İnşallah dualarınız kabul olur allah isteyen herkese nasip ederMerhaba arkadaşlar,
İlk defa yazıyorum buraya. Umarım benim gibi evlat sahibi olmayı bekleyen çok arkadaşım vardır. İnşallah rabbim sizlerinde benimde kucağını tez vakitte doldurur.
Biz 2,5 yıllık evliyiz, şu ana kadar hiç gebelik olmadı. Bu ay şu ay derken baktık olası yok, doktora gittik. Doktorum ilk etapta klomen verdi, bugün kullanmaya başladım ve diğer bir kaç ilaç daha..
Bu ay olacak mı bakalım umutluyum. Düşüncelerimi buraya yazdım ki eğer ki gebelik oluşursa ileri ki süreci de yazıp paylasma niyetindeyim.
Dua eder, dua beklerim :)
İnşallah dualarınız kabul olur allah isteyen herkese nasip
Amin amin inşallahİnşallah dualarınız kabul olur allah isteyen herkese nasip eder
Merhaba yanlış anlamazsınız rahatsızlığıniz varmı merak ettim bizimde sebepsiz olmuyor daMerhaba arkadaşlar,
İlk defa yazıyorum buraya. Umarım benim gibi evlat sahibi olmayı bekleyen çok arkadaşım vardır. İnşallah rabbim sizlerinde benimde kucağını tez vakitte doldurur.
Biz 2,5 yıllık evliyiz, şu ana kadar hiç gebelik olmadı. Bu ay şu ay derken baktık olası yok, doktora gittik. Doktorum ilk etapta klomen verdi, bugün kullanmaya başladım ve diğer bir kaç ilaç daha..
Bu ay olacak mı bakalım umutluyum. Düşüncelerimi buraya yazdım ki eğer ki gebelik oluşursa ileri ki süreci de yazıp paylasma niyetindeyim.
Biz henüz bu ay başladık öyle çok fazla test yapılmadı. Ultrasonla bakıldı sadece ondada birşey çıkmadı. Sanıyorum bu ilaçlardan sonra olmazsa ayrıntılı bakılır, birşey de çıkarsa sebebine sarılırız ne yapalım :)Merhaba yanlış anlamazsınız rahatsızlığıniz varmı merak ettim bizimde sebepsiz olmuyor da
Siz ne kadarlık evlisiniz ?Biz henüz bu ay başladık öyle çok fazla test yapılmadı. Ultrasonla bakıldı sadece ondada birşey çıkmadı. Sanıyorum bu ilaçlardan sonra olmazsa ayrıntılı bakılır, birşey de çıkarsa sebebine sarılırız ne yapalım :)
Sebepler dünyasında yaşıyoruz, sebepsiz olmuyor olur mu :) hiç rahatsızlığınız yoksa vakti değil demek ki buda bı sebep değil mi :) gönlünüzü ferah tutun.
Allah hakedene, bakabilene evlat versin inşallahMerhaba arkadaşlar,
Hadi bakalım,inşaAllah o ay bu aydırMerhaba arkadaşlar,
Kesinlikle öyle :)Hadi bakalım,inşaAllah o ay bu aydırama önce sağlıklısı ve hayırlısı
İnşallah. Bugün haberler de daha kordonu kesilmemiş bebeği atmışlar diye izledim, ne acıAllah hakedene, bakabilene evlat versin inşallah
Onların allah canını alsın. Küçüçük bebeklere, çoçukşara ve hayvanlara nasıl kıyabiliyorlar anlamıyorum. Allah korkusu yok bu insanların.İnşallah. Bugün haberler de daha kordonu kesilmemiş bebeği atmışlar diye izledim, ne acı
Tabikide.. Birlikte gittik onun içinde test istediler gün aldık bakalım hayırlısı:)Merhaba bir tek kendinizde kalmayın eşinizde gerekli kontrolleri yaptırsın
İnşallahHayırlısıyla inşallah bebeğinize kavuşursunuz
Amin inşallahAllahım çok bekletmeden nasip etsin inşallah
İnşallahHayırlısıyla inşallah bebeğinize kavuşursunuz