• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir gün bebeğim olur mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde hamileligim benzer bir sekilde son buldu Mart ayında kurtaj oldum. 30 yaşındaydım. Ilk sefer ilk aydan olmuştu ama daha sonra 40 takla atsakta olmadı, ben bunu sadece bu konuya yogunlasmaya bağlıyorum. Sadece bebek icin seks yapılıyor surekli oldu mu olmadi mi sorulari. O zaman da olmuyor. Baska konulara yogunlas demek kolay ama bende yapamadım. Insallah en yakin zamanda olur

Benimde hamileligim benzer bir sekilde son buldu Mart ayında kurtaj oldum. 30 yaşındaydım. Ilk sefer ilk aydan olmuştu ama daha sonra 40 takla atsakta olmadı, ben bunu sadece bu konuya yogunlasmaya bağlıyorum. Sadece bebek icin seks yapılıyor surekli oldu mu olmadi mi sorulari. O zaman da olmuyor. Baska konulara yogunlas demek kolay ama bende yapamadım. Insallah en yakin zamanda olur
Bu tarz bir olay yaşayan başka bir arkadaşım daha var.bence enerjinizi yükseltecek,ilginizi hep canlı tutacak başka şeylere odaklansaniz ne güzel olur (mesela yoga,yüzme bilmiyorsanız yüzme ya da dil kursu vs).beyin başka bir şeye odaklanıp bu endişeden (tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkma, hiç bebeğim olmayacak mı sorusu gibi )tamamen uzaklasmali.

Çok dindar biri olmamakla birlikte Meryem süresini okuyup hamile kaldığını iddia eden arkadaşlar gördüm (dediğim gibi ben bu tarz şeylere inanmam ama inancınız varsa okuyabilirsiniz ).Allah bütün bebek bekleyen arkadaşlara en.kısa sürede hayırlı bir evlat verir inşallah .

Benimde bebeğimin kalbi durduğu için martta kürtaj oldum. 10 ay denemeden sonra olmuştu. Acısı hala dün gibi içimde. Eşimde morfoloji bende amh sıkıntısı var. Amh 1.2 benim temmuzda tüp bebek denedik negatif sonuçlandı. Ekimde dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz. Söyleyebileceğim tek şey umudunu yitirmemen, ben öyle yapmaya çalışıyorum.

Aklina gelebilicek.bütün kürleri yaptik...yanliz ilk defa ikimizde saf zeytinyaginda bekletilmiş incir yedik bide bal çörek otu karisimi...ama esim.ilacda kullaniyordu ve tabiki yumurtlama gününü tesbit ediyordum hep ... vallaa hangisi neye iyi geldi bilmiyorum..
Zeytinyağında inciri ben de yapiyorum proxeed kullaniyor keciboynuzu pekmezi ceviz bol bol .Bazilari ayni anda kullanilmiyor dönüşümlü yapiyorum insallah bize de vesile olur
Tekrar tebrik ederim

Canım bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım.erken menopoz a girmiştim evlendikten bir buçuk yıl sonra oldu.bekarken hiç bir sorunum yoktu adetlerim gayet düzenliydi.sonra fsh yükseldi amh 0.7 idi.önce aşılama sonra tüp bebek yaptırdık tutmadı.ama bu arada eşimle doğal yöntemlerden bitkilerden çok denedik.saracoglunun kurlerini aldık soğan kurunu yaptım incir havuç kurunu yaptım eşime keçiboynuzu kuru yaptım keçiboynuzu pekmez i yedirdim.paketli gıdaları hayatımızdan çıkardık diş macununa varana kadar çıkardık.tabi çok dualar ettik RabbimiZe çok ağladık sizladik umreye gittik ailemiz biz gördüğümüz herkesten dua istedik tam 2.tüp bebeğe gidecekken adetim gecikti.umudum yoktu ama yine de yola çıkmadan test yapalım dedik.ve sonuç pozitif .elhamdülillah.Rabbim isteyince ol deyince oluyor.umudunuZu kaybetmeyin.elinizden maddi manevi ne geliyorsa yapın ve Rabbimden yardım isteyin sakın isyankar olmayın .hayat bir imtihan biri bitiyor biri başlıyor.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.üç ayda beklemeyin.amh duşukken çok beklenmez.psikojinizi sağlam tutun birbirinize destek olun ve etrafa kulaklarınızı yıkayın mutlaka sizi üzecek kişilerden ve ortamlardan uzak durun.ben hepsini yaşadım çok ağladım çok yandım elhamdülillah Rabbim bize nasip etti size ve tüm isteyenlere de hayırlısıyla evlat nasip eder InsaAllah

Size moral olsun biraz diye yaziyorum
Ben de bebegimi kaybettim , 5 ay bunalimdaydim bide benim yasim 37 ydi kaybettigimde 5 ayin sonunda atlattim kaybetmenin acisini , esime de umursamiyorum artik napalim olmazsa olmaz dedim , o ayin sonunda hamile kaldim 38 yasindayken :)
Simdi 8 aylik oldu bile kizim

Kafaya takmayin , cok dusundugunuzde olmuyor nedense , insallah hayirlisiyla kavusursunuz sizde bebeginize

Ocak ayında 4 aylık bebeğimi kalbinin durması sonucu kaybettim. 1 regl döneminden sonra denemeye başladık ama 6 ay boyunca olmadı diğer bebeğime ilk denemede hamile kalmıştım. Amh testi yaptırdım sonuç 0.19 büyük hüsran. Doktor ultrason yaptı 3 folikül gördü. Doktor 3 ay dene gel tüp bebek başlayalım dedi. 2 aydır hamile kalamıyorum. Butun siteyi taradım. Şansım çok mu düşük? Yok mu bu şekilde hamile kalan :KK43:
Bu konuda uzman oldum artık dr doğru söylüyor ama sitres yok kendiliğinden de olabilir tabiki sonuçta yumurta var ama kalitesi ne durumda. İlk iş sakinleşmek ikinci iş araştırmak yaş stres yumurta kalitesi rahim duvarı kalınlığı adetliyken ve adetsizken alınan sonuç böbrek üstü bezi tam kan amh Fsh lh tiroit bunlara baktır ayrıca her adet dönemi yumurta farklılaşır tekrar baktır adetliyken havuzlama sistemi yaptır bi sorunun olursa tel bırak özelden araşırız benntüp benek yaptım hangi şehirde yaşıyorsun imkanların nasıl

Benimde bebeğimin kalbi durduğu için martta kürtaj oldum. 10 ay denemeden sonra olmuştu. Acısı hala dün gibi içimde. Eşimde morfoloji bende amh sıkıntısı var. Amh 1.2 benim temmuzda tüp bebek denedik negatif sonuçlandı. Ekimde dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz. Söyleyebileceğim tek şey umudunu yitirmemen, ben öyle yapmaya çalışıyorum.
Sizinde başınız sağolsun. Allah bir daha yaşatmasın 4. Aya gelmiştik bebegimle sonra bırakıp gitti.... Beni çok iyi anlarsınız hala Harun kolcagin yanimda kal şarkısını duyunca ağlıyorum.... bebeğimi kaybettiğimde kulağıma çalınmıştı....

Amh değerinizde maaşallah iyi benim 0.19. Kaç yumurtanız çıkıyor saydırdınız mi

Yanlış yonlendirmek istemem ama ben esim icin propolis ari sutu polen bal hazirlattirdim guvenilir bir yerde onu yiyor cok guvenilir bir yerden yaptırdım orda ogrendigim yeni bir bilgi bu karisimi kadin yerse yumurta gelisimi iyi oluyormuş kalite artıyormuş istersen bi arastir sifanin nerden gelecegini Allah bilir
Evet duydum bu karışımı hatta alacağım araştırıyorum çok teşekkürler

Bu konuda uzman oldum artık dr doğru söylüyor ama sitres yok kendiliğinden de olabilir tabiki sonuçta yumurta var ama kalitesi ne durumda. İlk iş sakinleşmek ikinci iş araştırmak yaş stres yumurta kalitesi rahim duvarı kalınlığı adetliyken ve adetsizken alınan sonuç böbrek üstü bezi tam kan amh Fsh lh tiroit bunlara baktır ayrıca her adet dönemi yumurta farklılaşır tekrar baktır adetliyken havuzlama sistemi yaptır bi sorunun olursa tel bırak özelden araşırız benntüp benek yaptım hangi şehirde yaşıyorsun imkanların nasıl
Antalyada yaşıyorum. Antalya tüp bebeğe gidiyorum. Karşılayabilecek gucteyim inşaallah. Doktorum 3 ay bekle diyor 1 ay geçti 2 ay kaldı beklemekle hata mi yapıyorum

sen iyi ol herşey olur kardeşim allah buyuk dermansız dert vermesin rabbim yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olsun dualarım seninle üzme kendini en yakın zamanda mutlu olursun inşaallah

Antalyada yaşıyorum. Antalya tüp bebeğe gidiyorum. Karşılayabilecek gucteyim inşaallah. Doktorum 3 ay bekle diyor 1 ay geçti 2 ay kaldı beklemekle hata mi yapıyorum
Stres kesinlikle Yok sigara Yok bekleme durumun varsa ama topla kendini dr bu yüzden bekletiyor seni neden bebeğin kalbi durdu araştır sebebi me

Adetleriniz düzenli değildir büyük ihtimal
Yumurtlama zamanını tutturmak zor olabilir
İlişkiye girmeniz gereken tarihleri kesin olarak öğrenebilirsiniz drnuzdan bu 3 aylık süreçte

Sizinde başınız sağolsun. Allah bir daha yaşatmasın 4. Aya gelmiştik bebegimle sonra bırakıp gitti.... Beni çok iyi anlarsınız hala Harun kolcagin yanimda kal şarkısını duyunca ağlıyorum.... bebeğimi kaybettiğimde kulağıma çalınmıştı....

Amh değerinizde maaşallah iyi benim 0.19. Kaç yumurtanız çıkıyor saydırdınız mi
Bebeğimin ölümü sonrası normal yol kapatıldı bize, yumurta takibi yaptırmadım. Tüp bebekte 8 yumurta toplanmıştı 5 tanesi döllendi. 3 dondurulmuşum var şu an. Deli kızım uyan şarkısı davulların arasında bile beni ağlatabilir. Bebeğim kız olduğu için :KK61: seni çok iyi anlıyorum o yüzden

Stres kesinlikle Yok sigara Yok bekleme durumun varsa ama topla kendini dr bu yüzden bekletiyor seni neden bebeğin kalbi durdu araştır sebebi me
Anomali olmuş trizomi 18 :( genlere baktırdık temiz. Doktor o anlık hata dedi. Sigara alkol kullanmıyorum. Doktor evet rahatla stres yapma dedi. Haklisin

Bebeğimin ölümü sonrası normal yol kapatıldı bize, yumurta takibi yaptırmadım. Tüp bebekte 8 yumurta toplanmıştı 5 tanesi döllendi. 3 dondurulmuşum var şu an. Deli kızım uyan şarkısı davulların arasında bile beni ağlatabilir. Bebeğim kız olduğu için :KK61: seni çok iyi anlıyorum o yüzden
Ahhh... istanbullu gelini o sahnesini kaç bin kez izleyip ağladım...... ve benim yaşadığım sahneyi bire bir anlattı. Süreyya'nin "bebeğinizin kalbi durmuş" cümlesinden sonra o karanlıkta düşüş sahnesini birebir yaşadım. Off Allahım kimseye yaşarmasın çok çok zor....

Ahhh... istanbullu gelini o sahnesini kaç bin kez izleyip ağladım...... ve benim yaşadığım sahneyi bire bir anlattı. Süreyya'nin "bebeğinizin kalbi durmuş" cümlesinden sonra o karanlıkta düşüş sahnesini birebir yaşadım. Off Allahım kimseye yaşarmasın çok çok zor....
Canim bak boyle bilincaltina kazıyorsun kötü anlarini ...lutfen sana ne kotu hissettiriyorsa uzaklas degilse stres yapiyorsun vücudun yeni gebelige hazirlanamiyor

Back