- 15 Mart 2017
- 124
- 180
- 53
- 46
- Konu Sahibi havadansudanseyler
-
bende merak ettim nasıl çözdürüyorsunuzMadem cok sık kullanmıyorsunuz, bence almayın. Ben genel olarak cok kullanilan zorunlu seyler disindaki makinalarin alinmasina karsiyim
Buz cozdurmenin cok daha saglikli ve kolay yolu var.
benimde en çok yaptığım şsanırım browniMikrodalganin ispatlanmis bir zarari yok sagliga. Ustelik oldukca fazla arastirma var bu konuda. Dahasi et tavuk gibi urunleri uzun surede eritmektense kisa surede mikrodalgada eritmek ve hemen pisirmek hem baktari olusumunu engeller hemde urunlerin besin degerini kaybettirmez.
Ben samsung kullaniyorum. 23 litre fakat 800 watt. Daha guclusu oldugunu hic duymadim acikcasi. Ama kek yapmisligim ve tavuk pisirmisligim var mikrodalgada.
çok teşekkürlermw 767 benimki 28 litre kapasitesi çok memnunum şiddetle tavsiye ederim ama tuzluydu fiyatı hatırladığım kadarıyla
maalesef satışı gözükmüyor internettemw 767 benimki 28 litre kapasitesi çok memnunum şiddetle tavsiye ederim ama tuzluydu fiyatı hatırladığım kadarıyla
5 yıl önce almıştım kalmamış olabilir evet benzeri modellere başka markalarda bakın o zaman kolay gelsinmaalesef satışı gözükmüyor internette
çok teşekkürler bu bilgi içinSanılanın aksine mikrodalga fırınların sağlığa herhangi bir zararı yok.
Temel çalışma prensibi besin içindeki suyu ısıtıp, bütün moleküllerin ısınmasını sağlamaktır.
Zaten dışarıya dalga saçılımını önleyen mekanizmaları var kapaklarında. Makine çok eski değilse bir zararı olmaz.
Besinler üzerinde de herhangi olumsuz bir etkisi yok. Hatta ısınma süresini kısalttığından besinlerdeki bazı vitaminlerin değerinin kaybolmasını engeller.
Ben cozdurmeden pişirmeye atıyorum. Bazen cozdurmeden de gerekiyor. O kadar beklemek darlıyor beni mesela. Sen nasıl cozduruyorsun
bende merak ettim nasıl çözdürüyorsunuz
Evet oldukca memnunum. Tavsiye ederim.benimde en çok yaptığım şsanırım browni
800 wattı geçince fiyatlarda artıyor fazlaca
samsungtan memmunmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?