- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi Biliyonsen
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık dayanamıyorum çok yoruldum 3 senedir ayni ve asla sen haklısın ben saatin nasıl geçtiğini unutmuşum dese barı YÖK ben haksızım her zaman akşam zaten o annem ve kardeşim hakkında söylediklerinden sonra ağlama krizi geçirdim ve yanıma gelip bir sarılmadı gitti annesini çağırdıEvlilikler ne kdr kötüye gidiyor.
Allh yardımcın olsun .
Ben yıne kendı yapcğım şeyı söylım ya düzelir ya bu evlilik biter .
Neymiş beyfendımızın pipi si varmış . Ona hesap sormaazmışşsın başkaaaa?
Hayır nasıl dayanıyorsunuz böylelerıne bir de çocuk veriyorsunuz?
Peki neden hala yanındasın ?Artık dayanamıyorum çok yoruldum 3 senedir ayni ve asla sen haklısın ben saatin nasıl geçtiğini unutmuşum dese barı YÖK ben haksızım her zaman akşam zaten o annem ve kardeşim hakkında söylediklerinden sonra ağlama krizi geçirdim ve yanıma gelip bir sarılmadı gitti annesini çağırdı
Yanında olmak zorundayım.. aileme asla bu konudan bahsetmedim. Anlatsam zaten annemde babamda kocan haklı sen kadınsın diyecekler .. onunla tek sıkıntımız bu konu aslında yanı başka hic bir sorunumuz yok ama bu da herşeyi bitiriyorPeki neden hala yanındasın ?
Eğer düzelir dıyosan yanılıyorsunz
Eşim çalışıyor.Çalışmadan nasıl geçiniyorsunuz?
Bende aynen diyorum kı sen eve gelecegin saati bilsen zaten sorun kalmayacak. 10 da gelmek yerine 6 da gel 4 saat yetmiyor mu yaEsin evlendiginin ve sorumluklarinin oldugunun farkinda degil.
Sen neden huzur vermiyormusun .Evde kalsin bakalim .Konusun sakin bir zamanda anlamasa sizde evde kalmayin gezinn tozun kizinizla o sizi merak etsin.Kaynana degilmi bu konuda bile sende de haksizlik gormus .Eve gec gelen oglu birde ikinizde haksizisiniz diyor .
Öyle bir anlatmışsınız ki öğlene kadar yatıyor,sonra kalkıp kahvaltı yapıyor,tüm gün halı sahada arkadaşlarıyla takılıyor sandım.Eşim çalışıyor.
Başka nasıl bır sorun olmaısnı ıstıyorsun adam sana 'bana huzur vermıyorsun bıle diyecek kadar alçaltmış kendını .Yanında olmak zorundayım.. aileme asla bu konudan bahsetmedim. Anlatsam zaten annemde babamda kocan haklı sen kadınsın diyecekler .. onunla tek sıkıntımız bu konu aslında yanı başka hic bir sorunumuz yok ama bu da herşeyi bitiriyor
Evet bende öyle düşünüyorum artık oyle yapıcamTabi ki abartmıyorsun. Adamın çocuğu var ama aklı fikri sokaklarda. Hiç haz almıyorum böyle insanlardan. Bence iyi bir ders hakediyor.
Erkek diye her istediğini yapmaya hakkı mı varmış o zaman sende al kızını sürekli dışarda cafe cafe dolaş,yemek temizlik kalsın bir kenarda.
Elimde mesleğim yok. Ailem Arkamda degil ne yapabilirim ..Başka nasıl bır sorun olmaısnı ıstıyorsun adam sana 'bana huzur vermıyorsun bıle diyecek kadar alçaltmış kendını .
Neyse ben ne desem senın kafanda bişey var zaten . Buraya sadece içini dökmek için yazmışssınz anlaşılan ne desek boş siz kabullenmişsiniz bazı şeylerı.
Tabi ki abartmıyorsun. Adamın çocuğu var ama aklı fikri sokaklarda. Hiç haz almıyorum böyle insanlardan. Bence iyi bir ders hakediyor.
Erkek diye her istediğini yapmaya hakkı mı varmış o zaman sende al kızını sürekli dışarda cafe cafe dolaş,yemek temizlik kalsın bir kenarda.
Merhaba arkadaşlar konum uzun olacak biraz ama gerçekten yardıma ihtiyacım var ...
Eşimle severek evlendik. Zorlu bir süreçti bizim icin. Benim ailem istemedi vs baya bir sıkıntı çektik . Her neyse. 3 senemiz bitti 4. Seneye girdik bir kızımız var.
Sorunumuz su kı ; eşimle ayni mahalledeydik daha önceden zaten. Ve onun bütün arkadaşları burada. Sürekli arkadaşlarıyla olmak istiyor. Yahu hafta da iki gün izni var iki gün izinde insan akşam yemeğinde olmaz mi ya !
12 gibi kalkıp kahvaltı yapıyor 13:30-14:00 gibi cikiyor akşam 8-9 a kadar . İnsaf ya ! Ne olur söyleyin ben haksız miyim ?
Halisaha ya gidiyor saatlerce orada. Dun yine yaptı ayni şeyi öğlen ezanından sonra gitti akşam 10 geliyordu eve geldiginde. 8 saat boyunca arkadaş toton ağrımadı mi oturmaktan..
Söyledim neden böyle yaptığını eve gelmediğini ben erkeğim diyor sana hesap veremem. Diyorum o arkadaşların bekar sen omlarla bir misin evin karin çocuğun var. Ben huzur vermiyormuşum ona arkadaşları huzur veriyormuş.
Dayanamadım kaynanamı çağırdım. Alt katta oturuyor. Dedim gel sen konus hangimiz haklı. Kaynanam ikinizde haksiz olduğunuz yerler var hatanızı görün vs konuştu. Sonra asagi çağırdı koca kişisini . Ben dinledim oldukları odadan gayet net geldi sesleri.
Neymiş benim kardeşim askere giderken 100 lirası varmış da 50 lirasını ona vermiş. Annemlere vermis ( benim altınlarımı annemlere verdik borç olarak ) ne istedi de yapmadim bilmem ne varya beni yerlere fırlatıyor ama laflarıyla görmeniz lazım.
O kadar kırıldım. O kadar üzüldüm anlatamam . Benim sevdiğim adam bu muydu ya . En ufak tartışmada bana yaptığı seyleri söyleyecek ki böyle . Simdi konuşmuyorum ben onun ne yapayım simdi nasıl davranayım ben bir fikir verin
İki günlük izninde aynen böyle yapıyorÖyle bir anlatmışsınız ki öğlene kadar yatıyor,sonra kalkıp kahvaltı yapıyor,tüm gün halı sahada arkadaşlarıyla takılıyor sandım.
Çalışıyor 4 günde iki gün izni oluyorEşiniz çalışmıyor mu ?
Bence haftasonları paylaşımlarının dışında daha önemli ciddi problemleriniz var üstü örtülmüş.Bir de ben erkeğim zihniyetindeki birini ne kadar değiştirebilirsiniz bilemiyorum.Belki sakin bir dille konuşmaya çalışsanız bıkmadan.Merhaba arkadaşlar konum uzun olacak biraz ama gerçekten yardıma ihtiyacım var ...
Eşimle severek evlendik. Zorlu bir süreçti bizim icin. Benim ailem istemedi vs baya bir sıkıntı çektik . Her neyse. 3 senemiz bitti 4. Seneye girdik bir kızımız var.
Sorunumuz su kı ; eşimle ayni mahalledeydik daha önceden zaten. Ve onun bütün arkadaşları burada. Sürekli arkadaşlarıyla olmak istiyor. Yahu hafta da iki gün izni var iki gün izinde insan akşam yemeğinde olmaz mi ya !
12 gibi kalkıp kahvaltı yapıyor 13:30-14:00 gibi cikiyor akşam 8-9 a kadar . İnsaf ya ! Ne olur söyleyin ben haksız miyim ?
Halisaha ya gidiyor saatlerce orada. Dun yine yaptı ayni şeyi öğlen ezanından sonra gitti akşam 10 geliyordu eve geldiginde. 8 saat boyunca arkadaş toton ağrımadı mi oturmaktan..
Söyledim neden böyle yaptığını eve gelmediğini ben erkeğim diyor sana hesap veremem. Diyorum o arkadaşların bekar sen omlarla bir misin evin karin çocuğun var. Ben huzur vermiyormuşum ona arkadaşları huzur veriyormuş.
Dayanamadım kaynanamı çağırdım. Alt katta oturuyor. Dedim gel sen konus hangimiz haklı. Kaynanam ikinizde haksiz olduğunuz yerler var hatanızı görün vs konuştu. Sonra asagi çağırdı koca kişisini . Ben dinledim oldukları odadan gayet net geldi sesleri.
Neymiş benim kardeşim askere giderken 100 lirası varmış da 50 lirasını ona vermiş. Annemlere vermis ( benim altınlarımı annemlere verdik borç olarak ) ne istedi de yapmadim bilmem ne varya beni yerlere fırlatıyor ama laflarıyla görmeniz lazım.
O kadar kırıldım. O kadar üzüldüm anlatamam . Benim sevdiğim adam bu muydu ya . En ufak tartışmada bana yaptığı seyleri söyleyecek ki böyle . Simdi konuşmuyorum ben onun ne yapayım simdi nasıl davranayım ben bir fikir verin