- 21 Ağustos 2017
- 46
- 33
- 3
- 28
- Konu Sahibi Gayehasan56
Arkadaşlar bir haftalık ayetel kürsi okuyan var mı sonucu ne oldu lütfen yazar mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende adettim ama sonuçta duadır sadece deneyenler bi söylese çok iyi olur di midenemedim ama denesem mi diye dusunuyorum bndedeneyenler varsa soyleyebilir mi ?
birde adetliyken okunuyor mu kizlar ?
Bende adettim ama sonuçta duadır sadece deneyenler bi söylese çok iyi olur di mi
Siz ne için yapacaksınızAynen onemli olan icten niyet ederek edilen dualardir canim :))
Siz ne için yapacaksınız
Sevdiğimle aram düzelsin diyeOnemli bi konum var netlessin diye canim :) insallah tabikide :). Sen ne icin yapacaksin
Sevdiğimle aram düzelsin diye
Arkadaşlar bir haftalık ayetel kürsi okuyan var mı sonucu ne oldu lütfen yazar mısınız
Ben okudum üç hafta falan olmuştur herhalde biteli. Henüz gerçekleşmedi ama bekliyorum bakalım Rabbim büyükdenemedim ama denesem mi diye dusunuyorum bndedeneyenler varsa soyleyebilir mi ?
Ben okunmuyor diye biliyorum ayet sonuçtadenemedim ama denesem mi diye dusunuyorum bndedeneyenler varsa soyleyebilir mi ?