Bir gebenin günlüğü test

Valla gayet belirgin çıkmış bence kan ver adaşım yumurtlamanın kaçıncı günü tahmini ve testin markası ne?
Ya 8.9 gün olmuştur en az yumurtlama tam tarih olarak not almadım iki üç ay önce kimyasal yaşamıştım acele etmicem dedim bu sefer ama ovülasyon da kırmızılık görünce bi denedim markası Awox yanıltmıyor diye bilerek bunu aldım zor görünüyor çizgi ben netleşsin diye oynadım resimle biraz ama kuruma bile çıkartmıyor bu marka diyorlar bilemiyorum daha 5 gün var dediğim gibi adet olcak gibi ağrım var bide ekstra bacak ağrım oldu bu ay

Testleri guvenlidir bende almıştım onceki aylarda...emin olmazsanız başka marka ile deneyin iki gün sonra. Hemde koyulaşma var mı bakarsınız
Teşekkür ederim bunda ne görüyorsunuz yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20250425_134525.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 23
Ben de şu an kimyasal gebelik korkusu yaşıyorum çok düşük çıktı beta ama sanırım erken olduğu için. İnşallah hayırlısı olur. Bacak ağrısı ben de yaşıyorum ama erken gitmek hastaneye insanı üzüyor adet gününe kadar beklemeye çalışıp sonra kan verin bence keşke ben de gitmeseydim

Ama belliki gebelik varda net görelim şu testi doğru düzgün yaparsanız

Düşük çıkmasına takılma içini rahat tut önemli olan artış kuzum düzenli artış olduğu sürece sorun yok rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Düşük çıkmasına takılma içini rahat tut önemli olan artış kuzum düzenli artış olduğu sürece sorun yok rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yarın gidip bi daha kan vericem de burda iyi hikaye olduğu kadar kötü hikaye de çok okudukça korkuyorum sanırım. Teşekkür ederim güzel duanız için

İnşallah rica ederim ne demek peki ne durumdasınız belirtiler var mı?
Adet öncesi olduğu için göğüs hassasiyeti ve ara ara bel ağrım var ben çok istediğim için bir de her şeyi gebeliğe yoruyorum onun için kötü oluyor bu seferki de büyük ihtimal yanlış ama hayırlısı inşallah vardır Rabbim bugün hürmetine müjde versin

Yarın gidip bi daha kan vericem de burda iyi hikaye olduğu kadar kötü hikaye de çok okudukça korkuyorum sanırım. Teşekkür ederim güzel duanız için
Herkes aynı değil sadece sen çok erken öğrendiğin için düşük çıkmış stres yapma canım dinlen

Amin inşallah rabbim güzel haberler nasip etsin. daha adetinize varmış bekleyin biraz daha netlessin koyulaşma var mı diye bakarsiniz

Kızlar ben foto yükleyemiyorum adet tarihim bugün yarın olmam lazım normalde 3 gün önce bir gebenin günlüğü iyi test yaptım aceleye geldi benimki de o sıra yapıp çıktım lahvaltı hazırlarken misafir geldi falan bir iki saat sonra baktığımda ikinci silik çizgi vardı kuruma mı diye suya tuttum o çizgi geçmedi ama heveslenmedim bu iki günde daha da pembeleşmiş rengi kuruma çizgisi de nasıl oluyor bilmiyorum elimde başka testte yok öyle bekliyorum ama aklım hep orda ya

Bence kan ver ben de freely ile öğrendim daha da silikti. Öğrendim diyorum ama 6.71 çıktı daha artacak mı bilmiyorum tabi
Fotoğraf paylaşabilir misiniz bir de artmaması yalancı gebelik anlamına mı gelir. İnşallah artar sağlıklı bir gebeliginiz olur

3 farklı marka test yaptım dün ama freely de çıkınca şüphelendim açıkçası erken testi olmadığı için
Fotoğraf paylaşabilir misiniz bir de artmaması yalancı gebelik anlamına mı gelir. İnşallah artar sağlıklı bir gebeliginiz olur

Eklentiler

• 20250424_171714.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 15
  • 20250424_165843.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 13
  • 20250424_165838.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…