• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alkışlıyorum canı gönülden:46::46::46::46::46:
Rabbim böyle insanları hiç eksik etmesin..
benimde kendime ait bir kazancım olsaydı bende katılmak isterdim,inşAllah birgün nasip olacak

Benim bir hafta oluyor katılalı ama gelmedi niye acaba uzakta olduğum için mi. Ben de kırmızı olmak istiyorum artık bir imza atmak. Çok mu şey istiyorum :):16:

Yo form doldurdum sadece. Kime mesaj atmam gerekiyor acaba

Merhaba
Kargolarınız 3 haftadır yollanamadı. Biriksin öyle gönderilim dedik %99.9 çarşamba günü kartlarınzı yollanacak ve size kargo bilgilerini vereceğiz.

Bilginize

Merhaba
Malesef bu haftada evlerden disari cikamiyoruz ilk kafamizi disari cikardigimzi anda kargolarinizi yollayacagim ve sizlere mesaj atacagim....

:(

Evet kargolarınız yola çıktıııııııııııııııııııı !

ben çok üzgünüm:50: maalesef 10 kişi bile bulamadım halbuki Kazen en çok bizim topikteki kızlara güveniyordu :50::50:ama güveni boşa çıktı ne zayıkki :50:
bende tüpbebek tedavisi gördüğümden çok fazla ilgilenemedim ..sorunlar oldu yatmak zorunda kaldım devamlı
inşallah duyarlı çok arkadaşımız olur ve bir sürü sandalye alınır :16::16::16:

Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle şunu ifade edeyim bu proje tamamen gönüllülük ile yürüyen bir projedir. Bir grubun ödeme listesini beklediğimiz için ödemeyi yapamamıştık ama pazartesi liste yollamasalar dahi hali hazırada ödeme yapanların yolladığını tekerlekli sandalye karşılığında pazartesi günü ödeme yapacağız. Belgelerde yaklaşık 3*4 hafta içinde vereceğimiz adreslerde olacaktır.

Merhaba
Yukarıda yazdığım gibi Pazartesi ödemeyi yapacağız dedik, bugün ödeme yapıldı gerekli belgeler için ay sonuna kadar grup liderleri ile görüşüp hangi isimle hangi adrese belgeyi istiyorlarsa bu ayrıntıyıda hallettik mi 1. adım tamamdır :)

gönlünüze sağlık

Back