• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir haftadır bacaklarımdaki tuhaf ağrı

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
843
761
33
Geçen hafta mide bulantım ve bacaklarımda aşırı sızlama üzerine basamama oldu hastaladığım için ağrıyordur dedim ama şuan iyiyim bacaklarımda o gün kadar olmasa da çok tuhaf ağrı devam ediyor.
Ara ara sızlıyor böyle uyuşmuş desem değil sinir sıkışması gibi bir ağrı mı desem yaşadığım ağrıyı tarif edemiyorum.
Eşime masaj yaptırıyım dedim sadece dokunduğunda bile sanki etimi sıkıyormuş gibi acıttı. Morarmış ya da darbe almış gibi.
Gün içinde çok rahatsızlık vermiyor. Şiddetli değil. Sabahları ayaklarımın üzerine basınca her yerinde batma şeklinde sızlama ağrı oluyor. Hissizlik var bazen yere düşecekmiş gibi hissediyorum.
Devlet hastanesine randevu aldım 5 gün sonra.

Ne çıktı acaba
Röntgen çekip ağrı kesici yazıp gönderdiler yani bir süre ağrı geçmedi ama şimdi iyi bacaklarımda ağrı yok. ağrı kesici içeriğinde iltihap giderici de yazıyordu sanırım iyi gelmiş olabilir.
ayak tabanımda batma şeklinde ağrı var o geçmedi ona da bir şey yok dediler bir şey yoksa niye bu kadar ağrıyor bilemiyorum
O dönem aşırı hareketsizdim 1 yıl sınav sürecim vardı evden çıkmadım, bacaklarımdaki ağrıyı buna bağlıyorum da bilemem tabi

Back