Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim pro kartım gelmedi hala..cumartesi almıştım sanırım..cuma da olabilir emin değilim :26:

Benim pro kartım gelmedi hala..cumartesi almıştım sanırım..cuma da olabilir emin değilim :26:

Canım yeni yola çıkmış.Gelir sanırım

ben pro kartımı makarakukara ekibi ile aldım ikinci takımdayım

Bugün muhteşem kokulu parfümüm ve pro kartım geldi çok mutlu oldum teşekkür ederimm

Pro kartım gelmiş ama alamadım daha postanede bekliyor yarın alıcam inş.

Benim ne pro kartım geldi ne pro üyeliğim onaylandı

Günaydıınnnn

Güne çok mutlu başladım beeennn:)))

atessizprenses sayesinde kartım elime ulaştı bu sabah itibari ile..veee ben sadece kart beklerken birde ne göreyimm parfümüde gelmiş..çok çok çoookk mutlu oldum binlerce kez teşekkür ederim..ben tam bir parfüm delisiyim ve cuk oturdu bu hediye bana...daha iyisi olamazdı herhalde..:))))

ve bu çalışmada emeği geçen tüm ekibe minnettarım..
bende bir engelli ablasıyım ve yapılan bu örgütlü çalışma ile ççookk yuvanın çatısında güller açıcak eminim..

Allah yar ve yardımcınız olsun hepinizin...

Kartım elime ulaştı.. Ve yanındada parfüm..
Çok çok teşekkürler..

Böylesi güzel bir kampanyayı düzenleyip bizimde ufakta olsa payımız olmasını sağladığınız içinse ayrıca teşekkürler

selamm kızlarr ,,sevdanehri54 sayesinde kartım az önce geldi parfümde çıktı, beklemiyordum çoook teşekkürler,kokusu da miss :),,kazen önderliğinde çok kişinin bu kampanyada emeği geçti,umarım allah emeği geçen tüm bacılarıma ne muradları varsa verir,umarım çook ihtiyacı olan kişilere ulaşır sandalyeleri :))

Kartımı aldım,parfümde geldi çok teşekkür ederim...

İnşallah Bir gülümseme bir hayat da ! yeniden bir araya geliriz...

224,414 Üyeden, Kampanyaya KAtılan Bu Kadar Kişi miyiz ? :26:
Haydi Bayanlar

Lereenim sayesinde ben de pro oldum çok teşekkür ederim kendisine
Ve tabiki MakaraKukara'ya da çok teşekkürler

Nihil'in sayesinde bende kırmızı oldum üstelik parfümde gelmiş hiç bilmiyordum.ayrıca yağmurluk'a da tşk ederim o aracı oldu.çok güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…