Gelinlik Modelleri bir gelinliğe en fazla nekadar verirsiniz?

ben beğenmedim biraz basit gibi.bu ayın instyle dergisini al üzerinde azra akının oldu orda çok güzel bi gelinlik vr üstelik 1500 lira.tekrar evlncek olsm onu alırdım şekerim

arkadaşlar merhaba gelinliğimi aldım sayılır dikiliyor.2200tl ye indiler pazarlıkla balık modeli arkasında uzun kuyruğu var.fransız danteli upuzun duvaklı çok mutluyum istediğim gibi oldu:):21:

bence 2000 liraya istenen kalitede bir gelinlik çok rahat dikiliyor. gelinlikte iyi bir gelinliği uygun fiyata almak istiyorsak bence en geç şubat ayında alınmalı. çünkü ben o dönemde çok gezdim ve siparişi o zaman verdim. şmdi aynı modele çok daha uçuk fiyatlar söylüyorlar.

bence 2000 liraya istenen kalitede bir gelinlik çok rahat dikiliyor. gelinlikte iyi bir gelinliği uygun fiyata almak istiyorsak bence en geç şubat ayında alınmalı. çünkü ben o dönemde çok gezdim ve siparişi o zaman verdim. şmdi aynı modele çok daha uçuk fiyatlar söylüyorlar.

ben de aynısını tecrübe ettim ve şubat sonunda sipariş verdim. bana da eğer şimdi gelirsen şu, marttan sonra şu diye 500-600 lira farkla söylüyorlardı.

Ben bu ara çok aradım, taradım ama herkesin şu anki minimum fiyatı dantel gelinlikler için 1500 den başlıyor -kiralık-. Bu fiyata dikenlerin çoğunun kumaşları kalitesiz ve dikişleri özensiz geldi bana. Tabi daha tasarımcıvari yerlerde fiyatlar biraz oynuyor. Ama maximum 3500 - 4000 civarında kalıyorlar bu tip yerlerde. Ben de 2100 liraya satın almak üzere anlaştım sonunda.. fakat dediğiniz gibi marttan sonra fiyatlar uçmuş :/

kadıköy tarafında fıyat araştırmam 1800 den başlayan ve 3000 e kadar olan fıyatlardı,umranıyede ıse 1000 den başlayan 1500 kadar devam eden fıyatlardı... semtle alakalıda olabılıyor dıkkatlı olun ne ıstedıgını bılın yeter kızlar :)

kadıköy tarafında fıyat araştırmam 1800 den başlayan ve 3000 e kadar olan fıyatlardı,umranıyede ıse 1000 den başlayan 1500 kadar devam eden fıyatlardı... semtle alakalıda olabılıyor dıkkatlı olun ne ıstedıgını bılın yeter kızlar :)

ben de kadıköy ve ümraniyeyi sırayla gezdim, sanırım gözleminize katılamayacağım. modeli aynı sorabilirsiniz ama ya kumaş kalitesi? ben aynı modeli aynı kumaş kalitesiyle sorunca aldığım fiyatlar aşağı yukarı aynıydı çünkü...

valla şatafatlı,kabarık,allı pullu bir gelinlik istiyorsanız kumaşının kalitesinden kısıp 1500e diktirirsiniz,kalitesiz de durmaz, gayet de hoş durur.ama eğer sade ve zarif isteğiniz varsa mesela pronovias gibi şatafatsız gösterişten hoşlanıyorsanız verdiğiniz parayı direkt kumaşa veriyorsunuz.ve işte o zaman maalesef 1500e fln olmuyor o gelinlik.çünkü model sade oluyor,direkt kumaş göze çarpıyor.
ayrıca yukardaki pronovias ile gelinlikçinin gelinliği arasında dağlar kadar fark var bence,o pronoviası istesem kesinlikle gelinlikçindekini giymez,gider başka bir gelinlik alırdım.
bu arada bir arkadaşım hiçbirşeyin dikişini beğenmemiş,3000e 4000e bile bulamadım deyip ünlü bir gelinlikçiye 10 bine yakın bir fiyata diktirmişti.düğündde hepimiz o kdr para eden gelinlik bu mu deyip şok olmuştu.çok kötüydü,inanın ben görsem 1000e bile almam.çok karışık bu işler.he ama düğün zamanı param olmazsa 1000e de alırım hiç gocunmam,olursa 5000e kdr çıkarım fazla da çıkmam.

Ben de gelinliğini ucuza alanlardanım.1200 gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam 850 Tl ye indirtmiştik.
o an millet dikişine veya kumaş kalitesine dikkat etmiyorki. Üzerinde duruşuna yakışıp yakışmadığına bakıyorlar.

:68:ben en fazla 1.500 veririm ki gelinliğimi diktirdim 1.400 dediler 900 tl anlaştık cok da güzel oldu....

Ben de gelinliğini ucuza alanlardanım.1200 gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam 850 Tl ye indirtmiştik.
o an millet dikişine veya kumaş kalitesine dikkat etmiyorki. Üzerinde duruşuna yakışıp yakışmadığına bakıyorlar.

dikiş ve kumaş kalitesi insanların dikkat ettiği şey değildir ama gelinliğin üzerinizde duruşunu belirleyen şeydir,eğer şatafatlı bir modelse dikkat çekmez ama sade modellerde çok dikkat çeker.ben mezuniyet elbisem için bu haftasonu gezdim ve sade düz bir elbise istiyordum.birden çok elbise gzl durdu yakıştı,ama dikişi ve kumaşı ile farklı olan bir elbise denedim ki herkes kesinlikle bu dedi o an. tabi ederi de ona göre oldu.ama eğer tafta ,asimetrik kesim fırfırlı fln birşey isteseydim ön plana çıkan model olacaktı,dikiş kumaş geri planda kalacaktı.

Back