- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
-
- Konu Sahibi katibehanim011
Söyledim iki defa aradım anlattım olayın büyüklüğüne değil yalan söylediğime takılmış cesaretsizsin ben diğer söylediklerine nasıl inanayım dedi ben ondan çok hoşlandım ama o zaten en başta sevgili olmayı hiç istememiş beğenmediğini düşünüyorum ben nasıl unutucam onu şimdi
bahane bence canım. şuan kaçan kovalanır durumdasın. bence bir süre sende yazma dönerse senindir. belki senden tam anlamıyla elektrik olamadı olabilir canım. bu senin eksikliğinden değil onunbakış açısından kaynaklıdır. hem kendinden büyük derken. bunu kadınlar ister ki erkekler geç olgunlaşırSöyledim iki defa aradım anlattım olayın büyüklüğüne değil yalan söylediğime takılmış cesaretsizsin ben diğer söylediklerine nasıl inanayım dedi ben ondan çok hoşlandım ama o zaten en başta sevgili olmayı hiç istememiş beğenmediğini düşünüyorum ben nasıl unutucam onu şimdi
Ne derse desin. Hoşlanan adam yaşı bahane etmez. Benim çok yakışıklı bir sevgilim vardı 18 yaşındaydım. O da 24 yaşındaydı. Hoş bir çocuk olduğu için peşinde koşan kız çoktu. 20 Yaşında bir kız ondan çok hoşlanıyormuş. O da kıza sen daha çocuksun yaşın küçük senle olmaz demişti. Aradan bir ay geçmeden benimle tanıştı. Konuştuk. Yaşımı sorunca ben de 18 dedim. Güldü. Bu olayı anlattı bana ama beni çok sevdi. Sen benimsin dedi ve bitti yani. Yaş çok önemli, o daha çocuk dedikleriyle bile sevgili oluyor erkekler. O yaş meselesi olsa da senden soğusa bahane derdim ama sen de yalan söylemişsin be kuzum. Erkekler yalandan hiç hoşlanmazMerhabalar öncelikle
ben uzun zamandır birinden hoşlanıyordum kendisi öğretmen
tesadüf eseri gördüm arkadaşımın bir arkadaşı kendisi her neyse ben bu kişiyi uzun süre sosyal medyadan takip ettim ve tanışma teklif ettim oda beni tanımak istedi oturduk konuştuk ben ona bir konu hakkında söylememem gerek bişeyi söyledim sonrada kıvıramadım ve yalan söylemek zorunda kaldım bir şekilde öğrenmiş gerçeği. Şimdi benimle hiç ilgilenmiyor yazmıyor aramıyor sadece ben yazarsam yazıyor oda iki üç cümle ve saatler sonra. Ben çok hoşlanıyorum ondan ama galiba o beni beğenmedi de napıcam bana bir yol yordam gösterin hanımlarbu arada ben 23 o 26 yaşında
Arkadaşım ne yaşadın ki nasıl unutucam diye soruyosun ? 23 yaşındasın biraz daha olgun düşün demekki adam çokta hoşlanmamış senden. Hoşlansaydı bu duruma güler geçerdi panikle 25 dedin diye ve hoşlansaydı yaş önemli olmazdı .Söyledim iki defa aradım anlattım olayın büyüklüğüne değil yalan söylediğime takılmış cesaretsizsin ben diğer söylediklerine nasıl inanayım dedi ben ondan çok hoşlandım ama o zaten en başta sevgili olmayı hiç istememiş beğenmediğini düşünüyorum ben nasıl unutucam onu şimdi
Ben kendimle ilgili bir konuda yalan söyledim kızlar arkadaşım kendinden küçük biriyle olmak istemiyor o dedi konusmann ortasında bunu ağzımdan kaçırdım ve o anki panikle bende yaşımı 23 değil 25 deyiverdim o kadar saçma bir şey ki niye yaptım bilmiyorum dürüst olmam gerekirdi şimdi geri de alamıyorum zamanı sen bana hep yalan söylersin o zaman dedi benim amacım sadece yaşa takılmadan beni tanımasını istememdi