Bir gün anne olabilecek miyim

cansucansucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
177
93
28
Kızlar herkese selam amh düşüklüğü ile çıktığım tüp bebek yolunda iki kez kimyasal gebelik yaşadım şimdi üçüncü transferimi olacağım Ocak ayında ama çok korkuyorum şu an bunları yazarken göz yaşları içinde yazıyorum inanın gücüm kalmadı yavaş yavaş kabulleniyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum resmen çevremdeki herkes evlenir evlenmez hamile kalıyor ben üç senedir her ay elim boş çok yoruldum ne olur bana dua edin lütfen…

Kızlar herkese selam amh düşüklüğü ile çıktığım tüp bebek yolunda iki kez kimyasal gebelik yaşadım şimdi üçüncü transferimi olacağım Ocak ayında ama çok korkuyorum şu an bunları yazarken göz yaşları içinde yazıyorum inanın gücüm kalmadı yavaş yavaş kabulleniyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum resmen çevremdeki herkes evlenir evlenmez hamile kalıyor ben üç senedir her ay elim boş çok yoruldum ne olur bana dua edin lütfen…
Yalnız degilsin cnm bende tükendim

Merhaba, inanın bu yolda hepimiz aynı duygulardayız. Yalnız olmadığınızı biliyorsunuzdur teselli olmasa da. Benim de 3. denemem ve bu da olmazsa nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Yazılacak hiçbir şey teselli etmez. O yüzden uzatmayacağım ama aynıyız bunu bilin. :KK43:

Allah yardımcınız olsun, gerçekten yalnız değilsiniz. 3.denemem . Artık midem bulanıyor kliniğe girerken. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin.

Bu kadar umutsuz olmayın. Beş senedir uğraşıyorum. Bir gün bile böyle hissetmedim. Böyle umutsuz olmadım. Dünyanın en zor sınavı diyerek kendinizi aşağıya çekmeyin. Hayır her şeyin bir çaresi var.

Rabbim yardımcımız olsun ilk gebeliğim dış gebelikti ameliyatla sonuçlandı daha sonra iki kez de kimyasal gebelik oldu. Aynı soruyu bende soruyorum kendime. Çok zorlanıyorum bazen hiç olmıycakmış gibi geliyor.

Merhaba, inanın bu yolda hepimiz aynı duygulardayız. Yalnız olmadığınızı biliyorsunuzdur teselli olmasa da. Benim de 3. denemem ve bu da olmazsa nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Yazılacak hiçbir şey teselli etmez. O yüzden uzatmayacağım ama aynıyız bunu bilin. :KK43:
Canım benim inşallah son olur inşallah ben artık canım açıyor iğnelerden narkoz almaktan yoruldum 29 yaşındayım ama kendimi 60 yaşımda hissediyorum herkes bir bir anne olurken ben seyrediyorum

Canım benim inşallah son olur inşallah ben artık canım açıyor iğnelerden narkoz almaktan yoruldum 29 yaşındayım ama kendimi 60 yaşımda hissediyorum herkes bir bir anne olurken ben seyrediyorum
Bende 29 yasındayım eşimin kuzenleri eltim hepsi kilolu oldugu halde benden önce hemen hamile kaldılar anladımkı kiloyla hic bir alakası yok ben 57 kilomla anne olamıorm sandimki kilom var biraz saglıklı olmak icin kilo veriyim dedim herkes sen kafayımı yedın dıo

Hepimiz için son olmasını diliyorum. Hiç sadece kendim için dilemedim inanın. Keşke bizim için hayat bu kadar zorlayıcı olmasaydı. Size teselli verir mi bilmem ama ben 40 yaşındayım. Artık son şanslarımı kullanıyorum. Sizin için eminim çok daha fazla umut vardır. Gençliğinize dayanarak içinizden umudunuzu eksik etmeyin. Eminim güzel haberinizi alacağız. ♥️🙏🏻

Etraftaki herkesin kazayla oldu derken senin her ay bunun için canla başla çabalaman.. Aynı durumdayım. Sürekli hamilelik haberleri duyuyorum bazen dayanamıyorum. Gözümün pınarında gözyaşım hep hazır. Sizi o kadar iyi anlıyorum kii.

Canım doğal yolla hamile kalabilmen bile güzel inşallah olucak
Kalıyorum ama sağlıklı olmadı şuana kadar hep bi şekilde kaybettim. Belki sağlıklı değildi daha 4 haftalık 5 haftalıktı ama onu kaybedelmiş bi bebek gibi gördüm cok yandım gidenlere. Bilmiyorum gerçekten bu yolda bizler gibi olan insanlar biliyor ne kadar zor olduğunu yaşamayan anlmıyor. İnşallah bir gün sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz

Etraftaki herkesin kazayla oldu derken senin her ay bunun için canla başla çabalaman.. Aynı durumdayım. Sürekli hamilelik haberleri duyuyorum bazen dayanamıyorum. Gözümün pınarında gözyaşım hep hazır. Sizi o kadar iyi anlıyorum kii.
Ah canım içim yanıyor yutkunamıyorum bazen herkes için çok basit bir şeyken benim için bu kadar imkansız olması insanların senin yüzüne acıyarak bakması kendimden nefret ettim artık sanki

Kalıyorum ama sağlıklı olmadı şuana kadar hep bi şekilde kaybettim. Belki sağlıklı değildi daha 4 haftalık 5 haftalıktı ama onu kaybedelmiş bi bebek gibi gördüm cok yandım gidenlere. Bilmiyorum gerçekten bu yolda bizler gibi olan insanlar biliyor ne kadar zor olduğunu yaşamayan anlmıyor. İnşallah bir gün sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz
Amin canım amin

29 yaşındayım bende. Herkes anne oluyor eşiyle kutluyor. İnstagramı kaldırdım görmemek için. Ama çevremdekilere ne yapabilirim ki. Az önce bile yakındaki biri yine hamile. Bu bir imtihan. Ama gerçekten zor bir imtihan. 😔

29 yaşındayım bende. Herkes anne oluyor eşiyle kutluyor. İnstagramı kaldırdım görmemek için. Ama çevremdekilere ne yapabilirim ki. Az önce bile yakındaki biri yine hamile. Bu bir imtihan. Ama gerçekten zor bir imtihan. 😔
Bende 29 yaşımdayım canım bilmiyorum ne yapacağım eşim çocukları çok sever ona da ayrı üzülüyorum sürekli hadi transfer için gidelim diyor ama ben çok korkuyorum arkadaşlar bir bir baba oluyor

8 defa aşılama oldum çok fazla hastaneye gidip geldim 3 senem hastane yollarında geçti çok umutsuzluğa kapılıp pes edicek gibi oldum ama etmedim her zaman Rabbimin bildiği vardır dedim ve 8 inci aşılamam da ve son aşılamaydı bu da tutmazsa tüp bebeğe geçicektik hiç umudum yoktu nasıl olsa tutmuyor demiştim tüp bebekte neler yaşayacağımı düşünüyordumki tuttu ve mucizem geldi. Şuan 5 aylık hamileyim. Rabbime güvenin herşeyin hayırlısını verir ve dualarım sizlerle en kısa zamanda nasip olsun ❤️

X