- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
- 103
- Konu Sahibi sinirlidegilimben
-
Teşekkür ederim , umarım öyledir.21. gün yumurtlama degildir,ama bir sekilde LH degeri yuksek cıkmıs. İlk aklıma hamilelik geliyor doga olarak, ama böyle olup da gebelik testi negatif cıkanlar da var, forumda okudum. İnsallah guzel haberdir...
Gebelik olabilir belki bir gebelik testi yap istersen canımÜstteki òglen 2de yaptigim test , altta ki de ondan 3 saat sonra yaptigim test . Sivi alimina dikkat ederek yaptim bunlari
Yaptim biliyor musun , ve sonuc... Ama ben sevinemiyorum bile . Adete7- 8 gun kala bunu ogrenmek...Sanki saglikli bi gebelik olmayacak gibi . Ya da var mi yok mu dogru mu yanlis mi bu sonuc onu bile algilamis degilim suan . Ne dersin ?Gebelik olabilir belki bir gebelik testi yap istersen canım
Canım sen baya baya hamilesin erken döllenme olmuş 1 haftada bile hamile olduğunu öğrenenler var.Yarın doktoruna git bir bakalım.Allahın izniyle hiçbirşey yoktur üzülme sen içini ferah tutYaptim biliyor musun , ve sonuc... Ama ben sevinemiyorum bile . Adete7- 8 gun kala bunu ogrenmek...Sanki saglikli bi gebelik olmayacak gibi . Ya da var mi yok mu dogru mu yanlis mi bu sonuc onu bile algilamis degilim suan . Ne dersin ?
Allah razi olsun , insAllah öyledir... 8 gun icinde yumurta catlayip dollenme olup Hcg yukselip idrar testine gecer mi ki normalde . Yoksa bu durum mu anormal acaba. Istemsizce korku var icimde . RABBIM esirgesin insaAllah.Canım sen baya baya hamilesin erken döllenme olmuş 1 haftada bile hamile olduğunu öğrenenler var.Yarın doktoruna git bir bakalım.Allahın izniyle hiçbirşey yoktur üzülme sen içini ferah tut
İğne felan vurulmamıştın diğmi sen.Allah razi olsun , insAllah öyledir... 8 gun icinde yumurta catlayip dollenme olup Hcg yukselip idrar testine gecer mi ki normalde . Yoksa bu durum mu anormal acaba. Istemsizce korku var icimde . RABBIM esirgesin insaAllah.
Yok bebegim igne vurulmadim dogal yolla olduysa oldu . Malesef ki gidemem ozele suanda . Yarin gidicem mecbur . Bakalim hayirli guzel haberlerle donerim insaAllahİğne felan vurulmamıştın diğmi sen.
Olur canım ne mucizeler var bu dünyada güzel şeyler düşün kpcişin olmadı acile götürsün bir seni
Özele gitme devlete git canım.Yok bebegim igne vurulmadim dogal yolla olduysa oldu . Malesef ki gidemem ozele suanda . Yarin gidicem mecbur . Bakalim hayirli guzel haberlerle donerim insaAllah
Bal akıyor dilindenÖzele gitme devlete git canım.
İğne vurulmadığına göre hamişsin h.olsunnnn annesi inşallah analı babalıca büyütürsün
Ahahahahhhh güzel haberlerini bekliyorum yarın banada haber verBal akıyor dilindenRabbim saglikli bi sekilde nasip eder insaAllah . Aynen tatlim yarin ilk isim devlete gitmek...
Inan bana bende senin gibiyim . Bende cok istedim Rabbimden . Belki cok zaman gecmedi ama Allah biliyo ya icimi her ay eziyet gibi oluyo bana adet oldukca . Rabbim isteyen herkeze saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah . Önce size , sonra bana .Allahımmm darısı bize inşallah bizimde yüzümüz güler bebişlerimiz göbüşlerimize yerleşir..
Bende bu şekilde paylaşım yapmak istiyorum yaaaaa
Inan bana bende senin gibiyim . Bende cok istedim Rabbimden . Belki cok zaman gecmedi ama Allah biliyo ya icimi her ay eziyet gibi oluyo bana adet oldukca . Rabbim isteyen herkeze saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah . Önce size , sonra bana .
Aminnn inşallah canım önce yıllardır bekleyenlere sonra bizlere olsun inşallahrabbim bütün bebek sahibi olmak isteyenleri şu mübarek 3 aylar hürmetine size ve herkese bebek nasip etsin inşaallah
Aaamiiiinnnnn , insAllahhhhrabbim bütün bebek sahibi olmak isteyenleri şu mübarek 3 aylar hürmetine size ve herkese bebek nasip etsin inşaallah
Ovulasyon denedin miİnşallah canımm allahım büyük 11.aydan beri deniyoruz hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?