• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir haftalik evliyim ve çok mutsuzum...

AysegulLove

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
69
4
6
34
İstanbul
Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..

Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki :(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen bize sormuşsun nasıl davranıcam diye, ama burda eşin dikkat etmeli davranışlarına.
Demek ben gibi 3 ay bekletseydin adamı o zaman neler dicekti sana :27:
Zamanla alışılıyor cinselliğe. Ben bile bazen ilk girişte zorlanıyorum ki senin zorlanman gayet normal. Daha bir hafta olmuş.
İlk bir ay yaptığınız cinsellik zevk için olmasın, alışmak için olsun. Sonra sen zaten kendin isteyeceksin.
Bi de eşin sertlikten falan mı hoşlanıyor acaba, anlamadım? Davranışları çok garip :44: Sen yeni gelinsin, anası falan bişey öğretmemiş mi bu adama nasıl davranıcağı hakkında.?

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun öncelikle çok üzücü bir durum ama bu böyle gitmez bana kalırsa bi aile terapistiyle görüşmenizde yarar var diye düşünüyorum

Severek mi Görücü usulü ile mi tanıştınız ?

Ne kadardır tanıyorsunuz birbirinizi ?

Bunlar çok önemli. Eğer sevgililik yaşamışsanız 1 tık daha kolay olmalı. Ama eşinde anlayış sıfır. O da fazla heyecan yapıyor gibi geldi bana.
Sana diyeceğim şeyi yanlış anlama ama eşinle bu sorunu aşamayacak gibi görünüyorsun bu yüzden ilişki öncesi lavaboya git ve parmak egzersizleri yap.
Seninki belki vajinismus değil ama bunu da bu şekilde aşabilirsin. Biraz kendini zevke ver öyle düşün. Beyin olarak olcak mı olmayacak mı değil zevk alma dereceni düşün o sonra açılır zaten :6:

Hem kendinden hemde cinsellikten soğum bana bi akıl verin lütfen elimde değil hala ilk girerken korkuyor kendimi kasiyorum :(

Severek mi Görücü usulü ile mi tanıştınız ?

Ne kadardır tanıyorsunuz birbirinizi ?

Bunlar çok önemli. Eğer sevgililik yaşamışsanız 1 tık daha kolay olmalı. Ama eşinde anlayış sıfır. O da fazla heyecan yapıyor gibi geldi bana.
Sana diyeceğim şeyi yanlış anlama ama eşinle bu sorunu aşamayacak gibi görünüyorsun bu yüzden ilişki öncesi lavaboya git ve parmak egzersizleri yap.
Seninki belki vajinismus değil ama bunu da bu şekilde aşabilirsin. Biraz kendini zevke ver öyle düşün. Beyin olarak olcak mı olmayacak mı değil zevk alma dereceni düşün o sonra açılır zaten :6:

İnan bu işlerin birbirini tanımayla alakası yok.
Hatta uzun sevgililik yaşayanlarda vajinismus görülme olasılığı daha yüksek. Biz evlenmeden önce 4 senelik sevgiliydik, ben bu konuda kendimi rahat kabul ederdim, nolcak falan derdim de benim bile başıma geldi.:31:

Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..

Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki :(((

senin yapabileceğin hiç bişey yok canım.bu iş kocanın işi onun hödüklüğü bırakması lazım öyle pat diye olmz o.daha 1 hfta olmuş.ilk 3 ay acıyo zaten normalde.bu şekilde seni vajiismusa sürükler.

Hem kendinden hemde cinsellikten soğum bana bi akıl verin lütfen elimde değil hala ilk girerken korkuyor kendimi kasiyorum :(

Canım burda eşine görev düşüyor, senin yapabileceğin bişey yok ki ama :50:
Cinsel terapiste gitmeyi kabul eder mi eşin?

ya şu kayganlaştırıcılar varya onlardan sürseniz garanti ıslanma problemi vardır deli yle deli olma derler eskiler hiç değilse bi süre sonra cok da acele edilcek bişi olmadığını anlayana kadar sonra acısını cıkarırsın hesabını sorarsın azdırıp azdırıp kıçını döner yatarsın :17:

İnan bu işlerin birbirini tanımayla alakası yok.
Hatta uzun sevgililik yaşayanlarda vajinismus görülme olasılığı daha yüksek. Biz evlenmeden önce 4 senelik sevgiliydik, ben bu konuda kendimi rahat kabul ederdim, nolcak falan derdim de benim bile başıma geldi.:31:

Mesela ben çevremde de tam tersini gördüm çok tanımadan evlenince soyunmak bile zor gelebiliyormuş.

Ben 1 senelik bir flörtle evlendim ama o zamanlardan insan yapamadığı için arzuluyor o yüzden de ilk gece dört gözle beklenmişti bizde de :17:

O yüzden benim kolay oldu :1:

Ama bu arkadaşın eşinde problem var o yüzden yukarıda dediğimi yapması gerek yoksa odun kocası kızı haşat eder

Sende bir sorun yok canım..
Affedersin,eşin h....n gibi saldırırsa tabii korkar ve kendini kasarsın.

Adam bildiğin hanzo... Bakire olmanı bir tarafa bıraktım ilk gece seni bırakıp gitmesi filan nedir ya :53:
Bir de sen suçlu gibi gidip yalvar yakar yatağa geri getirmişsin... Yuh artık.
Kızıyormuş sinirleniyormuş bir de :53:
Size de pes ki sizi organdan ibaret gören duygusuz birine ısrarla kendinizi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. :19:

Eşin çok anlayışsız nasıl bu kadar bencil oluyor. ilk başta biraz korkmak ve acıması çok normal. Bende 3 den sonra hiç ağrı olmadı ama eşim çok yardımcı oldu çok afedersiniz ilk 3 de zevk için yapmadık bile alıştırmak içindi. Kayganlaştırıcı kullan bir süre sonra alışır ama eşin çok kaba çok kızdım eşine

Iyyy ben bile soğudum cinsellikten bunu okuyunca senin soğuman cok normal..hamile kaldığinda napacak kocan cok merak ediyorum en az 2-3 ay yasak normal sartlarda bide problem olursa tümden yasak..nekadar düsüncesiz bir kocan var böle adamları dövesim geliyo

İmza

canım benim okurken cok uzuldum ssenin adına:ssz: bnde aynı durumu aynı rahatsızlığı yasamıstım ilişkiye girerken istem dışı kasılıyor dum hatta ilişkiye aylarca giremedim tek far Allah razı olsun esim cok anlayışlıydı ve cinselliğin konusunu bile getirmez hatta sonuncu plana attığını gösterdi..o bunu yapınca ben de korkumu yenmek için kendimle yuzlesme fırsatı buldum..maalesef ki senin karsında ki adam seni daha fazla çökertiyor bu durumda..onunla konuşmayı dene dicem aama ağlarken bile bunu umursamadığını soylemissin:ssz: aama kendini rahat hissetemek yada bukabusu yok etmek istersen seninle konuşabiliriz tatlım

Çoğu bayan ilkinde korkar eşin böyle yaparak çok yanlış yapıyor. Bir süre sonra normale dönecek bir olay eşinin davranışları yüzünden daha da uzamaz inşallah.

Aslında sakin yapılı bi insan kesinlikle aceleci değil ama bu konuda çok yanlış yönlendirildigini düşünüyorum..
On sevişme değilde arka sevişme bizde ki :) eğer yapabilirsek öpücüklere boğar sarılır öper koklar oh misler gibi o mutlu ben mutlu ama eğer yapamazsak tam tersi oluyor inanin bende kocamin bana kusup kicini dönüp yatmasini istemiyorum ama elimde değil korkuyorum o da kendimi ona birakmadigim için kızıyor aslında :(

Back