Bir garip ticaret

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.189
158
Kızlar merhaba, gelinliğimi bir kaç ilan sitesine koydum, oradan bir hanımefendi aradı beni sabah erken saatti gelinlik için sorular sordu sonra whatsaptan mesajlaşmaya başladık, dükkanı varmış 6 ay önce açmış, 2. El ürün alıp satıyormuş, neyse gelinliği almaktan vazgeçti çünkü müşterisi kilolu oldugunu olmayacağını söylemiş, abiye vs var mı dedi onları satalım, bende giymediğim 3 tane koydum, sonra iş günlük yazlık kıyafete geldi ordanda giymediğim elbiseleri gösterdim onlarda tamam dedi kınalığımı sordu ondada anlaştık bir kaçta ayakkabı fiyat konusunda anlaştık Pazartesi hesaba yollayacağım dedi sende kargoya ver, iyi hoş fakat sorun şu ben güvenemiyorum nedense, akşamları bu Hanfendi beni engelliyor sabahları kaldırıyor, acaba o gün bir bayanı mı konuşturdu erkek mi diyorum, ne yapsam ki?

Bende d... isimlo uygulamaya koymustum nişanlıgimi.Bir musteri sorular sormaya basladi falan bende cevap verdim.Sonra baktim tam bir sapik cikti yok tel istemeler yakindan kiyafetin videosunu istemeler.Sonra sildim o uygulamayi.Pislikler her yerde. Bence hemen inanma.Bir parayi gondersin ondan sonra makbuzu göstersin.O zamn sende kargoya verirsin.Kimseye guven olmuyor artık

Ürünlerinizi başka bir moda sitesinde satmayı düşünün.Çünkü o site parayı siz yollayınca, satıcı kargoya verince satıcının hesabına geçiryor.Çok güvenilir.Öbür türlü hadi sen kargola ben parayı yollarım durumu yok

Amacı nedir onu anlamıyorum, neden beni engelliyor akşamları eve gidiyor diye mi, sabahları engeli kaldırıp yazıyor, para zaten hesabıma geçince bildirim geliyor, henüz bir sapıkça konuşma olmadı ama garip bir ticaret

Ben s... Com a koymuştum hani arabaların çok olduğu, oradan numaramı almış, yani siteyle bağımız yok, kendi aramızda hersey artık

Olmadi ama olmayacak diye birsey yok.belkide oyle degil ama belki parayi cebe atma derdinde de olabilir

kım olursa olsun parayı almadan kargoya vermemelısınız sız urunun parasını vermeden satın alamıyorsunuz degıl mı aynı sekılde kımse de pesın para vermeden alamaz

ıkıncı el kıyafet satılan bırsuru sıte var ordan satısa koyun guvenlı en azından

Eşimin şimdi neden let .. da satış yapmama izin vermediğini şimdi daha iyi anladım hiç aklıma gelmezdi böyle sapıklık yapılacağı

Bence site üzerinden satın, parayı yatırmayabilir. Ayrıca fetişistler varmış, kadın ayakkabısı falan alıyorlarmış. Bir yerde okumuştum.

Bisey sorucam urunlerin fotografini kendi uzerinizde mi cektiniz?

Instagram sapiklari vardi, baya da magdurlari vardi.. Kadinlara yaziyorlarmis kisiye ozel kalip cikartip ayakkabi yapiyoruz. Tanitim icin hediye gonderiyoruz istermisiniz diye.. Kalip icin ciplak ayaginizin fotografini farkli acilardan cekip gondermeniz gerek diyip fotograflari aldiktan sonra engelliyorlarmis kadinlari. Yani ayak fetisi

Belki alakasi yoktur ama konunuzu okuyunca animsadim. Engellemesi suphe uyandirici cidden..

Benim aklıma ilk kocasından satış yaptığını gizleyen bir kadın geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…