• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gnlne Erkek Olsan

hemen eşimin iş yerine gider tüm sorunları hallederdim ki eşim çok yorulmasın(bu aralr iş yerinde çok sorun çıkıyor canımın içi çok yoruluyo kıyamıyorum.)Şeniz

Valla hemen sevgülümün yanına giderdim bakalım erkeklele nasıl muhabbet ediyo merak ettim :jeyyar: kankisi olurdum hemen kaydirigubbakcemile3

Bende beni çok üzen eski sevgilimin yanına gider gözünün üstünde neden kaşın var diyip girişirdim...
Çok acımasız oldu sanırım

Bende beni çok üzen eski sevgilimin yanına gider gözünün üstünde neden kaşın var diyip girişirdim...
Çok acımasız oldu sanırım

valla eski sevgilimin yanına gidip bende agzını burnunu parcalardım kötükedihüso

ben de gideyim o zaman onun yanına ... anlatsın bakalım derdi neymiş...
sonra da ben ona nutuk çekerdim... dayakla olmaz arkadaşlar eğitmeliyiz biz bu adamları...

bence sıraya koyalım... her gün birimiz erkek olup eskileri ziyarete gitsin ... -tatlicadiarzu-

kocişimin de bayan olmasını ister ve onunla ......
onun benimle ... yaparken ne hissettiğini hissetmeye çalışır ve ona da benim ne hissettiğimi gösterirdim kaydirigubbakcemile3

Back