Bir gorumce konusu da benden.

Bende kardeşimin eşiyle hiç anlaşamam. Ama formaliteden de olsa arada konuşuruz. Kardeşim çocukları alır gelir. O da kendi ailesine gider. Keşke böyle olmasa ama kimse kimseyi zorlamamalı diye düşünüyorum. Ben olsam asla gitmem.

Hanımlar cevaplar için çok teşekkür ederim ama eşimin iddia ettiği bir de benim fazla alingan olmam ,ablasının her yaptığına bir savunma yapıyor avukatı gibi.Ya en son gittiğimde bir 15 dakika hiç yüzüme bakmadan eşimle sohbet etti .Ondan önce gittiğimde eşimle ,kocası balkonda oturuyordu biz oturma odasinda bize servisi oraya yaptı .Sonra beni oturma odasında cocuklarla bırakıp balkona gitti 15 dakika gelmedi yine .Kadın bana 15 dakika kuralı uyguluyor heralde 😂😂Sinirim bozuldu artık .Bana geldiğinde de aynı,dışarı çıksak da aynı .Aslında bence kadın da bizle görüşmek istemiyor .Kaç defa görüntülü konuşmada eşim abla size gelelim dedi kabul edemem dedi.Bir kere evine gittik bizi sizi agirlayamam şimdi diye annesinin evine indirdi .Bir kere yine eşimin ısrarı ile gidecektik .Ben gezmeye gidiyorum isterseniz siz de gelin dedi.Ya daha bir sürü şey .Gelir bebekli halimle kaç çeşit yemek yaparım .Beş karış surat oturur .Evi inceler ,kapı dinler.Ya daha neler neler .Yazsam Roman oalcak ama en sinir olduğum şey beni yok saymaya çalışması .

Esiniz arayi bulmayi calismasini biraksin. Nazi size geciyor diye ablasinin davranislarinin üstünü örtmeye calismasin. Biz esimle ailemiz hakkinda acik konusuruz. Biri sacmalasi hic öyle "sen yalnis anladin. Aslinda cok poncik iyidir" felan diye güzelleme yapmayiz. Daha cok "o yine neydi ya" deriz. Biri beni sohbete katmadi mi? Katilmam. Davet etmedi mi? Gitmem. Etrafimda rahat edemiyor mu? Yaninda durmam. Strese girmeye degmez. Bebeginiz hayirli olsun bu arada :anneadayı: :emir_bebek:

Onu da eşinize soracaksınız ben nerden bilebilirim? İçinizden gelmiyorsa çağırmayın. Eşiniz kafanıza silah dayayıp elinize telefon vermiyordur herhalde. Zerre takılmam öyle şeylere. Genelde organizasyonu kim yapıyorsa, kim uğraşıyorsa o arar. Görümcenizin kendi kardeşini araması çok doğal, zaten aranız bariz iyi değil neden özellikle sizi aramasını bekliyorsunuz? Şu evin hanımı muhabbeti yüzünden mi?
Ben anlatamiyorum takildigim noktayı heralde .Ben size sormuyorum zaten .Takildigim noktayı vurgulamak için onu yazdım .Size hesap sorduğum yok .Kadın beni aramiyorsa benim de onu arama gibi bir zorunlulugum yok .Eşimle bu konuda anlaşamıyorum.Kardesinj aramasi dogalsa o zaman aynı şey benden de beklenmeyecek .Ya da bize gelirken kardeşini arıyorsa kardeşi ağırlasin o zaman .Ya da sizin dediğiniz e göre organizasyonu ben yapacaksam,ben agirlayacaksam beni araması lazım .Evin hanımı muhabbeti yzuunden evet .Çünkü böyle kucuk şeyler bile insanın gorgusunu gosterir .Kardeşi yoğun çalışıyor gecenin korunde eve geliyor .Kadın saat öğlen 1 de gelip gece 12 ye kadar evimde oturup kendini ağırlatiyor ama kardeşini arıyor .Yok öyle yağma .Siz niye taraf tutma gereğinde bulundunuz ki anlamadım .Gorumce misiniz ya da aynısı mi yapitorsunuz ?

Bende kardeşimin eşiyle hiç anlaşamam. Ama formaliteden de olsa arada konuşuruz. Kardeşim çocukları alır gelir. O da kendi ailesine gider. Keşke böyle olmasa ama kimse kimseyi zorlamamalı diye düşünüyorum. Ben olsam asla gitmem.
Benim zaten görüşme için kendisini zorladigim yok.Kendisi öğlen 1 de çıkar gelir ve gece 12 de kalkar .Evimde 2 öğün yemek yer üstüne çay ,meyve .Kardeşi zaten akşam 8 de eve gelir .Ben ağırlarim ama beş karış suratla oturur .Sürekli memnuniyetsiz bir tavır .Ben kendisine 2 saat oturmaya giderim .Önüme bir Cay bir hazir kurabiye koyar afra tafta ile .Zaten ben de kendisi ile görüşmeye meraklı değilim .Eşimi üzmeden mesafe koymanın yollarini arıyorum .

Ben anlatamiyorum takildigim noktayı heralde .Ben size sormuyorum zaten .Takildigim noktayı vurgulamak için onu yazdım .Size hesap sorduğum yok .Kadın beni aramiyorsa benim de onu arama gibi bir zorunlulugum yok .Eşimle bu konuda anlaşamıyorum.Kardesinj aramasi dogalsa o zaman aynı şey benden de beklenmeyecek .Ya da bize gelirken kardeşini arıyorsa kardeşi ağırlasin o zaman .Ya da sizin dediğiniz e göre organizasyonu ben yapacaksam,ben agirlayacaksam beni araması lazım .Evin hanımı muhabbeti yzuunden evet .Çünkü böyle kucuk şeyler bile insanın gorgusunu gosterir .Kardeşi yoğun çalışıyor gecenin korunde eve geliyor .Kadın saat öğlen 1 de gelip gece 12 ye kadar evimde oturup kendini ağırlatiyor ama kardeşini arıyor .Yok öyle yağma .Siz niye taraf tutma gereğinde bulundunuz ki anlamadım .Gorumce misiniz ya da aynısı mi yapitorsunuz ?

Biraz sakin olun öncelikle. Görümcenize olan nefretinizden sağlıklı düşünemiyorsunuz sanırım. Evin hanımı muhabbeti kadar da saçma bir şey olamaz. Ziyagil köşkü mü orası ya ne evin hanımı? Böyle küçücük şeylere takılırsanız daha çok boşanma noktasına gelirsiniz görümce yüzünden.

11 saat sevmediğiniz kadını niye ağlıyorsunuz? Kendi pasifliğinizin acısında burda klavye başında yazarak benden çıkartmayın.

Taraf tutmak ne alaka? Eleştiriye gelemiyorsanız keşke konu açmasaydınız. Bu sitede konu sahiplerinin işine gelmeyen yorumların sahiplerini itham etmeleri sıktı artık. Merakınızı gidereyim tek çocuğum ben, görümce değilim. İki tane görümcem var hatta. Sizin aksinize görümcelerimle yaşadığım sorunları evliliğime yansıtmam. Onlar bana nasıl geliyorsa ben de onlara öyle giderim. Daha bir kere görümce yüzünden kavga etmişliğimiz yoktur bu yüzden eşimle, size de öneririm.

Sadece kardeşini araması normal buna takılmayın dedim diye işitmediğim laf kalmadı. Eşinize hak verdim çok alıngansınız belli.

Esiniz arayi bulmayi calismasini biraksin. Nazi size geciyor diye ablasinin davranislarinin üstünü örtmeye calismasin. Biz esimle ailemiz hakkinda acik konusuruz. Biri sacmalasi hic öyle "sen yalnis anladin. Aslinda cok poncik iyidir" felan diye güzelleme yapmayiz. Daha cok "o yine neydi ya" deriz. Biri beni sohbete katmadi mi? Katilmam. Davet etmedi mi? Gitmem. Etrafimda rahat edemiyor mu? Yaninda durmam. Strese girmeye degmez. Bebeginiz hayirli olsun bu arada :anneadayı: :emir_bebek:
Cok tesekkur ederim hem iyi dileğiniz hem de derdimi anladiginiz için.Zaten yeterince sitresliyim bir de buradaki insanlara dert anlatmaya çalışıyorum .Bu konuyu da yorumlarla biraz moral bulmak için açtım.Ben aynı sekildeyim ailemden biri bir şey yapsa yok ya o öyle değil derim .Ama eşim öyle değil malesef .Kadın benim ilk bebeğimde bile eşimin etrafinda dolanıp ameliyata girmeden ben eşimi dolduran bir insan o ortamda bile .Bana diyorki ablam hep yanımızdaydi.Kadin ortamı idare etmek,dediklerini yaptırmak için etrafımdan ayrılmıyor benim saf ya da saf ayagina yatan kocamda ablasına alkış tutuyor .Geçenlerde kızı bize kalmaya gelecekti .Beni aradı siz de bir gece kalabilir mi diye ben de tabiki gelsin dedim onda bile bana bak gördün mü ablam ne kadar iyi niyetli kızı bizde kalsın diye seni arıyor sana güveniyor dedi .Bir kavga da orda koptu .Kızı ağırlayacak olan benim ama kadın beni aradı diye üstün vasıflı odlu .

Biraz sakin olun öncelikle. Görümcenize olan nefretinizden sağlıklı düşünemiyorsunuz sanırım. Evin hanımı muhabbeti kadar da saçma bir şey olamaz. Ziyagil köşkü mü orası ya ne evin hanımı? Böyle küçücük şeylere takılırsanız daha çok boşanma noktasına gelirsiniz görümce yüzünden.

11 saat sevmediğiniz kadını niye ağlıyorsunuz? Kendi pasifliğinizin acısında burda klavye başında yazarak benden çıkartmayın.

Taraf tutmak ne alaka? Eleştiriye gelemiyorsanız keşke konu açmasaydınız. Bu sitede konu sahiplerinin işine gelmeyen yorumların sahiplerini itham etmeleri sıktı artık. Merakınızı gidereyim tek çocuğum ben, görümce değilim. İki tane görümcem var hatta. Sizin aksinize görümcelerimle yaşadığım sorunları evliliğime yansıtmam. Onlar bana nasıl geliyorsa ben de onlara öyle giderim. Daha bir kere görümce yüzünden kavga etmişliğimiz yoktur bu yüzden eşimle, size de öneririm.
Oncelikle kusura bakmayın sert bir şekilde yazdiysam ama taraf tutuyorsunuz gibi geldi .Bunun pasiflikle ilgisi ne ?Sizin dedikleriniz birbirini tutmuyor ki ben aranmayacaksam eşim aranacaksa kadın kaçta gelecek ben nerden bileyim .Birisi çıktı geldi 1 de evinize oturdu gece 11 de kalktı .Ne diyebilirsiniz?Çok aktifseniz ben pasifsem siz söyleyin o zaman kadına kalk git çok oturdun mu diyeyim .En iyi şekilde ağırlamaya çalışıyorum .Üstelik bebekli ve emziriyordum .Bunun adı pasiflik değil görgu ama aynısını birakin bir Güleryüz bile görmüyorum kadından .Sinirlenmem kadar doğal ne var .Kadın benden 15 yaş büyük .Karşıma alıp azarlayayim mi ?Eşim de beni arada bırakma diyor uyarmiyor .Kadınla duzgune konuşmayı denedim .Bağırdı ,çağırdı üstüme saldırdı .Psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum ve başa cikamiyroum artık .Eşim de çok pasif .Siz nasıl davranırsiniz diye de tavsiye almak için konu açtım .Pasiflik bunun neresinde ?

Benim zaten görüşme için kendisini zorladigim yok.Kendisi öğlen 1 de çıkar gelir ve gece 12 de kalkar .Evimde 2 öğün yemek yer üstüne çay ,meyve .Kardeşi zaten akşam 8 de eve gelir .Ben ağırlarim ama beş karış suratla oturur .Sürekli memnuniyetsiz bir tavır .Ben kendisine 2 saat oturmaya giderim .Önüme bir Cay bir hazir kurabiye koyar afra tafta ile .Zaten ben de kendisi ile görüşmeye meraklı değilim .Eşimi üzmeden mesafe koymanın yollarini arıyorum .
Oturur tabi gece yarısına kadar iki öğün yemek hazırlayıp meyvesini cayini da koyarsanız ayaklarını da yıkayın bari. Yapmayın eşiniz memnun olmuyorsa buyursun kendisi yapsın ne olur ki en fazla bir iki kez tartisirsiniz sonra mecbur kabul edecek zaten şu durumda da tartisiyorsunuz dediğinize göre. Mümkün olduğunca az görüşün gittiginizde sizle ilgilenmiyorsa siz de onunla muhatap olmayın ortamdaki diğer kişilerle sohbet edin çocuklarınızla uğraşın telefonunuza falan bakın vs. işte orda geçireceğiniz zamanı sanki gorumceniz orda yokmuş gibi geçirin ve gelin. Ve bence yaptığınız en büyük hata eşinize sürekli bu konudan yakinmak gorumcenizi şikayet etmek. Çok çok onemli birşey olmadıkca eşinize aranızdaki sogukluktan bahsetmeyin sanki hiçbir problem yokmuş gibi davranın oldu ki gorumceniz biseyler söyledi eşinize o zaman da aaa öyle mi dusunuyormus hiç farkında değilim yanlış anlamış deyip gecistirin. Konusunu bile yapmayacak kadar önemsiz olduğunu hissettirin ona. Ufak tefek şeyler yüzünden evin huzurunu kaçırmaya gerek yok.

Hanımlar cevaplar için çok teşekkür ederim ama eşimin iddia ettiği bir de benim fazla alingan olmam ,ablasının her yaptığına bir savunma yapıyor avukatı gibi.Ya en son gittiğimde bir 15 dakika hiç yüzüme bakmadan eşimle sohbet etti .Ondan önce gittiğimde eşimle ,kocası balkonda oturuyordu biz oturma odasinda bize servisi oraya yaptı .Sonra beni oturma odasında cocuklarla bırakıp balkona gitti 15 dakika gelmedi yine .Kadın bana 15 dakika kuralı uyguluyor heralde 😂😂Sinirim bozuldu artık .Bana geldiğinde de aynı,dışarı çıksak da aynı .Aslında bence kadın da bizle görüşmek istemiyor .Kaç defa görüntülü konuşmada eşim abla size gelelim dedi kabul edemem dedi.Bir kere evine gittik bizi sizi agirlayamam şimdi diye annesinin evine indirdi .Bir kere yine eşimin ısrarı ile gidecektik .Ben gezmeye gidiyorum isterseniz siz de gelin dedi.Ya daha bir sürü şey .Gelir bebekli halimle kaç çeşit yemek yaparım .Beş karış surat oturur .Evi inceler ,kapı dinler.Ya daha neler neler .Yazsam Roman oalcak ama en sinir olduğum şey beni yok saymaya çalışması .
Hamileyim demissiniz. Zaten yakinda bebekle evden adim atmak zor olacak. Kafa yormayın bunlara.deger vermeyin

Görümcenizin sorunlu bir evliliği olduğunu yazmışsınız, sizinkinde de bile bile sorun çıkmasına sebep oluyor. Bazı insanlar kendileri mutlu değilse etrafındakilerin de mutlu, huzurlu olmasını istemez. Ayrıca kocanız kör mü anlamıyorum, size soğuk davranan birisine ablası da olsa samimiyet gösteremezsiniz ki. Bu konuda ablası kadar eşiniz de suçlu, hatta olay eşinizde bitiyor. Size böyle davranılmasına izin vermeyin, yıllar geçince insan tavır koymadığı için daha da pişman oluyor, kendimden biliyorum 🙄

Merhaba hanımlar .Çok uzatmadan kısa yazmaya çalışacağım .Düşüncelerinize ihtiyacım var .Kendimden 14 yaş büyük bir görümcem var .Tanıştığımız günden beri karşılıklı olarak yıldızlarımiz barışmadı .Karşılıklı ilişki sonuçta benim de hatam olmuştur ama genel olarak hiçbir şeyi beğenmeyen ,aşağılık kompleksi olan,herkesin kendini küçük gordugunu sanıp her konuda karşıdakini ezmeye çalışan ,her konuda bilgiçlik taslayan ,mutsuz bir evliliği olan genel olarak mutsuz bir insan .Sürekli beni yok saymaya calisiyor.Bizi cagiracagi zaman eşimi arar ona rama.dedim .Karşılıklı bizi davet edeceği zaman da sadece eşimi davet ediyor gibi yüzüme bakmadan eder .Evine giderim bir surat .Ben bir şey anlatirken ya alay eder söylediğimle ,ya hiç cevap vermez ya da kafasını çevirir.Ne desem tersini söyler .Görmezden geldim takmadım ama artık sinirimi bozmaya başladı .En son gittiğimizde sadece eşime bakarak bir şeyler anlatmasi yine beni gormezden gelmesi ve eşimin de sen niye samimi değilsin diye bana suç bulması artık bardağı taşırdı .İyi bir kavga cikardim .İşi boşanmaya kadar getirdim .Artık iyiden iyiye sinirimi bozmaya başladı ve eşimin de buna hiç tepki vermemesi ,bozulmaması üstüne bir de beni suçlaması bardağı taşırdı .Sorum şu .Eşim de sürekli görüşmek istiyor .O üzülmesin diye ben üzülüyorum ve hamileyim .Çok kafaya takıyorum sonra bu kadın beni yok saydı diye ..Merak ettiğim siz böyle bir muamele ile karşı karşıya kalsanız nasıl bir yol izlerdiniz??
Anlattığınız tavırın aynısını kv yapıyor bana. Ben de onun yaptığı gibi davranıyorum. Hayatımızdan çıkartamayacağımız insanlar için kendimizi üzmeye gerek yok.

Oncelikle kusura bakmayın sert bir şekilde yazdiysam ama taraf tutuyorsunuz gibi geldi .Bunun pasiflikle ilgisi ne ?Sizin dedikleriniz birbirini tutmuyor ki ben aranmayacaksam eşim aranacaksa kadın kaçta gelecek ben nerden bileyim .Birisi çıktı geldi 1 de evinize oturdu gece 11 de kalktı .Ne diyebilirsiniz?Çok aktifseniz ben pasifsem siz söyleyin o zaman kadına kalk git çok oturdun mu diyeyim .En iyi şekilde ağırlamaya çalışıyorum .Üstelik bebekli ve emziriyordum .Bunun adı pasiflik değil görgu ama aynısını birakin bir Güleryüz bile görmüyorum kadından .Sinirlenmem kadar doğal ne var .Kadın benden 15 yaş büyük .Karşıma alıp azarlayayim mi ?Eşim de beni arada bırakma diyor uyarmiyor .Kadınla duzgune konuşmayı denedim .Bağırdı ,çağırdı üstüme saldırdı .Psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum ve başa cikamiyroum artık .Eşim de çok pasif .Siz nasıl davranırsiniz diye de tavsiye almak için konu açtım .Pasiflik bunun neresinde ?

Siz de ya anlayamıyorsunuz ya eksik anlatıyorsunuz. Şimdi eşim evde yokken aradı diyorsunuz. Bu ayrıntı ilk cümlelerinizde yok. Örnek veriyorum sanki bir gün eşinizle otururken ablası gelmek istiyorum diye kardeşini aramış gibi anlatmışsınız.

Pasiflik neresinde söyleyeyim. Bir kere ben sevmediğim, beni yok sayan birini tek başıma evimde ağırlamam. İşim var derim, müsait değilim derim, gerekirse 3 gün 3 gece kocamla kavga ederim yine de almam. Hele ki habersiz açtım kapıyı karşımda mı şimdi çıkıyordum derim, misafir gelecek derim... Zaten karşımdaki insan ben en baştan onu yok saydığımdan evime gelmek gibi bir hamlede bulunmaz. Kadına bir de çeşit çeşit yedirip içirip suratını çekmişsiniz. Açıkça söylerdim seni mutlu edemedik galiba suratın asık diye. Hele ki kadın sizin üstünüze saldırmış. Değil kocam gökten Mevla inse ben daha o kadının yüzüne bakmam. Psikolojisi bozuksa doktora gitsin, kimse kimsenin sorunlu halini çekmek zorunda değil

Hamileyim demissiniz. Zaten yakinda bebekle evden adim atmak zor olacak. Kafa yormayın bunlara.deger vermeyin
Evet kendisi ilk dogumumda ben yeğenimi özlüyorum diye her hafta sonu iki çocuğunu da alarak evime geldi.Oglen 1 de geldiler gece 11 de gittiler .Ben emziriyordum ,önüne yemek gelmeyince sürat asmalar ama her hafta gelmeler ,sonra ben mutfaktan çıkamıyorum beni mutfağa sokmayın yemek yaptırmayın,yeğenimi sevemiyorum demeler.Daha 2 aylık bebeğim bu arada ama yine de her hafta sonu gelmeler .Bazilari da çıkmış hala siz çok alingansiniz .Kadın ne yapmis ki çok sinirleniyorsunuz demiyor mu ?İlk bebeğimde eşi eşimle konuşmuyordu gelmiyordu bunda o da gelir .Düşünce sıfır ama kendini üstün gormeler yildim gerçekten bunu pasiflik oalrak görenler olmuş kadını evden kovmam gerekiyordu sanırım çocukları ile .

Aynısını yap o sana nasil davranıyorsa sende ona o sekilde davran
O konusurken sende onun yuzune bakma ilgilenme al eline telefonu onu kurcala..
Bir sey soylerse o konuyu degistir..
Ve ona sinirlendigini kesinlikle belli etme o yokmus gibi davran.

Evet kendisi ilk dogumumda ben yeğenimi özlüyorum diye her hafta sonu iki çocuğunu da alarak evime geldi.Oglen 1 de geldiler gece 11 de gittiler .Ben emziriyordum ,önüne yemek gelmeyince sürat asmalar ama her hafta gelmeler ,sonra ben mutfaktan çıkamıyorum beni mutfağa sokmayın yemek yaptırmayın,yeğenimi sevemiyorum demeler.Daha 2 aylık bebeğim bu arada ama yine de her hafta sonu gelmeler .Bazilari da çıkmış hala siz çok alingansiniz .Kadın ne yapmis ki çok sinirleniyorsunuz demiyor mu ?İlk bebeğimde eşi eşimle konuşmuyordu gelmiyordu bunda o da gelir .Düşünce sıfır ama kendini üstün gormeler yildim gerçekten bunu pasiflik oalrak görenler olmuş kadını evden kovmam gerekiyordu sanırım çocukları ile .
Kovmak olur mu. Karşı taraf anlamayip lohusa kadina geliyorsa ne yapabilirsiniz ki. Esiniz uyarmalı

Cok tesekkur ederim hem iyi dileğiniz hem de derdimi anladiginiz için.Zaten yeterince sitresliyim bir de buradaki insanlara dert anlatmaya çalışıyorum .Bu konuyu da yorumlarla biraz moral bulmak için açtım.Ben aynı sekildeyim ailemden biri bir şey yapsa yok ya o öyle değil derim .Ama eşim öyle değil malesef .Kadın benim ilk bebeğimde bile eşimin etrafinda dolanıp ameliyata girmeden ben eşimi dolduran bir insan o ortamda bile .Bana diyorki ablam hep yanımızdaydi.Kadin ortamı idare etmek,dediklerini yaptırmak için etrafımdan ayrılmıyor benim saf ya da saf ayagina yatan kocamda ablasına alkış tutuyor .Geçenlerde kızı bize kalmaya gelecekti .Beni aradı siz de bir gece kalabilir mi diye ben de tabiki gelsin dedim onda bile bana bak gördün mü ablam ne kadar iyi niyetli kızı bizde kalsın diye seni arıyor sana güveniyor dedi .Bir kavga da orda koptu .Kızı ağırlayacak olan benim ama kadın beni aradı diye üstün vasıflı odlu .

Sizin yerinizde olsam esimle hic esimle ablasi konusunda tartismaya girsem. Yine "bak ablam ne kadar iyi niyetli" diye baslasa "Ben bir insanin davranislarini yorumlamak icin baskasinin yardimina ihtiyac duymuyorum. Tesekkür ederim." Diye keser atarim. O orda ne kadar da ablasini güzel göstermeye cabalasa da, asıl olan hep bir insanin davranisidir. Cocugun sizde kalmasini istemesi ve bunun icin sizi aramasinin arkasindaki iyi niye neymis onu da anlamadim. Bakacak olan siz olduktan sonra. Cünkü erkekler genelde kadinlar kadar ilgilenmiyor.

.Bazilari da çıkmış hala siz çok alingansiniz .Kadın ne yapmis ki çok sinirleniyorsunuz demiyor mu

Şahsıma bir şey yazacaksanız bana yazın. Benim okuyabildiğim bir yerde başkasına beni çekiştirmeyin. Evet alıngansınız, bu mesaj da bunun ispatı. Kadın ne yapmış siz anlatacaksınız, müneccim değiliz ki bilelim. Her mesajınızda yeni bir ayrıntı yeni bir olay ekleniyor. Kendinizi bir seferde düzgün ifade edememenizin sorumluluğunu alamayacağım

Biz bunu eşimle sürekli mutlucicek'le konuşayım döneriz demesiyle çözdük. Kim ararsa arasın, kim sorarsa sorsun. Mutlucicek uygun değil, mutlucicekle işimiz var. Sürekli böyle yaptığı için insanlar öncelik olarak bana soruyor bende bu sefer eşimle konuşup döneyim diyorum. Sadece eşimi arayıp davet eden bana bi rmesaj atmayan veya aramayanlara da gitmiyorum. Bunu eşimde biliyor. Arkadaşta akraba da dahil.

Aynısını yap o sana nasil davranıyorsa sende ona o sekilde davran
O konusurken sende onun yuzune bakma ilgilenme al eline telefonu onu kurcala..
Bir sey soylerse o konuyu degistir..
Ve ona sinirlendigini kesinlikle belli etme o yokmus gibi davran.
Bunu da yaptım inanın .5 yıllık evliyim ben .Olay çıkardı .Aman benim yüzüme bakmadı,konuşurken bana bakmadı .Ben ona ne yaptım ki diye .Bir sürü olay çıkardı .Herkes onun tarafında oldu .En son eşime dedim siz benim psikolijimi bozdunuz bosanicam dedim.Ayrilmak da istemiyor .Sikmamak için ayrıntıya girmedim ama daha çok olay var .Yoksa görümce yüzume bakmadi diye evlilik bitirecek değilim .Ben onun yaptığı şeyleri yapınca olay çıkardı .Herkesi doldurup üstüme saldi .Telefonda beni tehdit etti .Bir daha yaparsan sizi ayiririm ,zaten seni istemiyorduk gibi laflar etti .Bunları eşime 4 yıl sonra soyledim.Artik en son patladım .

Şahsıma bir şey yazacaksanız bana yazın. Benim okuyabildiğim bir yerde başkasına beni çekiştirmeyin. Evet alıngansınız, bu mesaj da bunun ispatı. Kadın ne yapmış siz anlatacaksınız, müneccim değiliz ki bilelim. Her mesajınızda yeni bir ayrıntı yeni bir olay ekleniyor. Kendinizi bir seferde düzgün ifade edememenizin sorumluluğunu alamayacağım
Mesajda da belirttim.Cok uzun olunca okunmuyor diye ama kadın gerçekten benim psikolijimi bozdu .Ben ona onun bana davrandığı gibi davranınca herkesi doldurup üzerime saldı ,ablam yatılı kalmaya gelecekti 20 gün önce söyledim .Eşime gidip bize söylemedi bak bizden saklıyor ablası gelecekmis diye eşimi doldurup benim üzerime saldı .Hamileydim .Kaç saat eşimle kavga ettik .Gözyaşı döktüm .Onunyok saydım bana yaptığı gibi sen nasıl bana bakarak konuşmasın diye telle arayio bir daha yaparsan sizi ayiririm gibi suursuz laflar etti .Zaten seni istemiyorduk biz dedi .Ben bunları eşime bile soyleemdim .İnanın yazdığınız her şeyi denedim ve artık her şeye ağlayan ,alıngan bir insan odlum ve psikolojimin bozulmaya başladığını fark ettiğim an boşanmak istedim .Yoksa görümce bana bakmadı diye boşanacak değilim 5 yılın birikimj .Kimse okuma diye de kısa kestim .

X