- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Amacı ne acabaBence erkek
Amacı nedir onu anlamıyorum, neden beni engelliyor akşamları eve gidiyor diye mi, sabahları engeli kaldırıp yazıyor, para zaten hesabıma geçince bildirim geliyor, henüz bir sapıkça konuşma olmadı ama garip bir ticaretBende d... isimlo uygulamaya koymustum nişanlıgimi.Bir musteri sorular sormaya basladi falan bende cevap verdim.Sonra baktim tam bir sapik cikti yok tel istemeler yakindan kiyafetin videosunu istemeler.Sonra sildim o uygulamayi.Pislikler her yerde. Bence hemen inanma.Bir parayi gondersin ondan sonra makbuzu göstersin.O zamn sende kargoya verirsin.Kimseye guven olmuyor artık
Ben s... Com a koymuştum hani arabaların çok olduğu, oradan numaramı almış, yani siteyle bağımız yok, kendi aramızda hersey artıkÜrünlerinizi başka bir moda sitesinde satmayı düşünün.Çünkü o site parayı siz yollayınca, satıcı kargoya verince satıcının hesabına geçiryor.Çok güvenilir.Öbür türlü hadi sen kargola ben parayı yollarım durumu yok
Olmadi ama olmayacak diye birsey yok.belkide oyle degil ama belki parayi cebe atma derdinde de olabilirAmacı nedir onu anlamıyorum, neden beni engelliyor akşamları eve gidiyor diye mi, sabahları engeli kaldırıp yazıyor, para zaten hesabıma geçince bildirim geliyor, henüz bir sapıkça konuşma olmadı ama garip bir ticaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?