- 15 Mart 2017
- 124
- 180
- 53
- 46
- Konu Sahibi havadansudanseyler
-
Benim vardi cok guzeldi ama hamilekten sonra kullanmadim.Inanin cok zararli cocuklarim olduktan sonra zaten hic kullanmadim.Duzgun kullanmadan birine verdim.Belki diyceksiniz ona bakarsaniz hayatimizdaki cogu sey zararli orda da takdir sizindir elbetarkadaşlar yeni bir mikrodalga fırın almak istiyorum...
şuan evde ki bekonun basit bir modeli fakat içinin boyası döküldü ve tabağın altı tamamen pas olduğu için kullanamıyorum..
etin buzunu çözdürürken pişiriyor diğer şeyleri epey bir vakit sürüyor çözdürmem..
sizden şu konuda yardım istiyorum 23 litrelik bir mikrodalga istiyorum ve mikrodalga gücü klasik 800 watttan güçlü olsun
kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz model ve markalar var mı karar vermek zorundayım bugün yarın
çok sık kullandığım birşey değil zaten ama bazen buz çözdürme konusunda çok işe yarıyorBenim vardi cok guzeldi ama hamilekten sonra kullanmadim.Inanin cok zararli cocuklarim olduktan sonra zaten hic kullanmadim.Duzgun kullanmadan birine verdim.Belki diyceksiniz ona bakarsaniz hayatimizdaki cogu sey zararli orda da takdir sizindir elbet
Ozaman kullanan ve yardimli olacak arkadaslar yorumda bulunurlar birazdan.çok sık kullandığım birşey değil zaten ama bazen buz çözdürme konusunda çok işe yarıyor
çok sık kullandığım birşey değil zaten ama bazen buz çözdürme konusunda çok işe yarıyor
teşekkür ederim cevap için ama bir tuhaf his var içimde kullanmasam bile dursun gibi ki kullanmayacaksam çorap bile almamMadem cok sık kullanmıyorsunuz, bence almayın. Ben genel olarak cok kullanilan zorunlu seyler disindaki makinalarin alinmasina karsiyim
Buz cozdurmenin cok daha saglikli ve kolay yolu var.
kenwood kullanıyorum ben yıllardır çok memnunum bir çok fonksiyonu vararkadaşlar yeni bir mikrodalga fırın almak istiyorum...
şuan evde ki bekonun basit bir modeli fakat içinin boyası döküldü ve tabağın altı tamamen pas olduğu için kullanamıyorum..
etin buzunu çözdürürken pişiriyor diğer şeyleri epey bir vakit sürüyor çözdürmem..
sizden şu konuda yardım istiyorum 23 litrelik bir mikrodalga istiyorum ve mikrodalga gücü klasik 800 watttan güçlü olsun
kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz model ve markalar var mı karar vermek zorundayım bugün yarın
kafanızı duvarlara vurduracak birşey yaptığımı hiç düşünmemiştim ayrıca hiç dikkat etmemiştim çok kullanılan bir söz olduğuna anlık birşeydiBir küçük cart meselesi
Bir garip curt şesi
Şu başlıklar azalmadan, çabuk çabuk bitsin
Zaten bireysel mesele değil benimkikafanızı duvarlara vurduracak birşey yaptığımı hiç düşünmemiştim ayrıca hiç dikkat etmemiştim çok kullanılan bir söz olduğuna anlık birşeydi
internetten bakıyorum kenwood alışveriş sitelerinde göremedim .kenwood kullanıyorum ben yıllardır çok memnunum bir çok fonksiyonu var
cok teşekkürler litreye ben takıldım galiba geneli 20 litre,bugun bir mağazada satıcı bile garip buldu 23 lt isteğimiBen arcelik kullaniyorum buz cozdurme modu vs.var memnunum ama litresini fan bilmiyorum inanın
Madem cok sık kullanmıyorsunuz, bence almayın. Ben genel olarak cok kullanilan zorunlu seyler disindaki makinalarin alinmasina karsiyim
Buz cozdurmenin cok daha saglikli ve kolay yolu var.
Bizdeki de kenwood en ucuz modelini almıştık ama 10 yıldır aldığımız gün gibi.internetten bakıyorum kenwood alışveriş sitelerinde göremedim .
bakıcam özellikle teşekkürler
gerçekten okuduğum yazılarında bir çoğu saç kurutma makinası veya cep telefonundan daha zararlı değil diyor ..zaten üstte de yazdım öyle her gün defalarca kullandığım bi alet de değilmikrodalga fırınların hayatımızı olumsuz etkileyecek bir zararı yok.devamlı bbc de sağlık belgeseli izleyen biri olarak söylüyorum.içiniz rahat kullanabilirsiniz.bende beko var 20 lt memnunum
genelde samsungun modellerine baktım ama kenwoodda bakacaklarım arasında artık sağolunBizdeki de kenwood en ucuz modelini almıştık ama 10 yıldır aldığımız gün gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?