hahajsjajakahjshs haykırdım. darısı herkesin basına bol işemeli günlerAyy konuyu açarken birbirinizin üzerinize işediniz fantazik olarak sandım korktumbence baya doruklarda zevk almışsın tebrikler sonunda bu siteden biri fışkırarak boşalmış hahxhahs
Yalnız değilsin desemPeki benim işemeli boşanma diye okumam
Tekniği de var aslında.klitoris masajı yapınca da oluyor.nadiren vajinal orgazmla birlikte de oluyor.senin anlattığın gibi kasılmalar birlikte.teşekkür ederim hiç beklemediğiniz bir anda oluyor
Evet canim.hııı o kim oda mı işiyor böyle
evet evet oluyor çişli mişli idare edicezTekniği de var aslında.klitoris masajı yapınca da oluyor.nadiren vajinal orgazmla birlikte de oluyor.senin anlattığın gibi kasılmalar birlikte.
neyse bacım s.cmada işe sorun yokkızlar bir çişiniz eksikti demeyin ama bunu sormam lazımuzatmadan konuya giriyorum sevgilim ile ilişkiye girerken kasılmalı titremeli bir orgazmla birlikte boşaldım. ya da işedim… tabi toma gibi fışkırmadım korkmayın. şimdi arafta kalmamın sebebi çarşafta şeffaf olması gereken yerde sarımsı ıslaklık olması ve benim ilişkiden önce zaten wcye gidip mesaneyi boşaltmam ile alakalı emindim yani çişimin olmadığına öyle çişimi yapar gibide ıkınmadım oysaki öyle aktı gitti su akar yolunu bulur hesabı saldım bende yani aranızda bu talihsiz olayı yaşayan oldu mu altıma yapmış gibi hissediyorum
Bıraz oynasın ugrassınHayalimdeki ve kocamın hayalindeki boşalma şeklidarısı başıma inşallah
Vallah elliyor uğrasıyor yumuluyor ne yapsa olmuyorBıraz oynasın ugrassınıkı ellmeden de beklemsın ole
15 yıllk evlı arkadsımda kocası becerememiş hıc bnde mı aorun6var deyıp ılk defa kendi kendine denemiş ve sonuca ulasmıs. Kız adam beceriksizmil benım dedıVallah elliyor uğrasıyor yumuluyor ne yapsa olmuyor
Bende işiycem15 yıllk evlı arkadsımda kocası becerememiş hıc bnde mı aorun6var deyıp ılk defa kendi kendine denemiş ve sonuca ulasmıs. Kız adam beceriksizmil benım dedıyolu aonra tarıf etmışte oldu hep dıyordu
İşe kızz senınn neyın eksık. Yolu bulamayanlar utansınBende işiycem
Valla utansınİşe kızz senınn neyın eksık. Yolu bulamayanlar utansın
Halı çitiler gıbı cıtılerse bulamaz tabee. Kıbarlık bılcek sabır gerekcek. Kolay mı oleValla utansınşimdi gidip telefonu kafasına kafasına vurcam
Alemsin vallaHalı çitiler gıbı cıtılerse bulamaz tabee. Kıbarlık bılcek sabır gerekcek. Kolay mı olehopp 5dakkada besıktas
Hadı gazam mubarek olsun. Haldır saldır şampuanla yaldır yardır. Haberlerini beklıyrukkAlemsin vallaaklıma haldır şaldır geldi insada görmüştüm bir markette şampuanın adını bu sekilde yazmıştı biri ahaahah
AhahahahHadı gazam mubarek olsun. Haldır saldır şampuanla yaldır yardır. Haberlerini beklıyru
Hayalimdeki ve kocamın hayalindeki boşalma şeklidarısı başıma inşallah
neyse bacım s.cmada işe sorun yok
ahahhahs ritmi bozmaması lazım müjdeli haberlerinizi bekliyorumVallah elliyor uğrasıyor yumuluyor ne yapsa olmuyor
Ahahahahtamam haldır şaldır lambır lumbur,şangır şungur işiycem söz