• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insanın hayatında hiç mi birşey yolunda gitmez?

sağlığın varsa şükret beterin beteri var oda ben oluyorum baba denilen varlık her türlü kötülüğü yapmış biri beş yıl boyunca sakat dizle dolaştım bu da yetmiyor gibi birine sırf zengin diye mal gibi satılıyordum şimdi ne mi var hayatımda koca bir hiç 7 yıllık sevdiğim adam benle konuşurken başka biriyle konuşup evlendi benle ise sadece zevkini gidermiş şu an diğer dizimdede sorun var beş kuruş para yok tedavimi yaptıramıyorum yürüdüğümde canım yanıyor baba denilen adam daha beddua ediyor zaten hep ederdi bu hiç birşey değil baba denilenle kardeşim topal diye diye dalga geçiyorlar ne sağlığım var ne param ne ailem ne huzurum yaşadıklarımın yüzde biri bile değil bu yazdıklarım sağlığın varsa en azından kimseye ihtiyacın olmaz kıymetini bil sağlam olan canına zarar verme intiharla sağlık gittimi gelmiyor çünkü

• Beğen
Reactions: Den
Depresyonu kendi kendine atlatmanız biraz zor olur.özelde tedavi olamiyorsaniz hastaneye gitmek lazım. Ozguvensizlik,eziklik,degesizlik mi depresyon yapar yoksa depresyon mu böyle hissetmeye sebep olur ; yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan hesabıdir:)
1.Yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi üzerinize giyinmeyin, hastalıktan dolayı böyle hissettiğinizi düşünün
2.İnsan yaşadığı şeyleri büyütme eğilimindedir, çünkü insan kendisinin tanrisidir. Normal sıradan bir insan olduğumuzu, hepimizin insan olduğunu kabullenin,bunu içsellestirmeye çalışın. Mesela babasıyla sorunu olan tek siz değilsiniz benim de var, başka insanların da var.iş problemi ise çok sık karşılaşilan bir problem sadece sizin başınıza gelmiyor. Böyle düşünmeyi öğrenirseniz dertler balon olup sizi hasta etmez.
3. Ben şöyle güçlüyüm, ben böyle azimliyim, ben şunları şunları yapardım senin iraden zayıf ben olsam... vıdı vıdı konuşmalarına hiç inanmayın. Ha o kişiler insan değil de uzaylı iseler o ayrı. Sorun uçabiliyorlar mı acaba :) ya da fotosentez de yapabiliyorlar mı?:) böyle gerçek üstü söylemlere inanmayın, gülüp geçmeyi öğrenin.
Canım o kadar haklısın ki ikisi de birbiriyle biraz bağlantılı sanırım. Ikisi de, negatif duygularda depresyonda birbirini iyice körüklüyor :(
Öğrenicem inşallah o dediklerini kendimi yıprata yıprata da olsa inşallah o kıvama ben de birgün gelicem

O majör denen depresyona duygularımı bastirmaktan güçlü durmaya çalışmaktan girdim :KK43: yani dediginiz gibi oluyor gerçekten
Evet, günümüz toplumu çeşitli sebeplerden şu ağlama işini çok saklıyor.halbuki ağlamak geldiyse ağlanmali, üzüntü,keder gibi durumlarda gülecek halimiz yok sonuçta.

yaşadıklarınıza üzüldüm inşaAllah babanızla aranız düzelir ben babamı 7 yıl önce kaybettim o kadar zorki keşke aram bozuk olsaydı ama yaşasaydı nefes alsaydı bayramlarda elini öpebilseydim ben yemek yerken o toprağın altında olmasaydı. kötüde olsa baba babadır çünkü kaybettiğinizde bir daha babanız olmayacak
Allah rahmet eylesin sizin adınıza üzüldüm eminim ki babasizlikta zordur. Pek sanmıyorum ama hayat bu belli de olmaz belki bir gün baba kız olmayı öğreniriz biz de

Canım o kadar haklısın ki ikisi de birbiriyle biraz bağlantılı sanırım. Ikisi de, negatif duygularda depresyonda birbirini iyice körüklüyor :KK43:
Öğrenicem inşallah o dediklerini kendimi yıprata yıprata da olsa inşallah o kıvama ben de birgün gelicem
Ben bu kıvama kendi kendime gelmedim canım, psikolojik destek aldım. Bana birşeyin yok gitme doktora deli misin sanki dediler. deprseyonu çeken bilir.delilikle alakası yok

sağlığın varsa şükret beterin beteri var oda ben oluyorum baba denilen varlık her türlü kötülüğü yapmış biri beş yıl boyunca sakat dizle dolaştım bu da yetmiyor gibi birine sırf zengin diye mal gibi satılıyordum şimdi ne mi var hayatımda koca bir hiç 7 yıllık sevdiğim adam benle konuşurken başka biriyle konuşup evlendi benle ise sadece zevkini gidermiş şu an diğer dizimdede sorun var beş kuruş para yok tedavimi yaptıramıyorum yürüdüğümde canım yanıyor baba denilen adam daha beddua ediyor zaten hep ederdi bu hiç birşey değil baba denilenle kardeşim topal diye diye dalga geçiyorlar ne sağlığım var ne param ne ailem ne huzurum yaşadıklarımın yüzde biri bile değil bu yazdıklarım sağlığın varsa en azından kimseye ihtiyacın olmaz kıymetini bil sağlam olan canına zarar verme intiharla sağlık gittimi gelmiyor çünkü
Herkesin sıkıntısı kendine ağır gelirmiş. Ama yasadiklariniz gerçekten üzücü. Allah sabır ve dayanma gücü versin size de. Bu dünya etme bulma dünyası. Sizinle dalga geçenler gün gelir aynı duruma düşerler ve sizden medet umarlar.. Allah yardımcınız olsun. Şuan kendi sıkıntımı unuttum sizinkini okurken

Evet, günümüz toplumu çeşitli sebeplerden şu ağlama işini çok saklıyor.halbuki ağlamak geldiyse ağlanmali, üzüntü,keder gibi durumlarda gülecek halimiz yok sonuçta.
Hemen güçsüz damgası vurmaya hazır o kadar çok insan var ki çünkü..

Evet buraya yazarak bunlara açık olmam lazım ama zaten üzgün bi insanın üstüne niye giderler onu anlamıyorum. Diğer konularda da görüyorum düşene de bi tekme ben vururum kafasında güya nasihat verdiğini sanan bir sürü dengesiz var. Ben böyle birşey yapmıcağım için karşımdakiler de yapınca garipsiyorum ve geriliyorum
Gormezden gel canim. Her yazilani , her soyleneni umursarsak ohoo isimiz iş :) sen kendini olumlu yönde pekistir olur mu ? Pozitif olmazsan inan ustesindrn gelemezsin.

Herkesin sıkıntısı kendine ağır gelirmiş. Ama yasadiklariniz gerçekten üzücü. Allah sabır ve dayanma gücü versin size de. Bu dünya etme bulma dünyası. Sizinle dalga geçenler gün gelir aynı duruma düşerler ve sizden medet umarlar.. Allah yardımcınız olsun. Şuan kendi sıkıntımı unuttum sizinkini okurken
bu anlattıklarım hiç birşey emin olun bu yüzden eliniz ayağınız sağlamsa en azından sağlığınız varsa kimseye ihtiyacınız yok çok büyük bir servete sahipsiniz herkezin hayatı kendine millete bakmayın baba kızmış falan boşverin bunları

Ben bu kıvama kendi kendime gelmedim canım, psikolojik destek aldım. Bana birşeyin yok gitme doktora deli misin sanki dediler. deprseyonu çeken bilir.delilikle alakası yok
Evet bide o var psikiyatriste sadece delirenler gidiyormuş gibi görenler var o yüzden bi süre destek aldigimi kimseye soyleyememistim

bu anlattıklarım hiç birşey emin olun bu yüzden eliniz ayağınız sağlamsa en azından sağlığınız varsa kimseye ihtiyacınız yok çok büyük bir servete sahipsiniz herkezin hayatı kendine millete bakmayın baba kızmış falan boşverin bunları
Siz de sağlığınıza tez zamanda kavuşursunuz umarım

kişisel gelişim kitapları çok işe yarıyor filmler en köşeye sıkıştığınızda alın elinize bir kağıt yazın içinizden geleni çıkın gezin kafanıza göre rahat rahat piskayatriye çok gittim hiç işe yaramadı bunlardı işe yarayanlar

Inan belli kısımdan sonra sıkıntılar kendi çözebileceğin boyuttan çıkıyor seni aşıyor. Kendi kendime duzeleyim derken daha çok dibe batıyorsun. Ne güzel mutlu olduğun bi işin var en azından ordan avutabilirsin kendini. Erkek konusunda böyle artık kendimi kimseye güvenemicek sevemicek hatta evlenemicek gibi hissediyorum
Kuzum işim de mutlu değilim ki mecburum sadece çıksam ailem seninki gibi olur en azından kendi parami kazanıyorum diye avutuyorum kendimi. İnan ki bende öyle düşünüyorum sanki evlenemeyecekmişim gibi sonra diyorumki e böyle düşününce nolcak kendimi daha fazla mutsuz edicem sende toplan canım herşey düzelicek insallah

yani herkes gibi olamadığım için kusura bakmayın. benim olayım da bu. yorumlarımı görmek istemiyosanuz gözardı edebilirsiniz ayarlardan. iyi günler.
Yorumların ile ilgili bir sorunum yok sadece dikkatimi çekiyorsun
Neden böyle acaba diye soruyorum kendime arada o kadar yani çokta önemli değil takma:)

Kendine mutlaka bir hobi edin kendine üzülmek yerine kafanı başka şeylerle meşgul et
En acilinden iş ara yine evdesin nasılsa yabancı dile asıl kendini geliştirirsin bu sayede
Evlilikler de süper değil evlenmek için çok heveslenme

is bulun , calisin uretin inanin iyi gelecek size
benimde mesela su anda hayatimda cok xok buyuk sorunlarim var , ama birsekilde gececek , olur boyle seyler diyorum , iyi gunler gelecek diyorum yani hep pozitif bakiyorum
bence oncelikli sorununuz babaniz , calisip para biriktirip ayri eve gecin kendinize guzel bir hayat kurun

Benim de durum böyle kac zamandır düzgün bir ilişkiyi gec tanışmak isteyen bile olmadı
İş hayatim hep sorunlu ve çalkantılı
Aile yanimda değil
Bazen hiç olmadık şeylerde geçmişe gidip saatlerce düşünüyorum
Kiloluyum ciddi hormon sorunlari var diyet yapmaya çalıştıkça kilo aliyorum
Daha bir sürü şey

Benim için en zor olan sey sabah o yataktan kalkmak hayatın amacını kaybetmiş gibiyim
Psikologla geçirilecek bir saatten sonra geçici iyilik halini de istemiyorum
Bir saat ağladın sizladin rahatladın yarım saat sonra gerçek hayata geri döndün

Back
X