Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şuan gelinlik bakıyorum en fazla 2000-2250 veriririm diorum karşı taraf alcak yani verdiririm diyorum siz ne düşünüosunuz??en yakın arkadaşım 5000 tl ye aldı gelinliği çok fazla değilmi ya?vakko ymuş...bn ce bukadar para vermek savurganlıktan başka bişe y değil![]()
ben şuan gelinlik bakıyorum en fazla 2000-2250 veriririm diorum karşı taraf alcak yani verdiririm diyorum siz ne düşünüosunuz??en yakın arkadaşım 5000 tl ye aldı gelinliği çok fazla değilmi ya?vakko ymuş...bn ce bukadar para vermek savurganlıktan başka bişe y değil![]()
1250-1700 en fazla
3000-5000 vernce cok kaliteli ve şık bi gelinlik alınmış olmuyor gelirim iyi olsun olmasın o kadar para heralde vermezdim gelinlik erkek tarafına aiittir diyede acımasız davranamam tabi ki bir kez giyilen bir şey güzel olmak hepimiz isteriz etiket içerde kalıyo kımse aa bak gelınlıgı şu marka bu marka diyemez diye düşünüyorum allah herkesin gönlüne göre versin