• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insanı umursamamak nasıl olur

ecesoguksu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
206
-4
11
25
Önceki konumdaki çocukla ilgili yazdım bunu. Bana lütfen yardım edin aşiri kötü bir manipülasyonda kaldım. Yanlış birisi biliyorum ama hırslandım laf etmeden gidemiyorum. Gururuna kadar laf söyledim yok. Yazdığı zaman geri dönmemeyi nasıl başarıcam. Engellediğim zaman aman zaten engelledi görmedi diyecek. Engellemeden sildiğimin farkınds olmalı

Şöyle olur, ne mecburiyetin var seni yetekte tutan adama grursuz musun sen, ne sayıp döküp muhatap olacaksın hiç cevap verme yazma görme engelle o zaman tepki vermiş olursun, kendine biraz saygı lütfen. Birilerinin yedeği vakit öldürücü araci olma yazık yani yasina gencligine vaktine

Önceki konumdaki çocukla ilgili yazdım bunu. Bana lütfen yardım edin aşiri kötü bir manipülasyonda kaldım. Yanlış birisi biliyorum ama hırslandım laf etmeden gidemiyorum. Gururuna kadar laf söyledim yok. Yazdığı zaman geri dönmemeyi nasıl başarıcam. Engellediğim zaman aman zaten engelledi görmedi diyecek. Engellemeden sildiğimin farkınds olmalı
Ece bir "soguksu" iç 🙄

Dedim zaten güvenmeyen biriyle olmam deyip güven vermeyen birisin dedim. Bencilsin vs dedim. En sonunda da aşağıladım. Ben aşık olduğum adama bile gururluydum sen bir hiçsin dedim aşırı sinirlendim artık. Engel attım sonra biliyorum ki yazacak çünkü. Akşamına bitti diyoruz sabahına günaydın yazıyor psikoloji mi bozuk dalga mı anlamıyom

Direkt engelledim arkadaşlar. Normalde engellemem saygısızlık etmezse kimseyi ama yarın bir şey olmamış gibi yazacak. Bı adamdan kaç kere ayrıldım yazmadım da bu yüzsüz gibi bir şey. Sabahına yazıyor. Benim 1 hatam olmuştu özür diledim bu git deyip sabah yazıyor. Anlamıyoruuuum

Dedim zaten bir yerlerin kalktı senin diye. Sonrada engelledım. 1 gece önce olmaz bizden diye kararlaştırıyoruz sabahına yüzsüz gibi yazıyor.

bak 17 gun içinde engelleyip kaldırmışsın zaten bazı şeylerin tadı kaçmış kuzum. Sal adamı.

Nasıl bir aşk yaşıyorsunuz Leyla mısınız Mecnun mu ? 25 yaşındasınız hala ergen gibi aşk triplerine girmeniz bana tuhaf geliyor artık. Biraz olgunlaşsanız mı ? Olmuyorsa olmuyordur zorlamayın. Her gün ayrı bir konu mu açacaksınız ?

Back