Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonundaaaaaa geldiiiiiii

cok sik olan zarfim
veee
iste pro kartim

-bu pro karti ile ne yapabilir kiii:26::26::26:

Ben de başvuruda bulundum ancak aksi gibi çarşıya inemedim. Bugün parayı yatırcam inş daha devam ediyor değil mi tekerlekli sandalya kampanyası?

Ben de başvuruda bulundum ancak aksi gibi çarşıya inemedim. Bugün parayı yatırcam inş daha devam ediyor değil mi tekerlekli sandalya kampanyası?

Evet canım devam ediyorr...

Son düzenleme:
Halledebildim sonunda, bakalım benimki ne zaman gelecek :)

Ben makara kukaranın ikinci ekibi ile katılmak istiyorum bu arada :)

Rica ederim tatlım ne demek yeter ki bir engelliye az da olsa yardımımız dokunsun. Okulda da şişe kapağı biriktiriyoruz

Bu konuda biraz duyarlı olmamız lazım çünkü biz de engelli olabilirdik ve hala da olabiliriz

İnş daha çok kişi katılır sevgiler..

Kapak Biriktirdik Ama Sonuç Hüsran..
1 Senede 2 Kilo Ancak Oluyor..
Böyle Daha Çok Yardım Ettiğimizi Düşünüyorum..
Daha Fazla Katılım Olması Dileklerimle..
İnşallah 2.yide 3.yüde Alırız..

Son 3 Kişi Bekliyorum..
Haydi Hanımlar..

Merhaba
Arkadaslar rica ediyorum lutfen kartsiz islem yaparsaniz kesinlikle o gun bana bilgi veriniz. Kartis yapilan islemler yuzunden ciddi olarak karisiklik oldu ve bunu cozmeye calisiyoruz

guveninize layik olamadigim icin ozur dilerim..... Kim oldugunuzu aciklamayacagim ama bu yaziyi burada ne olursa olsun paylasmak istedim !

Simdi gelelim bu zarf bana ulasana kadar yasadiklarimiza. Bize adresimiz soruldu adresimizi verdik biz saniyoruz ki iyi dilekler yazilmis bir mektup daha dogrusu beklentimiz bu yonde. Zaten haz aldigimizda bu tur mesajlar... tabi en gec carsamba gunu bizde olmasi gereken bu mektup malesef ki KARGO veya APS olarak yollanmadigi icin yani normal mektup gibi yollandigi icin kayboldu ! Kaybolma sebebi PK : 100 Basiskele Kocaeli adresini PTT personeli PK : 100 Kocaeli olarak anla ve git Merkez sube posta kutusuna zarfi koy. Sonra biz mektubun kayboldugunu ve iceriginde mektup ve para oldugunu ogrenince PTT'yi ayaga kaldirdik kisa surede zarfi buldular. Sonrasinda mektubun icinde bahsi gecen para ve yukarida mesaj yazili mektup cikti.

Kim oldugu bizde kalacak..... ve sozumu tutmadigim icin uzgun degilim ! Paylasmam gerekiyordu ve paylastim.....

isin daha da ilginci zarf bana ulasmasa geri gidecek ne bir adres ne de bir isim var !

Kim Olduğunu Bilmesemde, Yüreği Güzel İnsana Buradan En İyi Dileklerimi Gönderiyorum..

Herşey Gönlünce Olsun..

Kim Olduğunu Bilmesemde, Yüreği Güzel İnsana Buradan En İyi Dileklerimi Gönderiyorum..

Herşey Gönlünce Olsun..
gönlü , yüreği güzel ve zengin arkadaşımızı yürekten tebrik ediyorumm , çok çok çok faydalı yerlerde nasip olacak katkınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…