- 29 Ekim 2022
- 16
- 4
- 36
Merhaba arkadaşlar,
İlk defa yazıyorum buraya. Umarım benim gibi evlat sahibi olmayı bekleyen çok arkadaşım vardır. İnşallah rabbim sizlerinde benimde kucağını tez vakitte doldurur.
Biz 2,5 yıllık evliyiz, şu ana kadar hiç gebelik olmadı. Bu ay şu ay derken baktık olası yok, doktora gittik. Doktorum ilk etapta klomen verdi, bugün kullanmaya başladım ve diğer bir kaç ilaç daha..
Bu ay olacak mı bakalım umutluyum. Düşüncelerimi buraya yazdım ki eğer ki gebelik oluşursa ileri ki süreci de yazıp paylasma niyetindeyim.
Dua eder, dua beklerim :)
Paylaşımımı düzenleyim,
Adetim iki gün gecikti. Her ay düzenli ve aksine bir kaç gün önce olurdum.
Erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.
Sanıyorum ya hamile değilim, yada sabah aç karnına kullandığım euthyrox guatr hapının (25 mg kırıp yarısını iciyorum)
O etkiliyor o yüzden gecikti. Varmı böyle başına gelen.
Sizce biraz daha beklemeli miyim test yapmak için.
Doktor randevum ayın 20' sinde
Aslında beklemekten başka çarem de yok biliyorum
İlk defa yazıyorum buraya. Umarım benim gibi evlat sahibi olmayı bekleyen çok arkadaşım vardır. İnşallah rabbim sizlerinde benimde kucağını tez vakitte doldurur.
Biz 2,5 yıllık evliyiz, şu ana kadar hiç gebelik olmadı. Bu ay şu ay derken baktık olası yok, doktora gittik. Doktorum ilk etapta klomen verdi, bugün kullanmaya başladım ve diğer bir kaç ilaç daha..
Bu ay olacak mı bakalım umutluyum. Düşüncelerimi buraya yazdım ki eğer ki gebelik oluşursa ileri ki süreci de yazıp paylasma niyetindeyim.
Dua eder, dua beklerim :)
Paylaşımımı düzenleyim,
Adetim iki gün gecikti. Her ay düzenli ve aksine bir kaç gün önce olurdum.
Erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.
Sanıyorum ya hamile değilim, yada sabah aç karnına kullandığım euthyrox guatr hapının (25 mg kırıp yarısını iciyorum)
O etkiliyor o yüzden gecikti. Varmı böyle başına gelen.
Sizce biraz daha beklemeli miyim test yapmak için.
Doktor randevum ayın 20' sinde
Aslında beklemekten başka çarem de yok biliyorum
Son düzenleme: