Testin güvenirliğini bilmiyorum ama çizgi görünüyor silikMerhaba sabah ilk idrarla test yaptım adetime 5 gün var belirti olarak göğüs hassasiyeti ve hafif bel ağrısı var bu adet belirtilerim. Testin sonucu kaç dkda çıktı bilmiyorum acele ile yapmak durumunda kaldım. Testi yorumlayabilir misiniz lütfen
Teşekkür ederim sağolun yalnız 10 dk sonra çıkan sonuç kuruma çizgisi diyorlar ya kuruma gibi görünüyor mu sizceTestin güvenirliğini bilmiyorum ama çizgi görünüyor silik
Ya bana çok kuruma çizgisi gibi gelmedi umutlandırmak da istemem yarın tekrarlayın erken gebelik testi olursa bu kadar önceden daha net sonuç verir hemTeşekkür ederim sağolun yalnız 10 dk sonra çıkan sonuç kuruma çizgisi diyorlar ya kuruma gibi görünüyor mu sizce
Cok teşekkür ederimYa bana çok kuruma çizgisi gibi gelmedi umutlandırmak da istemem yarın tekrarlayın erken gebelik testi olursa bu kadar önceden daha net sonuç verir hem
Testleri guvenlidir bende almıştım onceki aylarda...emin olmazsanız başka marka ile deneyin iki gün sonra. Hemde koyulaşma var mı bakarsınızMerhaba sabah ilk idrarla test yaptım adetime 5 gün var belirti olarak göğüs hassasiyeti ve hafif bel ağrısı var bu adet belirtilerim. Testin sonucu kaç dkda çıktı bilmiyorum acele ile yapmak durumunda kaldım. Testi yorumlayabilir misiniz lütfen
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapayımTestleri guvenlidir bende almıştım onceki aylarda...emin olmazsanız başka marka ile deneyin iki gün sonra. Hemde koyulaşma var mı bakarsınız
Bende silik bi çizgi gördüm ama biraz dagılmıs gibi idrarı mı fazla damlattınız?Merhaba sabah ilk idrarla test yaptım adetime 5 gün var belirti olarak göğüs hassasiyeti ve hafif bel ağrısı var bu adet belirtilerim. Testin sonucu kaç dkda çıktı bilmiyorum acele ile yapmak durumunda kaldım. Testi yorumlayabilir misiniz lütfen
Evet sanırım, testi aldığım hesaptaki ablaya sordum bir gebenin günlüğü test için negatif dedi sanırım kuruma çizgisiBende silik bi çizgi gördüm ama biraz dagılmıs gibi idrarı mı fazla damlattınız?
Bugün tekrarladım kuruma çizgisi midirTestin güvenirliğini bilmiyorum ama çizgi görünüyor silik
İdrarı fazla damlatıyor olabilir misin canımBugün tekrarladım kuruma çizgisi midir
Garanti olsun diye yaptım sizce çizgide etkisi olmuş mudurİdrarı fazla damlatıyor olabilir misin canım
Yani tekrarla istersen üç dört damla yeterliGaranti olsun diye yaptım sizce çizgide etkisi olmuş mudur
Yok kuruma çizgisi gibi değil o bu kadar belli olmuyor özellikle de fotoğrafta. Kaç gün var regle?Bugün tekrarladım kuruma çizgisi midir
Bugünle birlikte 3 gün varYok kuruma çizgisi gibi değil o bu kadar belli olmuyor özellikle de fotoğrafta. Kaç gün var regle?
Teşekkür ederim elimde test kalmadıYani tekrarla istersen üç dört damla yeterli
İnşallah hamişsindir canım benimYani tekrarla istersen üç dört damla yeterli
Banada yorum yapın kızlar regle daha 5 gün var ovülasyon pik gibi şüphelenip yaptım testi o yüzden erken mi acabaYok kuruma çizgisi gibi değil o bu kadar belli olmuyor özellikle de fotoğrafta. Kaç gün var regle?
Valla gayet belirgin çıkmış bence kan ver adaşımBanada yorum yapın kızlar regle daha 5 gün var ovülasyon pik gibi şüphelenip yaptım testi o yüzden erken mi acaba
Bence kan ver ben de freely ile öğrendim daha da silikti. Öğrendim diyorum ama 6.71 çıktı daha artacak mı bilmiyorum tabiBugünle birlikte 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?