• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir gün bebeğim olur mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bebeğimin kalbi durduğu için martta kürtaj oldum. 10 ay denemeden sonra olmuştu. Acısı hala dün gibi içimde. Eşimde morfoloji bende amh sıkıntısı var. Amh 1.2 benim temmuzda tüp bebek denedik negatif sonuçlandı. Ekimde dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz. Söyleyebileceğim tek şey umudunu yitirmemen, ben öyle yapmaya çalışıyorum.
Şuan tedaviye başladınız mı

Neden doktor hemen tüp bebek önerdi? tüp bebek son noktadır.
Soru bana mı konu sahibine mı bilemedim, kendi adıma cevaplayayım. Ölen bebeğimin kromozom analizinde turner sendromu tespit edildi. Sperm morfolojisi %1 olduğu için normal yoldan yenersek tekrar sağlıksız olacağı söylendi. Riske girmeyi istemedik. Tedbirini alalım sonrası nasip yaşayıp göreceğiz :KK66:

Soru bana mı konu sahibine mı bilemedim, kendi adıma cevaplayayım. Ölen bebeğimin kromozom analizinde turner sendromu tespit edildi. Sperm morfolojisi %1 olduğu için normal yoldan yenersek tekrar sağlıksız olacağı söylendi. Riske girmeyi istemedik. Tedbirini alalım sonrası nasip yaşayıp göreceğiz :KK66:
Sizde yumurta rezervi az değil miydi

Sizde yumurta rezervi az değil miydi

Back