- 28 Ekim 2017
- 205
- 302
- 18
Merhaba, önceki yorumları okumadım, söyleyeceklerim yardımcı olur mu onu da bilemiyorum ama size kendi depresif hallerimden ve içimde büyüyen sıkıntılardan kurtulma mottomu söyleyeyim; ''Ucunda ölüm yok.'' Ucunda ölüm yok hanım efendi, her şey, her bunalım, her acı, her düşüş geçiyor. İlk kez düşük not aldığınız günü hatırlayın. Ne kadar üzülmüştünüz, canınız acımıştı, ailenizden korkmuştunuz belki, belki utanmıştınız. Ya da yakın arkadaşınızdan yediğiniz ilk kazığı hatırlayın, ne büyük kalp kırıklığıydı değil mi? İlk platonik aşkınızın sizden hoşlanmadığını fark ettiğinizde dibe vuran özgüveniniz bilmem kaç zaman sonra gelen bir ilanı aşkla tekrar yükselmemiş miydi? Şimdi bunları dert ediyor musunuz? Muhtemelen çoktan unuttunuz. Sağlık problemlerinin dışında hiçbir şeyin ucunda ölüm yok. Başınıza gelecek en kötü şey ne olabilir ki? İşiniz yok diyelim, olmasın yenisini bulursunuz. Babanızla problemleriniz mi var? Herkesin var, benim de var, ben babamla para alışverişi dışında konuşmuyorum. Öldüm mü? Yoo, yaşıyorum gayet. Hayatınıza giren adamlardan canınızı sıkmış, 5 yıl sonra isimlerini unutacaksınız. Yani sallayın gitsin, önünüze bakın. Öbür türlü bu hayat çekilmiyor, sevgiler.