- 20 Temmuz 2007
- 2.870
- 11
- 50
- Konu Sahibi BenOzgurce
vallaha bu zmnda dost yok yaa..insan artık en yakınına bile güvenmiyobenneyaptımki
Ben İstanbulda bulamadım ama anadoluda var arkadaşlar.a.s.Çok yakın arkadaşlarım var ama:)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallaha bu zmnda dost yok yaa..insan artık en yakınına bile güvenmiyobenneyaptımki
birden fazla var dostum daha önce dostum sandığım kişinin arkamdan iş çevirdiğini görünce dost seçmekte zorlandım ama ben sevdiğim insanları çabuk dost yaparım ama kolay kolay insanda sevemem yanii
Benim Oyle Bi Dostum Varki Allah Herkese Nasip Etsin 8seneyi Bitiyo Tanis Mamiz Ama OgundeN Beri Ayrilmadik O Beni Ses tonumda Bakislarimdan Herseyimden Anlar Sustugumuz Zamanlarda Bile Okadar Guzel Anlasiyoruzki Ve En Onemlisi Arayip Cagirdigim Zaman Neden Diye Sormadan Gelen Tek Insan Zaten Dost Dediginde Oyle Degilmidir Obenim Gulum Bende Onun Caniyim Oherseyin En Guzeline Layik iyiKİVAR
bak bnde yazıorumm....bnm hiç dostum yok.daha doğrusu insanlara artk dostum olacak kadr güvenemiorumm.çünkü hayatımdaki en güvündiim insan kardeşimden bile daha ykn olan insan sevgilimle bni ayırdi ve çıktılarr..sen olsan güvenirmiydin?? senağlama senağlama senağlama