Bir Garip ovulasyon Testi

Amin canim . progesteron hormonu icin test istediler sonucum 11.1 cikti . Doktor hcgye gore hormon yuksek dedi . Hcg dustukce onun da dusmesi lazim ama senin sonuclar celiskili dedi . Pazartesi tekrar gidicem kontrole bakalim .
hayırlısıyla adet olup kurtulacağına inanıyorum kuzum. pazartesi haber ver olur mu meraktea bırakma canım

hayırlısıyla adet olup kurtulacağına inanıyorum kuzum. pazartesi haber ver olur mu meraktea bırakma canım
Ederim canim . Ovulasyon testiyle hamile kaldim ilk deneyimde . Daha dusugumu yapmadan tekrar siparis ettim. Umarim dusukten sonra doktor beklememi soylemez de tekrar denemelere baslayip Hayirlisiyla saglikli somuclar alirim \ Alırız ...

Ederim canim . Ovulasyon testiyle hamile kaldim ilk deneyimde . Daha dusugumu yapmadan tekrar siparis ettim. Umarim dusukten sonra doktor beklememi soylemez de tekrar denemelere baslayip Hayirlisiyla saglikli somuclar alirim \ Alırız ...
canım kimyasal düşükte adetle atılacak kadar küük olduğu için beklemeye gerek görmüyor doktorlar ancak 5 haftalık ve üzeri olanlarda en az iki ay bekleyin diyorlar . bebeği büyükken düşürüpte hiç beklemeden yine hamile kalanlarıda çok duydum canım . bence seninde beklemene gerek kalmayacak allah hayırlısını versin kuzum

Ayy ne güzel konustunn . Ultrasonda bile bisey gorunmemisken bekletmezler diye dusundum bende imsaAllah yanilm

Ayy ne güzel konustunn . Ultrasonda bile bisey gorunmemisken bekletmezler diye dusundum bende imsaAllah yanilm

Geçmiş olsun öncelikle , ben de ekim ayında 7+2 de kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Umarım rabbim hayırlısını verir ki ne oluyorsa hayırlı olduğu için oluyor nitekim
Çok üzülüp çok ağladım ancak her şerde hayır var muhakkak.
Dileğim gönlümüzdekilerin hakkımızda hayırlısı olarak tecelli etmesi

Çok incesin Rabbim senin icin de hayirlisini versin en kisa zamanda ve cok bekletmeden . Bu da sınav . Seninki benden daha ağır . Ama onun ustesinden gelebilmek de bir başarı . Ne diyelim , ilk önce Rabbimizin izniyle daha sonra da gayretlerimizle umarım mutlu sonlar ve sonuçlar elde edebiliriz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…