Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben benHamiş kalmak için kullanılan herhangi bir kür varmıııııııı tüp bebek yapmadan hamile kalmanın yolları arayan varmııııı
Ben kür falan kullanmıyorum ama normal yolla hamile kalmaya uğraşıyorum olmuyor inşallah bir gün olur hepimizin deHamiş kalmak için kullanılan herhangi bir kür varmıııııııı tüp bebek yapmadan hamile kalmanın yolları arayan varmııııı
Göründüm eşimden kaynaklı görünüyor ikinci kez gidicaz ve tüp dicekler sanırımNeden olmuyo peki sorun ne? Doktora göründünmü
İnşallaah sen doktora gittinmi cnmBen kür falan kullanmıyorum ama normal yolla hamile kalmaya uğraşıyorum olmuyor inşallah bir gün olur hepimizin de
Bende ariyorum kendm uzaniyorum kalkmiyorum filan ama yedi aydr yokk.s bende arayis icindeym.sHamiş kalmak için kullanılan herhangi bir kür varmıııııııı tüp bebek yapmadan hamile kalmanın yolları arayan varmııııı
Insallahh bende cok istiyorummmBen kür falan kullanmıyorum ama normal yolla hamile kalmaya uğraşıyorum olmuyor inşallah bir gün olur hepimizin de
Göründüm eşimden kaynaklı görünüyor ikinci kez gidicaz ve tüp dicekler sanırım
Gercektenmi hemen arastirmaya koyulmam lazm ozamanCanım sorun eşindem kaynaklıysa keçiboynuzu kürünü araştırsana faydasını gören çok fazla kişi var
Canım benimde eşimden kaynaklı senin eşinin ne sorunu var benim ileri hızlı hareketli spermde sıkıntı varGöründüm eşimden kaynaklı görünüyor ikinci kez gidicaz ve tüp dicekler sanırım
Ona başladım canım bir ay olucak nerdeyse şimdilik bir atak olmadı hasta oldum bitti hattaCanım sorun eşindem kaynaklıysa keçiboynuzu kürünü araştırsana faydasını gören çok fazla kişi var
Aynen benimde ve sayısı çok düşükCanım benimde eşimden kaynaklı senin eşinin ne sorunu var benim ileri hızlı hareketli spermde sıkıntı var
O senin içinmi cnm eşin içinmiBen doktora gittim incir ve hayıt otu kürünü önerdi bir ay kullandım olmadı Ramazan’da yapamadım kürü
Ona başladım canım bir ay olucak nerdeyse şimdilik bir atak olmadı hasta oldum bitti hatta
Allah'a şükür sayı iyi ama hareketlilikte sıkıntı var 2 yıldır olmuyor kullandığınız birşey varmıAynen benimde ve sayısı çok düşük