takkedustukelgorundu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Mart 2017
- 356
- 189
- 53
- 32
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
-
Ooo ifşa mi var oooo alirim bi dal
Buradan biriyle arkadaş oldun, o sevgiline yazdı güya deniyor falan filan. Ne kadar saçma işlere girişmişsin, ne diye buradan hiç tanımadığın insanı hayatına bu kadar dahil ediyorsun? Ne işin var tanımadığın insanla, bir daha böyle samimiyetlere girme benden sana tavsiye. Erkek arkadaşın da güven vermedi bana. Çok çocuksu şeyler bunlar.
medım kendısı ınstagramdan almıs daha onceden evet bu kadın sevgılıme canım falan dıyor sevgılımde uzun zamandır bana yazmazdı kavga edınce yazdıgında anlamıs benle konustugunu ona oyun yapmıs akşam bana mesjları atıcakmıstı arkadasını ıyı tanı bak hemen nasılda karsılık verıyor gor onun ıcın yaptım dedı ama bu kız hala mesaj atıyor suanda ve ben bunu kocasına aılesıne herkese anlatcam hepsını bılıyorumNoktalama isaretlerinden haberiniz yok mu Allah askina? Canim cikti anlayana kadar. Anladim da sayilmaz.
Niye sevgilinizin numarasini verdiniz en basta? Bu kadin sevgilinize mi yurumus? Sevgiliniz niye hatun demis? Anladigim su. İliskileri var. Siz kadini tehdit ettikce, sevgiliniz sizin agzinizi kapatmak icin size mesaj atip duruyor. Ne ugrasiyorsunuz bu yuzsuzlerle?
Siz zaten suan ayrisiniz. Artik sevgiliniz degil yani. Uzerinde bi hakkiniz da kalmadi. Kadinda mesaj atiyorsa atsin. O onun ahlaksizligi. Eski sevgiliniz istese engellerdi. Konusmazdi. Siz kadini tehdit ettiginizde banane ya der kenara cekilirdi. Hicbirini yapmadi. Buyuk ihtimalle denedim diye de yalan soyledi zaten, kadina yuz verdi. Sizin yapmaniz gereken hayatinizdn cikarmak. Kadinin ailesine ne sifatla gidip anlaticaksiniz ki olani?sevgılımın numarasını ben ver
medım kendısı ınstagramdan almıs daha onceden evet bu kadın sevgılıme canım falan dıyor sevgılımde uzun zamandır bana yazmazdı kavga edınce yazdıgında anlamıs benle konustugunu ona oyun yapmıs akşam bana mesjları atıcakmıstı arkadasını ıyı tanı bak hemen nasılda karsılık verıyor gor onun ıcın yaptım dedı ama bu kız hala mesaj atıyor suanda ve ben bunu kocasına aılesıne herkese anlatcam hepsını bılıyorum
sevgılımın numarasını ben ver
medım kendısı ınstagramdan almıs daha onceden evet bu kadın sevgılıme canım falan dıyor sevgılımde uzun zamandır bana yazmazdı kavga edınce yazdıgında anlamıs benle konustugunu ona oyun yapmıs akşam bana mesjları atıcakmıstı arkadasını ıyı tanı bak hemen nasılda karsılık verıyor gor onun ıcın yaptım dedı ama bu kız hala mesaj atıyor suanda ve ben bunu kocasına aılesıne herkese anlatcam hepsını bılıyorum
Bende merak ettim kim acaba :/Kim kiz o ?
Soyle bana bende sir cikmaz :)
Yalniz sevgilin de az degil...sanirim ikinizi de idare etmeye calisiyior...yani evet kiz bir degisik ama erkek arkadasin da epey degisik...ikisini de rezil et edeceksen :)
Özelden yazsa ...bariBende merak ettim kim acaba :/
Aynen :/ belki burayı bile okuyordur.Özelden yazsa ...bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?