Bir gelip bir giden erkeğın amacı nedir

ezgigizem_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
350
-23
11
21
Kendisi asker ırakta şu an. Bir zamanlar sevgili olduk sonra istemedim ben ayrıldım. Sonra kendisi ıraka gitti aramızda engelleme vs olmadı. Kendini bana alıştırma diyor. Ona rağmen bazen gelip gelecek planı yapıyor sonra da benden tam onay alamayıp gidiyor. Gelecek planı derken bırakıp geleyim çalışalım evlenelim gibi. Bende gırgır yapıyorum. İnanmış gibi davranmıyorum beni slk zannetmesin diye. Aslında doğru düzgün davransa güzel ilişki olabilir. Zora gelince cevap vermiyor sonra tekrar yazıyor. Böyle birine ne yapmak lazım amaç ne

Aynısı başımdaydı 😂 falımda çıktı 2026da çocuk yapacağız, evlilikten korkuyorum ama bu gidişle seni alacağım sonra hoooop bakıyorsun başka kızlarla fingirdeşiyor. Engelle gitsin

Boşta kaldıkça dönüyor işte size. Cepte kalmanız içinde "mutlu yuva" hayalleri kurup sizinle paylaşıyor. Yeni birini bulunca uzaklaşır tekrar.
Engelleyin her yerden, toptan kurtulun.

"Bir gelip bir giden erkeğın amacı nedir" diye merak eden kadının amacı nedir?
Niye zaman tüketiyorsunuz ki bu adamla?

Kendisi asker ırakta şu an. Bir zamanlar sevgili olduk sonra istemedim ben ayrıldım. Sonra kendisi ıraka gitti aramızda engelleme vs olmadı. Kendini bana alıştırma diyor. Ona rağmen bazen gelip gelecek planı yapıyor sonra da benden tam onay alamayıp gidiyor. Gelecek planı derken bırakıp geleyim çalışalım evlenelim gibi. Bende gırgır yapıyorum. İnanmış gibi davranmıyorum beni slk zannetmesin diye. Aslında doğru düzgün davransa güzel ilişki olabilir. Zora gelince cevap vermiyor sonra tekrar yazıyor. Böyle birine ne yapmak lazım amaç ne
Aynısın yaşadım benimki kosovadaydı ama bir gelip bir gidiyordu amacı boşta kalmamak. Lütfen onun oyununa gelme başkası yada başkaları vardır . Benimki hayatımın içine etti

Elde tutma çabası
Başkasını bulduğu an güle güle diyecek
Irakta asker olan birini napacaksın zaten. Heyecan mı arıyorsun

Back
X