- 19 Eylül 2016
- 194
- 309
- 33
- Konu Sahibi sinirlidegilimben
-
Umarim vardir ve saglikli olur . Cok tesekkur ederim Allah razi olsunTebrik ederim gözünüz aydınnnn
Tabi ki saglıklı olacak baska seyler getirmeyin aklınıza. Cook var erkenden hamile oldugunu ögrenen.
Yok kendim takip ediyorum hiç ovulasyon kullanmadım ve bende bir uygulama var ordanda bakıyorumOvulasyon denedin mi
o uygulamalardan bende kullandim oradaki yazilana gore 15.yumurtlama gorunuyordu ama ovulasyon testini kullaninca 13.gum yumurtladigimi gordum . Aklinda bulunsun , bir dene derim ben.Yok kendim takip ediyorum hiç ovulasyon kullanmadım ve bende bir uygulama var ordanda bakıyorum
Arkadaşım tavsiye etmişti canım o bu uygulamayla hamiş kalmışdı zaten adetten sonra hergünü değerlendiriyorumo uygulamalardan bende kullandim oradaki yazilana gore 15.yumurtlama gorunuyordu ama ovulasyon testini kullaninca 13.gum yumurtladigimi gordum . Aklinda bulunsun , bir dene derim ben.
Anladim tatlim en yakin zamanda cok aratmadan saglikli sihhatli hayirli bi sekilde gelir insaAllah bebislerimiz...Arkadaşım tavsiye etmişti canım o bu uygulamayla hamiş kalmışdı zaten adetten sonra hergünü değerlendiriyorum
İnşallah hamile kalması bir ayrı 9 ay beklemesi bir ayrı çok heyecanda var bendeAnladim tatlim en yakin zamanda cok aratmadan saglikli sihhatli hayirli bi sekilde gelir insaAllah bebislerimiz...
hayırlı olsunn canım. bencede hamilesin. gittin mi doktora canım ? ya senin 21. güne kadar herhangi bir belirtin olmuş muydu? benimde ovulasyon testine göre yumurtlama oldu ertesi gün silikleşti ve o günü değerlendirdik. iki gün sonra göğüslerim çok hassaslaştı.ve geçmedi. normalde yumurtlamadan önce göğüslerim hassaslasır yumurtlamanın ertesi günü normale döner. biraş şaşırdım duruma umarım hamileyimdir :)Yaptim biliyor musun , ve sonuc... Ama ben sevinemiyorum bile . Adete7- 8 gun kala bunu ogrenmek...Sanki saglikli bi gebelik olmayacak gibi . Ya da var mi yok mu dogru mu yanlis mi bu sonuc onu bile algilamis degilim suan . Ne dersin ?
Canim ben gic bir belirti yasamadim yumurtlamanin 7.gununde idrarda pozitifi gordum daha sonra kanda onaylandi gebelik . Ilk sonucun 55.13tu bugun sabah 78.82ydi ama aksam uzeri bir sanciyla yerimden firladim ölüyorum sandim acile kostum ultrasonla bakildi bisey gorulmedi kan verdim tekrar sonucun 66 ya dusmus yuksek ihtimalle dis gebelik dediler . Lekelenmelerim de var agrilarim da hafif var . Yarin tekrar hcg yapilacak . Ama ben hazirladim kendimi kotu sonuca . Zaten adetime daha 5 gunum var yani yumurtlamanin 7.gununde idrarda pozitif cikmasindan anlamaliydim aslinda bir sorun oldugunu . Hala gebelige dair bir belirtim yok . Sadece yumurtlamadan 5 6 gun sonra normalde adet zamani cikan sivilcelerim cikmisti hemde agri yapiyordu buyuk buyuk cok garip sivilceler hala daha duruyor yuzumde . Umarim gonlune gore olur hersey . Rabbim en yakin zamanda nasip etsin .hayırlı olsunn canım. bencede hamilesin. gittin mi doktora canım ? ya senin 21. güne kadar herhangi bir belirtin olmuş muydu? benimde ovulasyon testine göre yumurtlama oldu ertesi gün silikleşti ve o günü değerlendirdik. iki gün sonra göğüslerim çok hassaslaştı.ve geçmedi. normalde yumurtlamadan önce göğüslerim hassaslasır yumurtlamanın ertesi günü normale döner. biraş şaşırdım duruma umarım hamileyimdir :)
Evet dis gebelik damgasini cok kolay yapistirdilar bana da ama bugun de 66dan 49a dusmus . deger dusmeye devam ederse senin dedigin gibi adet kaniyla aticam , yok dusmezse ya da artarsa o zaman dis gebelik teshisini koyariz dedi bugunki gittigim baska bir doktor . Ben de cok uzgunum ama Allahtan gelen herseye raziyiz hepimiz . Tek korkum birdaha hamile kalirsam gene ayni seyi yasamak . Rabbim hic birimize yasatmasin insaAllahcanım çok üzüldüm ya ama düşecekse başındayken düşmesi daha iyi. Ben de 10 haftalık bebeğimi kaybettim. o nedenle seni çok iyi anlıyorum.daha adet dönemin bile gelmemiş ya doktorlardan iyi bilemem elbet ama seninki kimyasal düşük olmuş. Doktorlar kese göremeyince hemen dış gebelik diyor. ben düşük yaptığımda doktor dış gebelik dedi. mümkün değil dedim keseyi gördük kalp sesini dinledik. ondan sonra dedi ki a pardon o zaman . yani dinlemeden etmeden konuşuyorlar. sen söyledin mi doktora henüz adet tarihinin gelmediğini? şimdi iyi misin kanaman başladı mı ? eğer adetinle beraber hcg sıfırlanırsa dış gebelik yok demek. ama değerin artarsa o zaman dış gebelik olabilir ama nolur takipte ol hemen kürtaj yapalım falan derlerse acele karar verme canım olur mu? umarım sana bir yararım dokunur.
Kimyasal gebelik cnm bennde yasadim dis gebelikte deger daha cok yukselir 160-180 lere cikiyor hatta daha yuksege cikani da duydum. Rabbim tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin.Evet dis gebelik damgasini cok kolay yapistirdilar bana da ama bugun de 66dan 49a dusmus . deger dusmeye devam ederse senin dedigin gibi adet kaniyla aticam , yok dusmezse ya da artarsa o zaman dis gebelik teshisini koyariz dedi bugunki gittigim baska bir doktor . Ben de cok uzgunum ama Allahtan gelen herseye raziyiz hepimiz . Tek korkum birdaha hamile kalirsam gene ayni seyi yasamak . Rabbim hic birimize yasatmasin insaAllah
Sonucum 78ken doktor dusuk riskin var diyip nuscopan ve progestan verip yollamisti eve . Eve geldim progestandan bitane ictim ve yattim uyudum . 1.5 saat sonra uyandim ve lavaboya gittim . O anda kanama hafif baslamisti . Daha tuvalette toparlanamadan cok feci sol kasik agrisi ve bacak agrisi yasadim . Ben omrumde oyle bi agri hissetmedim gercekten mahfoldum ölüyorum tamam benim vaktim buraya kadarmis diyip hem aglayip hem dua eder hale geldim dusun . Sonra acile gittikten sonra da dusmeye basladi degerlerim . Boyle sonuclaniyor iste benim ilk gebelik hikayem malesef .Rabbim kimseye yasatmasin .Kimyasal gebelik cnm bennde yasadim dis gebelikte deger daha cok yukselir 160-180 lere cikiyor hatta daha yuksege cikani da duydum. Rabbim tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin.
canım üzülme rabbim sabır versin sana, bir daha olur inşallah. en azından hamile kalabiliyorsun sorunun yok buna şükret tamam mı herşey allahtanSonucum 78ken doktor dusuk riskin var diyip nuscopan ve progestan verip yollamisti eve . Eve geldim progestandan bitane ictim ve yattim uyudum . 1.5 saat sonra uyandim ve lavaboya gittim . O anda kanama hafif baslamisti . Daha tuvalette toparlanamadan cok feci sol kasik agrisi ve bacak agrisi yasadim . Ben omrumde oyle bi agri hissetmedim gercekten mahfoldum ölüyorum tamam benim vaktim buraya kadarmis diyip hem aglayip hem dua eder hale geldim dusun . Sonra acile gittikten sonra da dusmeye basladi degerlerim . Boyle sonuclaniyor iste benim ilk gebelik hikayem malesef .Rabbim kimseye yasatmasin .
Öyle canim benim gebeliginin ilerleyen aylarinda bebegini kaybeden annelerin yaninda ben sansliyim bile . En azindan dedigin gibi hAmile kalabiliyormusum onu tecrube etmis oldum . Rabbim gene nasip etsin saglikli bi sekilde . Allah isteyen herkese nasip etsin .canım üzülme rabbim sabır versin sana, bir daha olur inşallah. en azından hamile kalabiliyorsun sorunun yok buna şükret tamam mı herşey allahtan
amin canım allahın takdiri üzülmeÖyle canim benim gebeliginin ilerleyen aylarinda bebegini kaybeden annelerin yaninda ben sansliyim bile . En azindan dedigin gibi hAmile kalabiliyormusum onu tecrube etmis oldum . Rabbim gene nasip etsin saglikli bi sekilde . Allah isteyen herkese nasip etsin .
canım benim ne kadar kötü bir tecrübe yaşadığını biliyorum. ama hiç üzme kendini ilk gebeliklerde bu çok sık yaşanan bir durummuş. tekrar aynı şeyi yaşarım diye düşünme. dediğin gibi takdiri ilahi. kabulümüz.rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olmayı nasip etsin sana, bana herkese :)Evet dis gebelik damgasini cok kolay yapistirdilar bana da ama bugun de 66dan 49a dusmus . deger dusmeye devam ederse senin dedigin gibi adet kaniyla aticam , yok dusmezse ya da artarsa o zaman dis gebelik teshisini koyariz dedi bugunki gittigim baska bir doktor . Ben de cok uzgunum ama Allahtan gelen herseye raziyiz hepimiz . Tek korkum birdaha hamile kalirsam gene ayni seyi yasamak . Rabbim hic birimize yasatmasin insaAllah
Amin canim . progesteron hormonu icin test istediler sonucum 11.1 cikti . Doktor hcgye gore hormon yuksek dedi . Hcg dustukce onun da dusmesi lazim ama senin sonuclar celiskili dedi . Pazartesi tekrar gidicem kontrole bakalim .canım benim ne kadar kötü bir tecrübe yaşadığını biliyorum. ama hiç üzme kendini ilk gebeliklerde bu çok sık yaşanan bir durummuş. tekrar aynı şeyi yaşarım diye düşünme. dediğin gibi takdiri ilahi. kabulümüz.rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olmayı nasip etsin sana, bana herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?