedeyim. Ne güzel sıkıntılarınıza rağmen olumlu düşünmeye zorlayabiliyorsunuz kendinizi :)

Benim de durum böyle kac zamandır düzgün bir ilişkiyi gec tanışmak isteyen bile olmadı
İş hayatim hep sorunlu ve çalkantılı
Aile yanimda değil
Bazen hiç olmadık şeylerde geçmişe gidip saatlerce düşünüyorum
Kiloluyum ciddi hormon sorunlari var diyet yapmaya çalıştıkça kilo aliyorum
Daha bir sürü şey

Benim için en zor olan sey sabah o yataktan kalkmak hayatın amacını kaybetmiş gibiyim
Psikologla geçirilecek bir saatten sonra geçici iyilik halini de istemiyorum
Bir saat ağladın sizladin rahatladın yarım saat sonra gerçek hayata geri döndün
Tahmin edebiliyorum ruh halini. Herşey üstüne üstüne geliyor gibi hissediyorsundur muhtemelen sen de. Diyetisyene gittin mi peki ya da spor falan? Fitness çok ise yarıyor mesela hem de çok güzel kafa dağıttırıyor.
Bilirim sabahları o yatağı terketmenin zorluğunu.. ben birde sabahın 5 buçuğunda kalkıyordum :( saati ve havanın karanlık olduğunu görünce psikolojim yerle bir kalkıyordum yataktan resmen

Hobi de edinemiyorum hemen sıkılıyorum. Ney aldım öyle kenarda duruyor. Ingilizcem şükür ki çok iyidir. Üstüne ispanyolca da ekleyim dedim ama baktim evde kendi kendine ogrenilecek gibi degil :KK43: istikrarla devam edebildigim tek hobim kitap okumak :KK43:
Öyle deme evet evlilik heves edilcek birşey gibi görünmeyebilir ama yaş ilerledikçe de gözünün üstünde kaş var demeye başlıyorsun. Bence evlilik çok güzel bir müessese sadece çiftler bunun değerini bilemiyor sıradanlaştırıyor yoksa güne sevdiğinin yanında uyanmak kadar güzel bise olabilir mi :)
Güne sevdiğinin yanında uyandığını anımsamaktan ziyade bir an önce hazırlanıp evden çıkmaya bu sırada çocukları hazırlayıp onları çıkarmaya çalışıyorsun yani kendi adıma konuşayım evlenince hayat telaşı sevgiyi ilgiyi aşkı falan öldürüyor
Mutlaka öğrenirsin İngilizceyi evde öğrenen çok insan var İspanyolca da mutlaka öğrenilir
Atkı bere olayına gireyim diyorum çocuklara bekar arkadaş taş boyuyor kağıttan hamur yapıp bileyler yapıyor elim boş kalırsa kafamda dikiş kursu var
Sosyal hizmetlere başvursanız çocuklara ders vermek için veya yardım derneklerine girseniz

Merhaba, önceki yorumları okumadım, söyleyeceklerim yardımcı olur mu onu da bilemiyorum ama size kendi depresif hallerimden ve içimde büyüyen sıkıntılardan kurtulma mottomu söyleyeyim; ''Ucunda ölüm yok.'' Ucunda ölüm yok hanım efendi, her şey, her bunalım, her acı, her düşüş geçiyor. İlk kez düşük not aldığınız günü hatırlayın. Ne kadar üzülmüştünüz, canınız acımıştı, ailenizden korkmuştunuz belki, belki utanmıştınız. Ya da yakın arkadaşınızdan yediğiniz ilk kazığı hatırlayın, ne büyük kalp kırıklığıydı değil mi? İlk platonik aşkınızın sizden hoşlanmadığını fark ettiğinizde dibe vuran özgüveniniz bilmem kaç zaman sonra gelen bir ilanı aşkla tekrar yükselmemiş miydi? Şimdi bunları dert ediyor musunuz? Muhtemelen çoktan unuttunuz. Sağlık problemlerinin dışında hiçbir şeyin ucunda ölüm yok. Başınıza gelecek en kötü şey ne olabilir ki? İşiniz yok diyelim, olmasın yenisini bulursunuz. Babanızla problemleriniz mi var? Herkesin var, benim de var, ben babamla para alışverişi dışında konuşmuyorum. Öldüm mü? Yoo, yaşıyorum gayet. Hayatınıza giren adamlardan canınızı sıkmış, 5 yıl sonra isimlerini unutacaksınız. Yani sallayın gitsin, önünüze bakın. Öbür türlü bu hayat çekilmiyor, sevgiler.
Okurken gülümseyerek okudum yazdıklarınızı emin olabilirsiniz çünkü çok hoş ve samimi yazmışsınız :) Evet haklısınız sanırım o mottoyu benim de kafama kazımam lazım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim :)

Benim de hayatım b.k gibi valla. Ailevi huzurum var tabi cok şükür. İş aşk şansızlık. Ozellikle iş meselesi beni cok daraltiyor 2 seneden beri istedigim isi yapamiyorum bunalmaya basladim. Gelecek korkularim var, kariyer yapamayacagim ayaklarim uzerinde duramayacagim diye. Ama yakin zamanda bir yakinimizi kaybettikten sonra biraz daha rahat birakmaya basladim kendimi. Ölümden başka her şeye çare var. Aydınlık günler bizi bekliyor bence ;)

Güne sevdiğinin yanında uyandığını anımsamaktan ziyade bir an önce hazırlanıp evden çıkmaya bu sırada çocukları hazırlayıp onları çıkarmaya çalışıyorsun yani kendi adıma konuşayım evlenince hayat telaşı sevgiyi ilgiyi aşkı falan öldürüyor
Mutlaka öğrenirsin İngilizceyi evde öğrenen çok insan var İspanyolca da mutlaka öğrenilir
Atkı bere olayına gireyim diyorum çocuklara bekar arkadaş taş boyuyor kağıttan hamur yapıp bileyler yapıyor elim boş kalırsa kafamda dikiş kursu var
Sosyal hizmetlere başvursanız çocuklara ders vermek için veya yardım derneklerine girseniz
Sosyal hizmetlere mı? O nasıl oluyor ki??

Benim de hayatım b.k gibi valla. Ailevi huzurum var tabi cok şükür. İş aşk şansızlık. Ozellikle iş meselesi beni cok daraltiyor 2 seneden beri istedigim isi yapamiyorum bunalmaya basladim. Gelecek korkularim var, kariyer yapamayacagim ayaklarim uzerinde duramayacagim diye. Ama yakin zamanda bir yakinimizi kaybettikten sonra biraz daha rahat birakmaya basladim kendimi. Ölümden başka her şeye çare var. Aydınlık günler bizi bekliyor bence :KK66:
Öyle mi dersin? Yakın zaman da dert sahibi olmadan bulsa bari ben benlikten gitmeden :)

Bence oyle uzun dönemdir dipteyim diyebilirim, fakat her enerjinin bir karşılığı vardır. Ne kadar dibi görürsen o kadar yukari çıkarsın.
Sanırım benim everestin zirvesini görmem lazım artık :) arada ben de onu düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum her karanlığın sonu aydınlıktır diyorum sonra hop yine olumsuz bise oluyor. Bu sefer de kendimi kandırıyormuşum gibi hissediyorum

Sanırım benim everestin zirvesini görmem lazım artık :) arada ben de onu düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum her karanlığın sonu aydınlıktır diyorum sonra hop yine olumsuz bise oluyor. Bu sefer de kendimi kandırıyormuşum gibi hissediyorum
Ani duygu degisiklikleri bende de var. 2 hafta once mutluydum cok. Şimdi vasat. Ne yapacagim nasil yapacagim diye surekli dusunuyorum. En buyuk korkum bundan 5 sene sonra yine ayni durduğum yerde durmak.

Sosyal hizmetlere mı? O nasıl oluyor ki??
Benim araştırdığım dönemde belirli zamanlarda çocuk yuvasına gidip oradaki öğrencilere ders veriyordun gönüllü olarak
Hala devam ediyorsa oraya gidebilirsiniz haftanın bir veya bir kaç günü
Arıtırdığım dönem hamile kalmıştım ve başlayamamıştım ayrılınca çocuklar etkilenmesin diye

Ani duygu degisiklikleri bende de var. 2 hafta once mutluydum cok. Şimdi vasat. Ne yapacagim nasil yapacagim diye surekli dusunuyorum. En buyuk korkum bundan 5 sene sonra yine ayni durduğum yerde durmak.
Aynı şeyi hep ben de düşünüyorum. Özellikle ne zaman balkona sigara içmeye çıksam kendi kendime " Allah'ım bundan 3 yıl sonra yine burda balkonda aynı konumda sigara içiyor mu olucam yoksa" diye kendi kendime konuşuyorum. Yasadigin tedirginliğin aynısı bende de var

Benim araştırdığım dönemde belirli zamanlarda çocuk yuvasına gidip oradaki öğrencilere ders veriyordun gönüllü olarak
Hala devam ediyorsa oraya gidebilirsiniz haftanın bir veya bir kaç günü
Arıtırdığım dönem hamile kalmıştım ve başlayamamıştım ayrılınca çocuklar etkilenmesin diye
Bu tarz şeylere meraklıyımdır. Dediğinizi araştırıcam. Eğer böyle birşey varsa iyi gelicektir çünkü insanlara yardım etmeyi gerçekten isterim yaşlılar da olabilir ya da engelliler de

Bazen her şey üst üste gelir.
İşsizlik, baba sorunu, aşk darbesi.
Hepsini aynı anda yaşamak dipte hissettirir.
Bunda anormallik yok.
Senin yerinde kim olsa sabahlara kadar ağlardı sanırım. :)

Önce gönlüne göre bir iş diliyorum gerisi gelir zaten.
Baba konusuna her ailede olur öyle vakalar diye yaklaşacağım çok büyütme ;)

İş konusunda eğer çocuklarla aran iyiyse bir önerim olabilir.
Sevgiler..

Bazen her şey üst üste gelir.
İşsizlik, baba sorunu, aşk darbesi.
Hepsini aynı anda yaşamak dipte hissettirir.
Bunda anormallik yok.
Senin yerinde kim olsa sabahlara kadar ağlardı sanırım. :)

Önce gönlüne göre bir iş diliyorum gerisi gelir zaten.
Baba konusuna her ailede olur öyle vakalar diye yaklaşacağım çok büyütme :KK66:

İş konusunda eğer çocuklarla aran iyiyse bir önerim olabilir.
Sevgiler..
Belki ardışık uzun aralarla yaşasam bunlari bu kadar dibe cekemezdi beni ama hepsi birbirini bekliyormuş gibi çullandı üstüme :( ne gibi bir öneri acaba? :)

Belki ardışık uzun aralarla yaşasam bunlari bu kadar dibe cekemezdi beni ama hepsi birbirini bekliyormuş gibi çullandı üstüme :KK43: ne gibi bir öneri acaba? :)

Teyzesizsiniz diye bir site var.
Bir profil oluşturuyorsun.
Oyun ablası, bakıcılık, yaşlı, engelli, çocuk her türlü size yakın olan falan iletişime geçiyor.
Sen de iletişime geçebiliyorsun tabi ilanlara bakarak..
Denenebilir.

Üzülme.
Hiç bir şey sağlığından kıymetli değil.
Komedi dizileri falan izle, unut düşünme bir şey.

Back
X