- 1 Şubat 2018
- 39
- 123
- 8
- 41
- Konu Sahibi DefineLoneliness
-
Bir cok kadin bole inan :) kadin hastaysa tum ev felc oluyo .. ya gudecez ya gidecez baska caresi var mi?tontriko keşke gitmeseydim evet Aslında hastayım diye biraz ilgi biraz yardım bekliyor değilim, ama bu kadar vurdumduymazlık fitili ateşledi.
İnan sorun evi temizlemek vs de değil, herşey haloluyor zaten ama benim çabalaımla oluyormuş ve ben bunu daha bugün farkettim! 8 sene az bir zaman değil, bu kadar aptal olamam
tulumbachen ev için yardımcı ilk yıllarda aldık. Eşim hep şikayet etti, bense yıllarca devam ettirdim. Haftada sadece 1 gün alabiliyorduk ama ev zaten aynı temizliği haftada 3 gün istiyordu çünkü çok aktif bir kızımız var ve biz ailece evde çom zaman geçiriyoruz. O bayan işi bıraktıktan sonra yeni birisine ikna edemedim. Hadi kızımda büyüdü, artık ev işi o kadar yük değil zaten...
Ama beni asıl patlama noktasına getirten şey biriken kullanılmışlık. İyi günde kötü günde dedik ama, nerde 1 sıcak çorba? Yapamıyorum diyor ve ben bu bahaneyi asla kabul edemiyorum. Saatlerdir bir hayal kuruyorum, 50m2 bir dairede, kızımla az ve öz bir yaşam. İçimi huzur kaplıyor.
Bir cok kadin bole inan :) kadin hastaysa tum ev felc oluyo .. ya gudecez ya gidecez baska caresi var mi?
Hastayken insan çok duygusal oluyor. Fevri hareket etmeyin hemen.
Bazen doğal akışıyla bir kişinin sırtına yükleniyor herşey. Karşındaki farkında bile olmuyor. İçinizde biriktirmeden önce eşinizi uyardınız mı hiç? Oturup konuştunuz mu rahatsızlıklarınızı?
Bence evden ayrılmayın. Niye gidesiniz ki. Yapmayın onun temizliğini yemeğini bakımını sadece çocuğunuzla ilgilenin şahsi ihtiyaçlarınızı giderin. Ev pislenmeye başladığında ortak parayla hızmetli aldırın. Bir süre sonra zaten dayanamayacaktır kendisi. Evden giderseniz yenisi gelir diyordur. Erkeklerde ne yazık ki öyle saçma bir özgüven oluyor. Taa annelerden baslıyor şımartılma işi, eş olarakta siz devam ettirmişsiniz paşamıza hava hoş.
Yani alelacele alınmış bir karar ama bu haklı olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor, dahası bence asıl takılmanız gereken nokta eşinizin sizi sevip saymaması. Adam resmen umursamamış cinnetinizi, gidersen git demiş
Birisi gelir derken hani senle boşanırsam baskasıyla evlenirim manasında demek istemiştim. Bence bir tatile mi çıksanız hastalığınız da buna etken olmuş. Kendinizden ödün vermeyin hastaysanız dinlenin kendinizi naza çekin şunu yap ben hastayım bunu yap deyin mesela. Yanlış mı yapıyor uyarın düzeltsin. Ama bence bir dinlenin kafanızı topladıgınızda yol planınız netleşmiş olur.Ama bu stresle nasıl yaşarız? Çocuk evdeki gergin havadan etkilenmez mi? Ev ortak zaten yerime kimse gelemez ama şuan gelse bile gözüm görmez öyle delirmiş haldeyim.
Insan ne kadar birikebilir,neresinden kirilir incilir. Karsimizdaki adamlar bunu anlamiyor ne yazikki. Boyle konular okuyorum, hem kendimi görüyorum hemde banada gelecek birgun sira ben nasil atlatacagim bu durumu diyorum
Eger kararirin arkasinda durabilirsen, pisman olmazsan. Sana iyi gelen seyi yap. Calisiyormusun zaten. Ona muhtac bir durumun yok
Insan oyle oluyor icinde volkan patliyor deliye donuyor. Siniri gevincecede sen ondan once gidiyorsun eve.Tek korkum sabah uyanınca bu yaşananların aslında bu kadarda önemli değilmiş gibi görünmesiVe gönüllü hizmetliliğe geri dönmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?