Gelinlik Modelleri bir gelinliğe en fazla nekadar verirsiniz?

önemli olan beğendiğin modelin üzerinde şık durması, markasının önemi yok. xxx gelinlikçisinden olsun ama istediğim model olsun:) ewet bir kez giyilecek birşey herkes en güzeli olsun ister ama maddi imkanlar sınırlıysa da yapacak birşey yok.
markalı dediğimiz gelinlikleri neredeyse aynısı gibi diken çok iyi terziler ve modaevleri var onları araştırıyorum ben.
nişanlım 2.000 tl bütçe ayırdı bende 1.500 civarına halletmek istiyorumki kalan paraylada başka bir ihtiyacımızı karşılayabilelim.

gördüğüm kadarıyla pronovias parlak kumasları pek tercih etmemiş ve genellde sade model oldugu için kumaş ilk göze çarpan şey oluyor benim düşüncem bu yönde

yanlız değilim benm gibi düşünende var o kadar eksik var ki

1000 tl'lik gelinlikle 5000 tl'lik gelinlik arasında hiç bir fark yok diyenler hangi alemde yaşıyor acaba
benim için de 5000 fazla bir rakam, ama herkes için gelinliğin anlamı farklı...o yüzden bu mevzulara takılmayın diyorum ben...

valla arkadaşlar herkes gelinliğim bol taşlı pullu olsun diye para verir, bende ise durum tam tersi... internette gördüğüm dikişi sağlam, kaliteli kumaşa sahip ve en önemlisi sade şık gelinlik modellerini görünce içim giderdi, ben kesinlikle böyle bir model bulamam diye...

ancak işim rast gitti ve girdiğim ikinci yerde aradığım modeli buldum... tabii kaliteli kumaş+ çok iyi bir dikiş olunca fiyat elbette piyasa ortalamasının üstündeydi. ancak bir kere olacak bir durum için kasmadım kendimi... üstelik nişanlımın ailesine fazla yük olamamak için de yaklaşık üçte bir parasını ben verdim... tabii ki kayınvalidemler bu durumu bilmiyorlarböylece ne onları ne de kendimi kastım, yeter ki gönüller bir olsun

kızlar ben baktıgım kadarıyla en dandiğine 3000 dedikleri gibi en kalitelisine 750 diyebiliyorlar, yani gördüklerim beni şaşırttı
fiyat- kalite orantısızlığı burada da mevcut o y üzden dantelin kalitesini kendniz bildiğinizde sorun çıkmayacaktır diye düşünüyorum. ben fiyat düşünemedim kafamda ama 2bini geçmemeli
tamam 1 gece giyilicek ama yine de para kolay kazanılmıyor 1000 lira en en çok 2000 olabilir.
yani orta karar fiyat veriyoum 750 lira olursa tabi ne ala. ama kumaşı iyi olmasa bile fiyatı şişirebiliyorlar.

kaliteli kumaşla dikilen gelinliği 750ye satamazlar, zaten kumaşın terziye girişi o parayı buluyor. sentetik değil ipekli veya koton olsun dediğiniz anda durum böyle. ha, sentetik olmasının ne zararı var? bu kumaştan kumaşa değişiyor. bazı kumaş aşırı belli ediyor ucuzluğunu, bazısı daha az.

en fazla 1000 lira veririm gelinliğim fiyatı 1200 liraydı peşin 800 aldım birazdaha indirim yapabilirdim ama olmadı ... çok da beğenildiii birde nasıl diyimmm gelinliğe 2000-5000 para vereceğime koluma fazladan bir iki bilezik daha alırım netice düğünlerde gelinlikten sonra bakılan 2 husus altın konusu ......

Pronovias'a benzeyen gelinlik mi?Ben o kadar bakmıştım,o kalitede göremedim hiç.Gittim Pronovias aldım.

pronovias kadar pahalı olmasa da, bu bahsettiğim gelinlik de ucuz değil. 2000 lira sonuçta. yani sonuç olarak sanırım ki pronovias kalitesinde bir şey giyinmek istiyorsan en az bu kadar parayı gözden çıkarmak gerekiyor...

Önemli olan bir gelinliğin fiyatı değil bence sizin istediğiniz ve size yakışan model olması işçiliğininde iyi olması herşeyden önemli.. Kumaşta kalite farkı fiyatı etkiler tabiki fakat bazı markalar sırf isimden para kazanıyor en önemli şey içinize sinmesi .. Tabi karşı tarafın ekonomik durumuda göz ününde bulundurulup bencilce davranılmamalı..

Şimdi hesapladım da diktirme 2.250 ye geliyor. Hep taşlı bir gelinliğim olsun istemiştim ve dantellerle hiç aram yoktur. Fatih'te sorduklarım en az 5-6 milyar fiyat veriyorlardı. Modeli anlaştık ve taşlarına varıncaya kadar terzimle beraber aldık, tasarladık ve inşallah tam istediğim gibi bir şey olacak. Üstelik bu fiyata uzunca bir pelerin dahil ki kumaşı Prada. Yani hazır almaya kalkışsak 6-7 milyarın başı. Çiçeği, ayakkabısı, iç çamaşırı dahil, 2.600 oluyor. Ama biz de takının üstünde durmayanlardanız. Baştan beri hiçbirşey talep etmedik. Ama gelinlikte de en az 1.500 tutar dedik. Gerçi benim nişanlım tamamen kendisi evleniyor, ailesi ne desin ki...

Son düzenleme:
Pazar günü gelinliğime ve kınalığıma 2000 tl verdim sıfırdı satın aldım gelinliğime 3000 kınalığıma 1200 tl dediler pazarlıkla ikisini 2000 aldık ben inanamadım nasıl okadar düştü ama kış sezonu iş yok mağazalar boştu oyüzden herhalde ayrıca ikiside kötü değil görür görmez aşık oldum gelinliğime kınalığımıda çok beğendim temmuz gelsede doya doya giysem alvons moda mahmutpaşadan aldım

500 tl ye hazır ama henüz kimsenin giymediği bir gelinliği kiraladım ilk giyen ben olacam cok mu ucuzcuyum acabaaaaa

gelinlikkk
kızlarında belirttiği gibi kumaşı çok önemli ama bazen üstüne çok fala koyabiliolar belli bi fiyatı olkuyo malesef biyerde en son2000 dedikleri aynı gelinlik diyer bi yerde 2750 oluyo mesela öenmli olan kaliteli olması vücudumuza gitmesi.mesela ince olmayan belde balık modeli hiç hoş durmaz.gögüsü çok küçüklerde ve gögüsü çok büyüklerdestraplez hoş durmaz..boy çok kısaysa çok kabarık gelinlik hoş olmaz.daha kısa gösterir çünkü...umarım bize yakışanı kalitelisini buluruz

bugün prova için gelinlikçime gittim, bahsettiğim gelinliğin fotoğrafını çektim. gerçi telefonla çektiğim için tam anlaşılmıyor olabilir.

bu orijinali:

bu da gelinlikçideki:

yani ben bu modeli beğeniyor olsam herhalde pronoviasa 4000 ödemek yerine gelinlikçime 2000 öderdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…