- Konu Sahibi metallergirl
-
Cevap icin tesekkurler :)) ya iste olayin ilk iki uc gunu kafamda dedikleri dondu durdu simdi unuttum ya:))Valla canım bu arkadaşlıklara sevgili işi girince zorlaşıyor biraz.
Ben de üni de yaşadım böyle bişey. Arkadaşım nişanlıydı, benim sevgilim yoktu. Onun nişanlısı eve gelip kalırdı vs. vs. Sonra ben de eşimle tanıştım o ara. Onun nişanlısı geliyosa benimkide gelebilir bana göre. Ben hiç zorluk çıkarmamıştım ona. Ama o benim hakkımda neler düşünüyomuş. Çocuk eve geldiğinde yalnız kaldıklarında çocuğa neler demiş. Yok o küçük daha, yok daha pembe bulutlarda falan filan. İstemiyordu zaten gelmesini. Azıcık da kıskandı. Eşim çok romantiklikler yapardı ilk zamanlar
Aman boşver. Ben hiç pişman değilim. Sen de olma. Fesat insanların benim hayatımda işi yok. Sen de üzülme. Geçicek bi zaman sonra. Unutcaksın
Uzak durmak en iyisi böylelerinden .
Şimdi üzülürsün ama seneye aklına bile gelmez emin ol 14 senelik arkadaşımla öyle şeyler yaşadık ki il zamanlar nasıl üzüldüm hiç hazmedemedim ama şimdi aklıma gelince iyiki olayları yaşamışız da gerçek yüzlerini görmüşüm diyorum :)
Ya bence de o kadar sacmaki, bana diyorki sen bana gec mesaj attin biraz erken atsaydin barisrdm diyo ya. Yani gercek dostluklar benim bildigm araya mesafeler girse de bitmeZ yani :/ cidden gecen uc yila yaniyorum ben gercek arkadas sanmistim ama o icten ice bana karsi kendini doldurmus meger.Bana göre çok saçma sebep olmuş ki kıskançlıkta var arada sanırım.Hiç takma üzülme evet geçen zamana yanıyorsun üzülüyorsun ama değmez böylelerine emin ol daha sonra da üzülecek olan kişi o.
Ya bence de o kadar sacmaki, bana diyorki sen bana gec mesaj attin biraz erken atsaydin barisrdm diyo ya. Yani gercek dostluklar benim bildigm araya mesafeler girse de bitmeZ yani :/ cidden gecen uc yila yaniyorum ben gercek arkadas sanmistim ama o icten ice bana karsi kendini doldurmus meger.
Resmen dalga geçiyor ya ne demek erken atsaydın bahane uydurmuş o mesajı erken de atsan yine aynı sebebi sunacaktı. Gerçek arkadaş değilmiş boş ver hiç umursama.
insallah oyle bse yapmaz ya ben hc bulasma istmyrm ona cnkuBoşver ya..
Ünideler ama ah bide büyüyebilselerdi..
Bedenen büyüme bunların ki..
Dua et sana iftira gibi üstüne çamur olucak bişey yaşatmadılar.
Hayr beni yanls anladn:)) lise arkadsmla arkds olsn tabikii beni alakadar etmez ama bnm onla kustgm sure zarfnda lise arkadsmnda bana kusmesi kafami karstrdi bana karsi birlik olmslar gbi geldi yoksa istedgyle olsnCnım böyle saplantılı,takıntılı,aşırı melankolik,kıskanç insanlardan kız olsun erkek olsun uzak dur.Kimse kimsenin hayaına müdahale edemez.Senin sevgilinle onun yıldızı barışmadı diye sen sevgilinle anlaşamayacaksın anlamına gelmez.Ya da senin lise arkadaşınla üniversite arkadaşın daha iyi uyum sağlayıp daha samimi arkadaş olabilirler.Kimse kimsenin tekelinde değil.Arkadaş olarak bazı hoş olmayan durumlarda ilişkileriniz hakkında birbirinizi uyarabilir,fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Ama yok seni zehirleyip ondan ayırırmışta,yok bilmem ne.Ner kadar tuhaf,ne kadar çocukca hareketler bunlar.Bir de sen sevgilinle arkadaşını niye idare etmek zorunda kalasın canım.Yeri gelir sevgiline vakit ayırırsın yeri gelir arkadaşına.Lise arkadaşının,diğer arkadaşına sevgili ayarlamasında da şok olacak bir taraf göremiyorum.Kanka da olabilirler.Senle samimi olan başkasıyla olamaz mı.Onun sana yaptığı davranışları sen de ona yapıyorsun.Yani karşılıklı sahiplenme ve kıskançlık içerisindesiniz.
Yok canm seni yanls anlamadm oyle bse de dememissn zatn :)) bnm de dedgm buydu zatn arkdsm yani eskiden arkdsm bni o kdr sahplenmski sevglm gbydi ya aslnda kurtldgma sevnmeliyim :))Bazi kizlar arkadas olmakla sevgili olmayi birbirine karistiriyolar. Benim de universiteden cok samimi arkadasim vardi, son zamanlarda iyice kopmustuk, aramalarima mesajlarima cevap vermiyodu. Nedenini dun ogrendim, calistigi isyerinde edindigi yeni bi arkadas(!) kizin baskalariyla gorusmesine izin vermiyomus.. Cok uzuldum ama yapcak bisey yok. Hickimsenin boyle biseye hakki oldugunu sanmiyorum, sevgililer de dahil. Hele ki kiz kiza boyle bisey cok sacma bence. Gercekten evlensin de rahatlasin boyleleri.
Gercekten sevinmelisin, hic saglikli bi psikoloji degil cunku bence o insanlarinki. Bagimli kisilik bozuklugu..Yok canm seni yanls anlamadm oyle bse de dememissn zatn :)) bnm de dedgm buydu zatn arkdsm yani eskiden arkdsm bni o kdr sahplenmski sevglm gbydi ya aslnda kurtldgma sevnmeliyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?