BİR GONCA'nın İSYANI..!

41 ziyaretçi varhaftada 1 gün seçelim kk'ya girmeyelim o günü mune hanım eşine ayırsın

Rabbim nazarlardan korusun

abla sen kürkünü bana ödünç ver git,bak eşin isyanlarda ama olmaz

buralar benden sorulsun biraz

( fırsatları hiç kaçırmam )

Doğru dedin bbilim okuyor valla yok yani alsa karşısına karıcım bak ben seni özledim dese anlayacağım, bu eylem niye
Nasıl keyifleniyor destek mesajlarını okudukça

dikkatinizi çekememiş demekki bence bu hemen dikkatinizi çekmeyi başardı tebrikler enişte..

uslu durucağız mune söz

Mune ziyaretçi sayısına bak, biz geri çekilelim bari enişte çarşıyı falan topladı sanırsam:44:

Doğru dedin bbilim okuyor valla yok yani alsa karşısına karıcım bak ben seni özledim dese anlayacağım, bu eylem niye

Ama adamcağız söylemeye calısmış

Her söylediğinde sen ona Bdv karıştı Siyaset karıştı demişsin.

Sanırım biraz uslu durmamız lazım

Ben kendi adıma konuşayım
Çok usluyumdur ağzım var dilim yok adeta
Sadece geyikte bulunurum , canım sıkılınca da kavga yapmam gider oyun oynarım
İnanmazsanız bkz : ceza puanım
Ne Mune Hanım'ı ne de başka birini meşgul etmiyorum

Saygılar,
Çekirge :122:

Demi yani enişte de hem suçlu hem güçlü ..
Hem keman çalmak istiyor,hemde özlemini dile getirmiyor oldumu yani şimdi

Keske en basta yapsaymis,bak sana ziyaretci akinina ugradi topik.Dikkat cekmek icin bundan daha iyisi olamazdi heralde

ziyaretçi sayısı 158 oldu

nasıl toplandı bu kadar kişi,enişte taksimdeki direnişçileri de buraya mı çağırdı nedir

Sakın eşim eşlerinizi eyleme davet maili atmış olmasın, 78 ziyaretçinin biri benim eşim, geri kalan 77si benim eşim tarafından kışkırtılan kocalar olabilir, ayyyy adamlar aktivist oldu

176 ziyaretçi olmuş kesin eşlerimize mail falan atıp çağırmış olmasın

Son düzenleme:
erkek dayanışması.... bi de sıfatı gonca olarak değiştirmişler....

Sakın eşim eşlerinizi eyleme davet maili atmış olmasın, 78 ziyaretçinin biri benim eşim, geri kalan 77si benim eşim tarafından kışkırtılan kocalar olabilir, ayyyy adamlar aktivist oldu

200 olacak nerdeyse,sanirim hükümet düsecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…