Bir Garip ovulasyon Testi

sinirlidegilimben

Senin kocanın evi yok... 👊🏼
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
408
721
103
Hayirli gunler arkadaslar .Aklimi fena halde kurcalayan bir durumla karsilastim bugun. Bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim . Adet döngüm 28 günde bir. Adet biter bitmez teste basladim ve 13.gün koyu cizgileri yakaladim. 13. Gunun sabahi siliklesmeye basladi ama ben gene de 13-14-15. gunleri degerlendirdim ve bugun 21 . gündeyim. Sadece meraktan testi tekrarlamak istedim ve somuclari ekliyorum . Gebeligi sorgulamiyorum sadece benim gibi boyle biseye denk gelen arkadaslar var midir bu neyin nesidir 2.kere yumurtlayabilir mi bi insan boyle bisey olur mu diye size sormak istedim . Bilgisi ve fikri olan arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim .

Üstteki òglen 2de yaptigim test , altta ki de ondan 3 saat sonra yaptigim test . Sivi alimina dikkat ederek yaptim bunlari

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-10-17-47-14.png
    68 KB · Görüntüleme: 240
21. gün yumurtlama degildir,ama bir sekilde LH degeri yuksek cıkmıs. İlk aklıma hamilelik geliyor doga olarak, ama böyle olup da gebelik testi negatif cıkanlar da var, forumda okudum. İnsallah guzel haberdir...

Gebelik olabilir belki bir gebelik testi yap istersen canım
Yaptim biliyor musun , ve sonuc... Ama ben sevinemiyorum bile . Adete7- 8 gun kala bunu ogrenmek...Sanki saglikli bi gebelik olmayacak gibi . Ya da var mi yok mu dogru mu yanlis mi bu sonuc onu bile algilamis degilim suan . Ne dersin ?

Eklentiler

• 20170410_191415.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 212
Yaptim biliyor musun , ve sonuc... Ama ben sevinemiyorum bile . Adete7- 8 gun kala bunu ogrenmek...Sanki saglikli bi gebelik olmayacak gibi . Ya da var mi yok mu dogru mu yanlis mi bu sonuc onu bile algilamis degilim suan . Ne dersin ?
Canım sen baya baya hamilesin erken döllenme olmuş 1 haftada bile hamile olduğunu öğrenenler var.Yarın doktoruna git bir bakalım.Allahın izniyle hiçbirşey yoktur üzülme sen içini ferah tut

Canım sen baya baya hamilesin erken döllenme olmuş 1 haftada bile hamile olduğunu öğrenenler var.Yarın doktoruna git bir bakalım.Allahın izniyle hiçbirşey yoktur üzülme sen içini ferah tut
Allah razi olsun , insAllah öyledir... 8 gun icinde yumurta catlayip dollenme olup Hcg yukselip idrar testine gecer mi ki normalde . Yoksa bu durum mu anormal acaba. Istemsizce korku var icimde . RABBIM esirgesin insaAllah.

Allah razi olsun , insAllah öyledir... 8 gun icinde yumurta catlayip dollenme olup Hcg yukselip idrar testine gecer mi ki normalde . Yoksa bu durum mu anormal acaba. Istemsizce korku var icimde . RABBIM esirgesin insaAllah.
İğne felan vurulmamıştın diğmi sen.

Olur canım ne mucizeler var bu dünyada güzel şeyler düşün kpcişin olmadı acile götürsün bir seni

İğne felan vurulmamıştın diğmi sen.

Olur canım ne mucizeler var bu dünyada güzel şeyler düşün kpcişin olmadı acile götürsün bir seni
Yok bebegim igne vurulmadim dogal yolla olduysa oldu . Malesef ki gidemem ozele suanda . Yarin gidicem mecbur . Bakalim hayirli guzel haberlerle donerim insaAllah

Yok bebegim igne vurulmadim dogal yolla olduysa oldu . Malesef ki gidemem ozele suanda . Yarin gidicem mecbur . Bakalim hayirli guzel haberlerle donerim insaAllah
Özele gitme devlete git canım.

İğne vurulmadığına göre hamişsin h.olsunnnn annesi inşallah analı babalıca büyütürsün

Allahımmm darısı bize inşallah bizimde yüzümüz güler bebişlerimiz göbüşlerimize yerleşir..

Bende bu şekilde paylaşım yapmak istiyorum yaaaaa

Allahımmm darısı bize inşallah bizimde yüzümüz güler bebişlerimiz göbüşlerimize yerleşir..

Bende bu şekilde paylaşım yapmak istiyorum yaaaaa
Inan bana bende senin gibiyim . Bende cok istedim Rabbimden . Belki cok zaman gecmedi ama Allah biliyo ya icimi her ay eziyet gibi oluyo bana adet oldukca . Rabbim isteyen herkeze saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah . Önce size , sonra bana .

İnşallah canımm allahım büyük 11.aydan beri deniyoruz hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…