Bir gorumce konusu da benden.

Şunu soracagım. Sen görümcenle görüşmek istemıyorsun dıye eşin boşanalım mı dıyecek? En kötü ne olabilir ki. Biri bana böyle davransa ben alttan alamam, aynı ortama girmek istemezdim kesınlıkle.
Hayır demez .Ama içten içe mutsuz olur ,kafasına takar .Bu da evliliğime yansır diye düşünüyorum .Yoksa o kadından cekindigimden ya da eşim beni bosar diye korkum yok.Bu yüzden benden bosanacaksa zaten boşansin hiç durmasin . Kadin bana herkesin yanında böyle davraniyor kv bin kp in ,diğer gorumcenin ve eşimin yanında .Ama bir Allah'ın kulu uyarmiyor aksine herkes ona müthiş saygı göstermemi istiyor .

Hayır demez .Ama içten içe mutsuz olur ,kafasına takar .Bu da evliliğime yansır diye düşünüyorum .Yoksa o kadından cekindigimden ya da eşim beni bosar diye korkum yok.Bu yüzden benden bosanacaksa zaten boşansin hiç durmasin . Kadin bana herkesin yanında böyle davraniyor kv bin kp in ,diğer gorumcenin ve eşimin yanında .Ama bir Allah'ın kulu uyarmiyor aksine herkes ona müthiş saygı göstermemi istiyor .
Sanırım sürekli eşine kendini acındırıyor. Eşinde onda problem görmüyor.Görüştügün sürece de sen mutsuz olacaksın.😣

Böyle bir gorumceniz olduğu için bosanilmaz ama böyle bir eşiniz olduğu için bosanilir.ben hiç politik bir insan değilimdir bana bu muameleyi yapan bir insanla normal konuşup görüşmem benm eski görümcem de böyleydi özellikle zekasiyla ilgili asiiri kompleksliydi aile durumlarından dolayı abisini ve zekasını açık açık kiskanamadigi için tüm çocukların tranvalarini benden çıkarıyordu.Ben onu genelde dinlemezdim her ortamda kendini ve yaşadığı salak salak olayları anlatırdı.Sizi çok iyi anlıyorum onunla geçirdiğiniz beş dk dünya saatiyle 12 saat ediyor😁bosanin veya boşanmayın diyemem ama ondan ve ailesinden kurtulduğum için onu ömrümün sonuna kadar gormecegim için o kadar mutluyum ki anlatamam

Sen gorumcenin ekmegine yag suruyorsun. Kadinin istedigini yapiyorsun. Huzurunu bozuyorsun. Oyle yapacagina esin varken gorumcene sor: benimle derdin ne abla? Bana neden bunu bunu yaptin? Ama mutlaka esin olsun. Gor ozaman ne diyecek. Simdi hakliyken haksiz duruma dusuyorsun.

Merhaba hanımlar .Çok uzatmadan kısa yazmaya çalışacağım .Düşüncelerinize ihtiyacım var .Kendimden 14 yaş büyük bir görümcem var .Tanıştığımız günden beri karşılıklı olarak yıldızlarımiz barışmadı .Karşılıklı ilişki sonuçta benim de hatam olmuştur ama genel olarak hiçbir şeyi beğenmeyen ,aşağılık kompleksi olan,herkesin kendini küçük gordugunu sanıp her konuda karşıdakini ezmeye çalışan ,her konuda bilgiçlik taslayan ,mutsuz bir evliliği olan genel olarak mutsuz bir insan .Sürekli beni yok saymaya calisiyor.Bizi cagiracagi zaman eşimi arar ona rama.dedim .Karşılıklı bizi davet edeceği zaman da sadece eşimi davet ediyor gibi yüzüme bakmadan eder .Evine giderim bir surat .Ben bir şey anlatirken ya alay eder söylediğimle ,ya hiç cevap vermez ya da kafasını çevirir.Ne desem tersini söyler .Görmezden geldim takmadım ama artık sinirimi bozmaya başladı .En son gittiğimizde sadece eşime bakarak bir şeyler anlatmasi yine beni gormezden gelmesi ve eşimin de sen niye samimi değilsin diye bana suç bulması artık bardağı taşırdı .İyi bir kavga cikardim .İşi boşanmaya kadar getirdim .Artık iyiden iyiye sinirimi bozmaya başladı ve eşimin de buna hiç tepki vermemesi ,bozulmaması üstüne bir de beni suçlaması bardağı taşırdı .Sorum şu .Eşim de sürekli görüşmek istiyor .O üzülmesin diye ben üzülüyorum ve hamileyim .Çok kafaya takıyorum sonra bu kadın beni yok saydı diye ..Merak ettiğim siz böyle bir muamele ile karşı karşıya kalsanız nasıl bir yol izlerdiniz??
Ben de onu yok sayarim. Bu kadar takmaya gerek yok bence. Beni gormezden geleni ben hic gormem.

Evine gittigimde saygisiz davraniyorsa gitmem, gitmemek lazim yani. Bazi ilişkileri zorlamak sadece daha kotu olmasini sagliyor.
Gorumcelerimden biriyle ben de problemliydim ama gorusuyorduk ne oldu en sonunda saglam bir kavga ettik daha kotu olup gorusmeyi tamamen kestik.

Eşim de ablami gorecegim diye ölüp bitmiyor, ablasina da lafini soyledi ayda yilda bir gorusuyorlar aralari sıkı fıkı degil.
Kardeşine saygisi olan, kardeşini seven insan kardeşinin eşine de saygili olur biraz.
Siz de gorumceyi gormeye bayilmiyorsunuzdur ama eşinizin kardesi diyerek guler yuz gosteriyorsaniz, o da kardesimin eşi diyip biraz saygili olabilirdi.

Keske eşiniz yaninizda olsa, o zaman durumlar farkli olurdu. Herseyde karisini suclayan adamla olmaz.

Onu denedim kavga çıkarıp üste çıktı .Ben ne yapıyorum evinize bile gelmiyorum ,neyinize karıştım .Benim sorunlarım var dünya sizin etrafınizda mi dönüyor diye beni suçlu çıkardı m
görümce sorunlu bir tip belli. görüşmek zorunda değilsiniz. eşinizin bu konuda ısrarcı olması anlamsız. sürekli sizde kabahat bulup ablanızla samimi olmanız için baskı yapıyorsa bence asıl problem eşinizde. ilişkilerde zorlama olmaz. samimiyet içten gelir, gelmiyorsa zorlamak daha kötü yapar. eşinizin bunu anlaması lazım.

Gitmeyin net..Benim 11 yaş küçük görümcem çünkü evine gitmem gitsem senede bir o bana senede bir.. mesafeli saygılı bitti.. yoksa sinir olduğum lafları çok oldu şimdi anladı ki gereksiz

Merhaba hanımlar .Çok uzatmadan kısa yazmaya çalışacağım .Düşüncelerinize ihtiyacım var .Kendimden 14 yaş büyük bir görümcem var .Tanıştığımız günden beri karşılıklı olarak yıldızlarımiz barışmadı .Karşılıklı ilişki sonuçta benim de hatam olmuştur ama genel olarak hiçbir şeyi beğenmeyen ,aşağılık kompleksi olan,herkesin kendini küçük gordugunu sanıp her konuda karşıdakini ezmeye çalışan ,her konuda bilgiçlik taslayan ,mutsuz bir evliliği olan genel olarak mutsuz bir insan .Sürekli beni yok saymaya calisiyor.Bizi cagiracagi zaman eşimi arar ona rama.dedim .Karşılıklı bizi davet edeceği zaman da sadece eşimi davet ediyor gibi yüzüme bakmadan eder .Evine giderim bir surat .Ben bir şey anlatirken ya alay eder söylediğimle ,ya hiç cevap vermez ya da kafasını çevirir.Ne desem tersini söyler .Görmezden geldim takmadım ama artık sinirimi bozmaya başladı .En son gittiğimizde sadece eşime bakarak bir şeyler anlatmasi yine beni gormezden gelmesi ve eşimin de sen niye samimi değilsin diye bana suç bulması artık bardağı taşırdı .İyi bir kavga cikardim .İşi boşanmaya kadar getirdim .Artık iyiden iyiye sinirimi bozmaya başladı ve eşimin de buna hiç tepki vermemesi ,bozulmaması üstüne bir de beni suçlaması bardağı taşırdı .Sorum şu .Eşim de sürekli görüşmek istiyor .O üzülmesin diye ben üzülüyorum ve hamileyim .Çok kafaya takıyorum sonra bu kadın beni yok saydı diye ..Merak ettiğim siz böyle bir muamele ile karşı karşıya kalsanız nasıl bir yol izlerdiniz??
Dikkate alıp umursamadan kendi keyfinize bakin.

Benim evime geldiğinde nasıl ağırladığımi gorseniz .En azından surat yapmasın .İstediğim sadece içten bir hoşgeldin demesi.İnsanca hal hatır sorması .Kendimi değersiz hissettiriyor bana .
Bunu yapma işte. Seni yok sayanı sen de yok say. Sanıyor musun yüzüne gülünce, her geldiğinde 5 çeşit yemek koyunca, rahat ettirince yaptığı yılanlıktan utanacak? Hayır, ben haklıyım ki benim hakettiğim muamele bu, o haksız ki ettiğim muamele onun hakkı diyecek.

Bi de neden görümce için boşanıyorsun? Ne gerek var bu kadına zil takıp oynatmaya? Daha akıllıca hareket etmen lazım. Laf sok ince ince, ses ederse şaka yapıyorum, hiç şakadan anlamaz mısın de, üste çık. Kayınaileni çağır, onu es geç. Sonra topu kaynanaya at, ben annen çağırır diye düşünmüştüm ne bileyim de. Unuttum de, nasılsa biri getirir diye düşündüm de. Huzurunu bozma hiç bu 🐍 için.

Gorusmezdim.
Ama gorusmeyi tercih edersem de ben de onu yok sayardım. Bana nasil davranıyorsa ayni sekilde davranirdim.

Hanımlar ben gitsem aynı şekilde davransam mesafeli eşimle aram bozuluyor .Kadın bana asiri soğuk davranıyor ama ben sıcak olacakmisim .Bilmiş bilmiş laflar ,tavırlar ,alçaktan görmeye çalışmalar .Kendisi hemşire ,ben öğretmenim ki hiç bir mesleğim olmasa bile kimse kimseyi degersizlestirmeye çalışamaz .Buna hakkı yok diye düşünuyorum .Bana bu şekilde davranan bir kadına da ben neden samimi davranayimki.Bu sefer gelip eşimle birbirimize giriyoruz .Ben neden bu kadına sıcak davranayim,ablan bana böyle yapıyor ,neden tepki göstermiyorsun diye .Bıktım gerçekten .
Bu adama aynı şeyi yaşatacaksın. Senin ailen yok mu, sal birini üstüne, sonra eşinden sıcaklık bekle. Yaşamadan anlamaz bu herifler.

Arıza eşinde canım. Görümceye bunu yapma cüretini veren de eşinin tepkisizliği. İnsana kendini o kadar değersiz hissettirirler ki... Bir de sen konuşunca sana cevap vermeyen,kafasını başka yöne çeviren bir insana neden konuşuyorsun ki? Hiç konuşma,sen de as suratını,eşin ne derse desin. İkisiyle aynı anda tartışmıştım şimdiye kadar senin yerinde olsam,dayanılacak gibi değil çünkü... Ha baktın olmuyor, gidin biribirnize mübarek olun de... Seni değiştirmeye,yönlendirmeye kalkar bir de,öyle davran şöyle davran diye... Zamanla kuklaya dönersin de farkına bile varmazsın. Buna sakın izin verme. Sonra özgüvenim nereye kaçtı diye aranırsın.

Ben yengemden tiksinti derecesinde nefret ediyorum. Dolayısıyla hiç muhattap olmuyorum, o da benimle muhattap olmasın istiyorum. Böylesi daha iyi, karşılıklı görmezden gelin, nötr olun. Eşinizle de açık açık konuşun. Kimse kimseyle konuşmak zorunda değil. Böyle zorlayarak daha kötü yapıyor.

Beni yok sayanı ben de yok sayarım, hiç umrumda olmaz. Hamile halinizle görümcenizi sevmiyorsunuz diye boşanacak mısınız gerçekten? Ek olarak şunu da söyleyeyim ikili sizi çağıracağı zaman kardeşini araması doğal. İnsanlar neden buna bu kadar takılıyor hiç anlamıyorum. Kim kime yakınsa onu arar. Çok gereksiz kafanıza takıyorsunuz. Siz de onu görmezden gelin olsun bitsin

Hanımlar cevaplar için çok teşekkür ederim ama eşimin iddia ettiği bir de benim fazla alingan olmam ,ablasının her yaptığına bir savunma yapıyor avukatı gibi.Ya en son gittiğimde bir 15 dakika hiç yüzüme bakmadan eşimle sohbet etti .Ondan önce gittiğimde eşimle ,kocası balkonda oturuyordu biz oturma odasinda bize servisi oraya yaptı .Sonra beni oturma odasında cocuklarla bırakıp balkona gitti 15 dakika gelmedi yine .Kadın bana 15 dakika kuralı uyguluyor heralde 😂😂Sinirim bozuldu artık .Bana geldiğinde de aynı,dışarı çıksak da aynı .Aslında bence kadın da bizle görüşmek istemiyor .Kaç defa görüntülü konuşmada eşim abla size gelelim dedi kabul edemem dedi.Bir kere evine gittik bizi sizi agirlayamam şimdi diye annesinin evine indirdi .Bir kere yine eşimin ısrarı ile gidecektik .Ben gezmeye gidiyorum isterseniz siz de gelin dedi.Ya daha bir sürü şey .Gelir bebekli halimle kaç çeşit yemek yaparım .Beş karış surat oturur .Evi inceler ,kapı dinler.Ya daha neler neler .Yazsam Roman oalcak ama en sinir olduğum şey beni yok saymaya çalışması .

Beni yok sayanı ben de yok sayarım, hiç umrumda olmaz. Hamile halinizle görümcenizi sevmiyorsunuz diye boşanacak mısınız gerçekten? Ek olarak şunu da söyleyeyim ikili sizi çağıracağı zaman kardeşini araması doğal. İnsanlar neden buna bu kadar takılıyor hiç anlamıyorum. Kim kime yakınsa onu arar. Çok gereksiz kafanıza takıyorsunuz. Siz de onu görmezden gelin olsun bitsin
Peki eşim neden o zaman onlar cagrilacagi zaman senin araman daha doğru olur beni karıştırmayın diyor bana .O arayacağı zaman yakınını arıyor .O zaman eşim yakınsa o arasın .Benim takildigim nokta bu.

Onu denedim kavga çıkarıp üste çıktı .Ben ne yapıyorum evinize bile gelmiyorum ,neyinize karıştım .Benim sorunlarım var dünya sizin etrafınizda mi dönüyor diye beni suçlu çıkardı m

Belkide gercekten sorunlu bir insan. Bence öyle kabul edip yok sayin. Bir insan size hayatinda yer vermiyorsa bunu kabul edin. Muhatap olmayin.

Peki eşim neden o zaman onlar cagrilacagi zaman senin araman daha doğru olur beni karıştırmayın diyor bana .O arayacağı zaman yakınını arıyor .O zaman eşim yakınsa o arasın .Benim takildigim nokta bu.

Onu da eşinize soracaksınız ben nerden bilebilirim? İçinizden gelmiyorsa çağırmayın. Eşiniz kafanıza silah dayayıp elinize telefon vermiyordur herhalde. Zerre takılmam öyle şeylere. Genelde organizasyonu kim yapıyorsa, kim uğraşıyorsa o arar. Görümcenizin kendi kardeşini araması çok doğal, zaten aranız bariz iyi değil neden özellikle sizi aramasını bekliyorsunuz? Şu evin hanımı muhabbeti yüzünden mi?

X