Ya 8.9 gün olmuştur en az yumurtlama tam tarih olarak not almadım iki üç ay önce kimyasal yaşamıştım acele etmicem dedim bu sefer ama ovülasyon da kırmızılık görünce bi denedim markası Awox yanıltmıyor diye bilerek bunu aldımValla gayet belirgin çıkmış bence kan ver adaşımyumurtlamanın kaçıncı günü tahmini ve testin markası ne?
Teşekkür ederim bunda ne görüyorsunuz yardımcı olur musunuzTestleri guvenlidir bende almıştım onceki aylarda...emin olmazsanız başka marka ile deneyin iki gün sonra. Hemde koyulaşma var mı bakarsınız
Test mi bozuk acaba neden böyle çıkmış ki.. ya da idrarı çok mu damlattinizTeşekkür ederim bunda ne görüyorsunuz yardımcı olur musunuz
Ben de şu an kimyasal gebelik korkusu yaşıyorum çok düşük çıktı beta ama sanırım erken olduğu için. İnşallah hayırlısı olur. Bacak ağrısı ben de yaşıyorum ama erken gitmek hastaneye insanı üzüyor adet gününe kadar beklemeye çalışıp sonra kan verin bence keşke ben de gitmeseydimYa 8.9 gün olmuştur en az yumurtlama tam tarih olarak not almadım iki üç ay önce kimyasal yaşamıştım acele etmicem dedim bu sefer ama ovülasyon da kırmızılık görünce bi denedim markası Awox yanıltmıyor diye bilerek bunu aldımzor görünüyor çizgi ben netleşsin diye oynadım resimle biraz ama kuruma bile çıkartmıyor bu marka diyorlar bilemiyorum daha 5 gün var dediğim gibi adet olcak gibi ağrım var bide ekstra bacak ağrım oldu bu ay
a test bozuk yada çok damlatiyonuz 3 damla yeterTeşekkür ederim bunda ne görüyorsunuz yardımcı olur musunuz
Cok damlattimTest mi bozuk acaba neden böyle çıkmış ki.. ya da idrarı çok mu damlattiniz
Olmaz işte en fazla 3 damla..Cok damlattim
Ben 4 test yaptım hepsinde silik çıktı ama bu son yaptığım daha belirgin gibi gelmişti o da bozuk olduğu için midirY
a test bozuk yada çok damlatiyonuz 3 damla yeter
İnşallah vardır da dediğiniz gibidir artık sindim ben de bu testler yüzünden teşekkür ederim yardımınız içinAma belliki gebelik varda net görelim şu testi doğru düzgün yaparsanız
İnşallah rica ederim ne demekİnşallah vardır da dediğiniz gibidir artık sindim ben de bu testler yüzünden teşekkür ederim yardımınız için
Düşük çıkmasına takılma içini rahat tut önemli olan artış kuzum düzenli artış olduğu sürece sorun yok rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen de şu an kimyasal gebelik korkusu yaşıyorum çok düşük çıktı beta ama sanırım erken olduğu için. İnşallah hayırlısı olur. Bacak ağrısı ben de yaşıyorum ama erken gitmek hastaneye insanı üzüyor adet gününe kadar beklemeye çalışıp sonra kan verin bence keşke ben de gitmeseydim
Yarın gidip bi daha kan vericem de burda iyi hikaye olduğu kadar kötü hikaye de çok okudukça korkuyorum sanırım. Teşekkür ederim güzel duanız içinDüşük çıkmasına takılma içini rahat tut önemli olan artış kuzum düzenli artış olduğu sürece sorun yok rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Adet öncesi olduğu için göğüs hassasiyeti ve ara ara bel ağrım var ben çok istediğim için bir de her şeyi gebeliğe yoruyorum onun için kötü oluyorİnşallah rica ederim ne demekpeki ne durumdasınız belirtiler var mı?
Herkes aynı değil sadece sen çok erken öğrendiğin için düşük çıkmış stres yapma canım dinlenYarın gidip bi daha kan vericem de burda iyi hikaye olduğu kadar kötü hikaye de çok okudukça korkuyorum sanırım. Teşekkür ederim güzel duanız için
Amin inşallah rabbim güzel haberler nasip etsin. daha adetinize varmış bekleyin biraz daha netlessin koyulaşma var mı diye bakarsinizAdet öncesi olduğu için göğüs hassasiyeti ve ara ara bel ağrım var ben çok istediğim için bir de her şeyi gebeliğe yoruyorum onun için kötü oluyorbu seferki de büyük ihtimal yanlış ama hayırlısı inşallah vardır Rabbim bugün hürmetine müjde versin
İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah hamişsindir canım benim
Fotoğraf paylaşabilir misiniz bir de artmaması yalancı gebelik anlamına mı gelir. İnşallah artar sağlıklı bir gebeliginiz olurBence kan ver ben de freely ile öğrendim daha da silikti. Öğrendim diyorum ama 6.71 çıktı daha artacak mı bilmiyorum tabi
Fotoğraf paylaşabilir misiniz bir de artmaması yalancı gebelik anlamına mı gelir. İnşallah artar sağlıklı bir gebeliginiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?