• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Bir garip Kaş meselesi :)

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.838
57.442
798
Selam bayanlar. .
Bir kaç sorum olacak.
1) Kaşlarım çok mu ince?
2) Sizce kötü mü? Şekli mesela?
3) Böyle kaşlara sahip olsaydınız kıl tekniği ile kalıcı kaş uygulaması yaptırır miydiniz?
4) Bu kaşlarımın doğal hali. Yani doğal derken alınmış doğal hali :) Boya falan yok. Boşluklar var biliyorum. Doğal yöntemlerle kalınlaştırmam için öneriniz olabilir mi?

Eklentiler

• 2018-07-18 22.22.01.png
    2018-07-18 22.22.01.png
    61,7 KB · Görüntüleme: 314
Şekli kötü değil ama incelmiş nomu içlere girmeden etrafı toparlayarak aldırabilirsin birkaç ay, küsen kaşların falan çıksın. Kıl tekniğini ben de biraz araştırmıştım yaptırsam mı diye, youtubeda ünlülerin kaşlarını alan bi hanım kul tekniğinin uzun vadede kaşlara zarar vereceğini söylemişti (deriye ufak kesikler atıldığı için o bölgedeki cilde de zarar veriyomuş). Link vermek yassah mıydı hatırlamıyorum, youtubeda “kaş bakımı nasıl yapılır” diye aratabilirsin.

Doğal bakım bilmiyorum ama golden rose kaş kalemi güzel, bende grisi var ama sana açık kahve daha güzel olur.

Şekli kötü değil ama incelmiş nomu içlere girmeden etrafı toparlayarak aldırabilirsin birkaç ay, küsen kaşların falan çıksın. Kıl tekniğini ben de biraz araştırmıştım yaptırsam mı diye, youtubeda ünlülerin kaşlarını alan bi hanım kul tekniğinin uzun vadede kaşlara zarar vereceğini söylemişti (deriye ufak kesikler atıldığı için o bölgedeki cilde de zarar veriyomuş). Link vermek yassah mıydı hatırlamıyorum, youtubeda “kaş bakımı nasıl yapılır” diye aratabilirsin.

Doğal bakım bilmiyorum ama golden rose kaş kalemi güzel, bende grisi var ama sana açık kahve daha güzel olur.

Canim benim öncelikle teşekkür ederim.
Kaslarımı başından beri hep kendim aldım.
Kuaför el atmadı hiç.
Çok gür kaşlarım hiç yoktu dağınık ve seyrek daha kötüsü başı kalın sonlari çok boşluklu. Farketmeden zamanla incelttim gibi doğru.

Şimdi biraz kalinlassa diyorum ama her gün boyamakla uğraşamam ben.
Çok tembelim bilsen.

O yüzden doğal yöntemlerle beslesem dedim.
Bdv ye açmadim da konuyu pek gören olmayacak ama neyse :/

Canim benim öncelikle teşekkür ederim.
Kaslarımı başından beri hep kendim aldım.
Kuaför el atmadı hiç.
Çok gür kaşlarım hiç yoktu dağınık ve seyrek daha kötüsü başı kalın sonlari çok boşluklu. Farketmeden zamanla incelttim gibi doğru.

Şimdi biraz kalinlassa diyorum ama her gün boyamakla uğraşamam ben.
Çok tembelim bilsen.

O yüzden doğal yöntemlerle beslesem dedim.
Bdv ye açmadim da konuyu pek gören olmayacak ama neyse :/
Söylediğim videoyu izlemeni öneririm nomu, özge ulusoyun youtube kanalındaki video. Orada doğal çözüm sarımsak diyor mesela. Aktarlardaki yağlar işe yaramıyor pek ben denemiştim gözünü yaktığınla zarar verdiğinle kalıyosun. Ben olsam birkaç ay boyunca kuaföre gider üstleri kestiririm kesinlikle altları aldırmam uzasın iyice aralar falan, akşamları da sarımsak yaparsın. İnsan kendi alınca zamanla bozuyor kaşı farkında olmadan.

Söylediğim videoyu izlemeni öneririm nomu, özge ulusoyun youtube kanalındaki video. Orada doğal çözüm sarımsak diyor mesela. Aktarlardaki yağlar işe yaramıyor pek ben denemiştim gözünü yaktığınla zarar verdiğinle kalıyosun. Ben olsam birkaç ay boyunca kuaföre gider üstleri kestiririm kesinlikle altları aldırmam uzasın iyice aralar falan, akşamları da sarımsak yaparsın. İnsan kendi alınca zamanla bozuyor kaşı farkında olmadan.

Teşekkür ederim canım bakacağım.
Farmasinin kaş kirpik serumunu da duydum onu da deneyeceğim sanırım. Sarımsak da olabilir.

Teşekkür ederim canım bakacağım.
Farmasinin kaş kirpik serumunu da duydum onu da deneyeceğim sanırım. Sarımsak da olabilir.
Ni demek nomu inşallah faydası olur. Kaş dediğin biraz sabır istiyor ben de bi dönem inceltmiştim rahat iki üç ayda normalde döndü bünyeye göre de değişiyordur tabi

bana da ince geldi ama yüz şekline de yakışmış gibi,
yıllar önce ben de ince kavisli kullandım, şimdi daha kalın ve düz

Bence güzel kaşlarınız. Sizin yerinizde olsam yaptırmazdım. Maybelline de kaş dövmesi var bi kaç gün gidiyormuş boyayınca sanırım. Kalemle boyasanız telafi edilemeyecek bi inceliği yada azlığı yok bence...

Bence gerek yok kaş farı ve kalem ile boyamak kaşları döküyor Ben kıl tekniği yaptırdım çokta memnunum ve rahatım ama senin gibi oldaydı kaşlarım gerek duymazdım tatlı badem yağı kullanarak güçlendirebilirsin benim kaşlarım vasattı mecbur kaldım yaptırdım

Back