Bir insanın en büyük hayali Anne olmak olabilir mi?

standartfit

başlangıç:107 güncel:87 hedef:70
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
318
221
ya ben bi keresinde rüyamda görmüştüm hamileydim ve doğurmak üzereydim ama daha 1-2 ay varmış doğuma. o rüyada yaşadığım sevinç, üzüntü, acı, şaşkınlık... karmakarışıktı ama bi o kadar da hoştu. resmen gerçek gibiydi iliklerime kadar yaşadım o duyguları. bu rüyadan önce kesinlikle elin oğluyla uğraşmam çocuk bakamam asla evlenmek istemiyorum kafasındaydım. şimdi elin oğlu konusunda aynı fikirdeyim biriyle anlaşmak çok zor ama anne olmak istiyorum ve tek hayalimmiş gibi hissediyorum yaşım 22 erkenci mi davranıyorum herkes 30u gör der mesela ama çocuğa tahammül katsayısı gençken daha yüksek ve beraber büyümek en güzeli değil mi? umarım aşık olacağım biri çıkar karşıma da benim gibi daha sahip olmadan evlat sevgisiyle dolmuş taşmış biri olur.

ya ben bi keresinde rüyamda görmüştüm hamileydim ve doğurmak üzereydim ama daha 1-2 ay varmış doğuma. o rüyada yaşadığım sevinç, üzüntü, acı, şaşkınlık... karmakarışıktı ama bi o kadar da hoştu. resmen gerçek gibiydi iliklerime kadar yaşadım o duyguları. bu rüyadan önce kesinlikle elin oğluyla uğraşmam çocuk bakamam asla evlenmek istemiyorum kafasındaydım. şimdi elin oğlu konusunda aynı fikirdeyim biriyle anlaşmak çok zor ama anne olmak istiyorum ve tek hayalimmiş gibi hissediyorum yaşım 22 erkenci mi davranıyorum herkes 30u gör der mesela ama çocuğa tahammül katsayısı gençken daha yüksek ve beraber büyümek en güzeli değil mi? umarım aşık olacağım biri çıkar karşıma da benim gibi daha sahip olmadan evlat sevgisiyle dolmuş taşmış biri olur.
Evet yaşın küçük. Ama tahammül yaşı yaş arttıkça azalıyor diye bişey yok. Aksine erken yaşta evlenip bi de üstüne anne olunca onun yorgunluğu insanı tahammülsüz yapan. Düşünsene tam gezme, hayatını yaşama yaşlarında sırtına sorumlulukları yüklüyorsun. 30 yaşına gelince 2. Cocuğu büyütmeye takati kalmayabilir insanın

Son düzenleyen: Moderatör:
22 yaşında birinin hayali nasıl anne olmak olabilir aklım almıyor. Bir kaç ay sonra 27 olucam ve hala çok gencim anne olmak için diyorum. Evlilik için dahi çok erken hatta. Bazen kadınlara bu duygular gelebiliyor, bir hayvan sahiplenin derim en azından bu hormonel duyguyu bastırır belki tabi sorumluluğunu alabilirseniz eğer

Tahammül sevgiyle alakalı.
Sevdiğin biseyse çocuk ve bakımı 40 ında da bakarsın . yaş problemi yapmayin

22 yaşında birinin hayali nasıl anne olmak olabilir aklım almıyor. Bir kaç ay sonra 27 olucam ve hala çok gencim anne olmak için diyorum. Evlilik için dahi çok erken hatta. Bazen kadınlara bu duygular gelebiliyor, bir hayvan sahiplenin derim en azından bu hormonel duyguyu bastırır belki tabi sorumluluğunu alabilirseniz eğer
Hayvanın sorumluluğunu alamayan çocuğa nasıl abkacak zaten

Beraber büyümek güzel filan değil. Önce kendimiz büyüyüp yeterli olabileceğimizden emin olmalıyız. Ki ben hamile kalabilmek icin tedaviler bile gördüm ama doğum yaklaştıkça endişelerim artıyor.

Ayrıca kendimizden emin olmamız de yetmez babadan da emin olmalıyız. Ha sonra işler yolunda gitmez bosanılır filan o durum ayrı ama anne olmak istenmemeli. Beraber ebevyn olmak istenmeli.

Gençken hormonlar tavan yapıyor anne olmak isteniyor. Şu an 34 yaşındayım. 10 sene önce anne olmayı daha çok istiyordum. Şimdi bebek bekliyoruz aynı heyecanım yok.

Çok erken bence. Zaten bu yaşlarda duygular, düşünceler vs. hep değişkenlik gösterir. Bence en büyük hayallerden biri ekonomik özgürlüğünün olmasıdır.
sizce ben bunları düşünmüyo muyumdur? bir çocuk istiyosam geleceği için çabalamıyo muyumdur? yapmayın Allah aşkına

Yani olabilir niye olmasın ama başka hayallerini gerçekleştirmiş cocuk bakmaya maddi ve manevi hazır birisinin olur diye düşünüyorum. 22 yaşında birinin en büyük hayalinin bu olması için çok erken diye düşünüyorum. Önceki hayali de haliyle cocuk için aşık olacağı birisi olması hele...

22 yaşında genç bir kadının en büyük hayali, annelik olmamalı ya, gerçekten olmamalı.
Doğurganlığınızdan çok öte olduğunuzu keşfetmeniz lazım.
Anneliği neden küçümsediniz? herkes meslek sahibi olup işinin başında durucak çocuk bakmicak düşünmicek diye bi kaide mi var? hayatta herkes çalışıp ölmek için gelmiyo bu dünyaya. ben yavruma adamak istiyorum belki kendimi? ekonomik açıdan rahatım demekki istiyorum. dar düşüncelerden çıkın artık

Gençken hormonlar tavan yapıyor anne olmak isteniyor. Şu an 34 yaşındayım. 10 sene önce anne olmayı daha çok istiyordum. Şimdi bebek bekliyoruz aynı heyecanım yok.
işte bakın o deli heycanlar olmadıktan sonda çok daha bilinçli olup heyecansız olmanın ne manası var

Anneliği neden küçümsediniz? herkes meslek sahibi olup işinin başında durucak çocuk bakmicak düşünmicek diye bi kaide mi var? hayatta herkes çalışıp ölmek için gelmiyo bu dünyaya. ben yavruma adamak istiyorum belki kendimi? ekonomik açıdan rahatım demekki istiyorum. dar düşüncelerden çıkın artık

22 yaşında baba parasından başka nasıl bir gelir kaynağı olabilir bizi de aydınlatın derim :KK51:

Kimse burda 20lik bir kızın kötülüğüne konuşmaz. Acele etme, yanlış evliliğe düşme yaşın genç apar topar bir şeylere kalkışma yazmış üyeler ama bir kulaktan girrrrr diğerinden çık

İşte tam da bunu söylemiştim aslında.
Bu dünyanın iş kariyer para ya da çocuk kavramlarından çok daha farklı, kompleks ve bir o kadar da bağımsız manaları var:KK66:
Ama size 40 değil 100 fırın ekmek var herhalde o farkındalık için.
Neyse.

Son düzenleme:
Dar düşünce mi :KK70: Corabinizi bile kendini çalışmanız karşılığında almadığınız bir düşünce yapısında olmak mı geniş düşünmek oluyor. Gerçekten paraya ihtiyacı olmayan gençler bile okumak, bir şeyler yapmak için çabalıyor. Yapmayın Allah aşkına. Bence hayalinizi bir an önce gerçekleştirin siz...

X