kızlar, zengin bir aileyseniz de daha azını vermeniz olmuyor bazen. etiketi içinde kalıyor ama ben şahsen orijinal bir pronovias gelinliğin 20 metre uzaktan ayırt edilebileceğini düşünüyorum. gerçeğini hiç görmedim orası ayrıama fotoğraflarda çok farklı duruyorlar, güya dikilmiş kopyalarını da gördüm gelinlikçilerde, ama orijinalini kumaş kalitesiyle kendisi ayırt edecektir...
önemli olan beğendiğin modelin üzerinde şık durması, markasının önemi yok. xxx gelinlikçisinden olsun ama istediğim model olsun:) ewet bir kez giyilecek birşey herkes en güzeli olsun ister ama maddi imkanlar sınırlıysa da yapacak birşey yok.
markalı dediğimiz gelinlikleri neredeyse aynısı gibi diken çok iyi terziler ve modaevleri var onları araştırıyorum ben.
nişanlım 2.000 tl bütçe ayırdı bende 1.500 civarına halletmek istiyorumki kalan paraylada başka bir ihtiyacımızı karşılayabilelim.
ben de tam tersini dedimbir bilezik az olsun tam istediğim olsun
önceki mesajımda pronoviasın farkı belli oluyor dedim ama bugün gördüğüm gelinlik beni yalanladı biraz
kadıköyde tunaliz modaevinde 2000 TL civarı bir fiyatta alttaki gelinliğin nerdeyse aynısını satıyorlar. hatta bir iki taş işlemişler, straplesine de sanırım fırfır yapmışlar daha bile şık olmuş.yakından baktım uzaktan baktım aynı kalitede duruyordu, şaşırdım. demek ki bazı kumaşlarda kalite bu kadar yakın durabiliyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?