• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gün Tek Başına -Vedat Türkali

filiz80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
28
1
86
Denizli
merhaba arkadaşlar,
kitabın adı bir gün tek başına
bu kitabı tesadüf bir arkadaşımın evinde gördüm.okumak için aldım.bilincli bir seçim değildi yani.vedat türkalinin okuduğum ilk romanı.abartısız,sade dili ve özellikle olaylarının anlatışıyla,sizinle bütünleşen şeylerinde var olduğunu gördüğünüz,okumaktan büyük bir keyif duyacağınız bir kitap.
kesinlikle tavsiye diyorum.ben aldım,en sevdiğim kitaplarımın arasında artık:teytey:

arkadaşım, yaşamının en güzel şeylerinden birini yapmışsın Vedat Türkali ile tanışmışsın...
Bence Güven I-II ' yi de oku ayrıca mavi karanlık da çok iyi...

arkadaşım, yaşamının en güzel şeylerinden birini yapmışsın Vedat Türkali ile tanışmışsın...
Bence Güven I-II ' yi de oku ayrıca mavi karanlık da çok iyi...

çok haklısın,vedat türaliyi okumak çok ayrı bir keyif bence.tavsiyenin için sağol alıcağım mutlaka onlarıdaa.s.hoşcakal

Vedat Türkali Kitapları beni de çok etkilemiştir. Birgün Tek Başınayla tanışmıştım bende Vedat Türkaliyle.
Güven I-II
Mavi Karanlık
Kayıp Romanlar hepsi farklı dönemlerin olaylarını ustaca işleyen objektif kitaplar bu tarz kitaplardan hoşlananlar için tavsiye edebilirim bende.

tıpkı Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar serisi gibi Vedat Türkali'nin Güven'leri de okumayı kafaya koyup hayata geçiremediğim eserlerden...
Ama Mavi Karanlık ve Bir Gün Tek Başına çok muhteşem çözümlemeler yapıyor, zaten romancının dili de kıskıvrak yakalıyor okuyucuyu...türkali gerçekten özel bir kalem, yazdıklarını edebiyat niyetine okumak bile talihsizlik olur basbayağı toplumsal, psikolojik çözümlemeler yapmış eserlerinde...tavsiye ederim herkese

Vedat Türkali gerçekten çok harika bir yazar ben onun bir çok kitabını okudum ve size MAVİ KARANLIK kitabını okumanızı tavsiye ederim gerçekten çok güzel gerçi Vedat Türkali'in bütün kitapları öyle ya..

merhaba arkadaşlar,
kayıp romanlar kitabına başladım Vedat türkali'nin.sırayla hepsini bitireceğim inşallah:)
herkese sevgilera.s.

Back