bir hata yaptım koca bir aptalım

canım her insanın bakış açısı farklı
bazı arkadaşlar bundan ne olacak demiş fakat mesela o adamın yerine ben olsam da sonuç böyle olurdu
sana cesaretsizsin demiş ama bence seni biraz çocuk, biraz kendine güvensiz bulmuş
açıkçası ben olsam ben de öyle düşünürüm
bir erkek karşıma çıksa, bana yaşını büyük - küçük söylese ben sonra öğrensem (hem de başkasından) hoşuma gitmez
ne derse desin,
anında soğurum, elimde olmadan soğurum, bir daha da görüşmek istemem
yani, olayın dalı budağı olmayabilir, adamın dedikleri doğru olabilir
bunu da özür dileyerek, açıklama yapmaya çalışarak aşamazsın maalesef, çok zor...

baha
bahane bence canım. şuan kaçan kovalanır durumdasın. bence bir süre sende yazma dönerse senindir. belki senden tam anlamıyla elektrik olamadı olabilir canım. bu senin eksikliğinden değil onunbakış açısından kaynaklıdır. hem kendinden büyük derken. bunu kadınlar ister ki erkekler geç olgunlaşır

Ne derse desin. Hoşlanan adam yaşı bahane etmez. Benim çok yakışıklı bir sevgilim vardı 18 yaşındaydım. O da 24 yaşındaydı. Hoş bir çocuk olduğu için peşinde koşan kız çoktu. 20 Yaşında bir kız ondan çok hoşlanıyormuş. O da kıza sen daha çocuksun yaşın küçük senle olmaz demişti. Aradan bir ay geçmeden benimle tanıştı. Konuştuk. Yaşımı sorunca ben de 18 dedim. Güldü. Bu olayı anlattı bana ama beni çok sevdi. Sen benimsin dedi ve bitti yani. Yaş çok önemli, o daha çocuk dedikleriyle bile sevgili oluyor erkekler. O yaş meselesi olsa da senden soğusa bahane derdim ama sen de yalan söylemişsin be kuzum. Erkekler yalandan hiç hoşlanmaz

yaş konusu küçücük bir yalan değil .Özrünü gizlemeye çalışanlar bile var .Benim kocam benden önce tanıştırıldığı bir kızdan ayağının topallığını gizlemeye çalıştığı için soğuyup bir daha görüşmemiş .Yaş da böyle bir mevzu .Bence asil bir şekilde çıkın adamın hayatından .Bir daha ki ilişkinize de ışık tutsun

Arkadaşım ne yaşadın ki nasıl unutucam diye soruyosun ? 23 yaşındasın biraz daha olgun düşün demekki adam çokta hoşlanmamış senden. Hoşlansaydı bu duruma güler geçerdi panikle 25 dedin diye ve hoşlansaydı yaş önemli olmazdı .

Çocuk çok haklı. Onun yerinde olsam benim size karşı bi hoslantim varsa da anında biter ve saygi da duymam o kişiye karşı artık.
Ne olursa olsun yalan söylememeyi hayat felsefesi haline getirmelisin.
Çocuk sana bi hayat dersi vermiş yani. Birak, artık sizden ne köy olur ne kasaba

Sağolun yorumlarınız için. Hepiniz haklısınız ben yaptığım şeyi savunmuyorum. Eğer olmuş olsaydı ilk ilişkim olacaktı hem tecrübesizlik hem heyecan böyle bir hata yapmama neden oldu. Ben kötü biri değilim herkesin hataları vardır. Beğenmediyse ne yapalım. Sessizce çıkıyorum hayatından zaten girmediğim içinde çabuk alışırım herhalde. Teşekkürler hoçakalın

Gerçekten de çok saçmaymış.
Yani yaşını büyük söyleyeceğine bari normalde şöyle düşünüyordum ama senden hoşlandım diyebilirdin.

valla bnmkıde en basta 25 yasından kucuklere ınanmıyorum ne ıstedıklerıne hala karar vermemıs oluyolar dedı smdı bnm aradıgım kısı senmıssın sen bnm candostumsun dıyor bn 22 oda 30 yasında

senden etkilense yaşa başa takılmazdı.

her zaman söylerim bir erkek isterse arar peşinden koşar kaçırmak istemez.

arama ve mesaj da atma. çünkü bunları yaparak zaten geri getiremezsin. kaçtıkça kaçar yani.

Bence bu yalanını bahane etmiş.Ama eğer yalan söylerken çok profesyonelce söylediysen geleceğe dair gerçekten endişelenmiş olabilir.

Hata bir başkasının lafıyla yalan söylemeyecektin neysen osun sen
Ayrıca ortada koca bir yalan yokken adam bırakmış bahane bunlar
Kendini şartlandırma unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…