Önce bebek için tebrik ederim allah sağlıkla kucağına aldırsın şansı bol olsun miniğin
Sigarayı bırakma konusunda da ayrıca tebrik ediyorum ne güzel kurtulmuşsun bir daha da hiç içmezsin umarım
Desteğin için teşekkürler moral oldu gerçekten şimdi duş aldım mis gibi kokuyorum eşim de bıraksa keşke şimdi içiyor mesela sinir olyorum kokusu balkondan bile geliyor iğrenç
Zaten hep onun yüzünden bozuyorum yeminimi sürekli gözümün önünde canım istemese bile içiyordum ama artık yok bıktım gerçekten başla bırak vücudum aptala döndü 1 gün iç 2gün bırak 4 gün bırak 10 gün bırak tekrar iç aylardır bu durumdayım tam temizleniyor vücudum başa dönüyorum
İçmeyince hemen yüzüm gözüm toparlanıyor içtiğim gün anında çöküyorum o günü şiddetli başağrıları ve mide bulantısı ile geçiriyorum sonra yine bırakıyorum bikaç gün sonra yine başlıyorum bu ne böyle ya
Çok aptalca geliyor biliyorum bunun neden olduğunu biliyorum kesin kararla ilgili bikaç gün geçince çok kolay bıraktığımı farkediyorum ama paniğe kapılıyorum bir daha ömür boyu içmeyecekmiyim diye uzun vadeli kararlar beni hep sıkar zaten daha çok geçmemişken bir iki gün daha içeyim de sonra bırakayım diyorum yani canım çektiğinden değil sadece psikolojik
Bu konuda bana fikir verebilecek yardımcı olabilecek var mı ahhh peri nerdesin ya
Bugün aynı mantıkla yine içtim ve saat akşam 8 de yine bıraktım
Yarın gelişmeleri yine yazacağım yalan söyleyemem size zaten kendimi kandırmış olurum
Yarın yine ilk günüm yani
Başka günlüklerde okudum benim gibi baştan bozup sonra 1 yılı devirenler olmuş inşallah ben de öyle olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?