Hayvan gibi zevk almışsın aşkım sefan olsun.kızlar bir çişiniz eksikti demeyin ama bunu sormam lazımuzatmadan konuya giriyorum sevgilim ile ilişkiye girerken kasılmalı titremeli bir orgazmla birlikte boşaldım. ya da işedim… tabi toma gibi fışkırmadım korkmayın. şimdi arafta kalmamın sebebi çarşafta şeffaf olması gereken yerde sarımsı ıslaklık olması ve benim ilişkiden önce zaten wcye gidip mesaneyi boşaltmam ile alakalı emindim yani çişimin olmadığına öyle çişimi yapar gibide ıkınmadım oysaki öyle aktı gitti su akar yolunu bulur hesabı saldım bende yani aranızda bu talihsiz olayı yaşayan oldu mu altıma yapmış gibi hissediyorum
hahahshshs sagol askım herkese nasip olsunHayvan gibi zevk almışsın aşkım sefan olsun.
ama benim gerçekten çişti galiba bana öyle gelse keşkeBen de hep çiş yapar gibi hissediyorum boşalma anında ve hep kontrol ederim dediğiniz gibi sonrasında çiş miydi diye ama değil o an bize öyle geliyor sadece
Dua et de hep işe. Senin bünye bu şekilde işliyor, asıl işemezsen bişey anlamayacaksın.hahahshshs sagol askım herkese nasip olsunzevk aldığıma eminim zaten ama ben böyle boşalırken hep işeyecek miyim acaba
Bir kadın doğum uzmanı o suyun icinde hem idrar hemde zevk suyunun olduğunu söylemişti. Fışkırarak boşalma çok nadirdir tebriklerkızlar bir çişiniz eksikti demeyin ama bunu sormam lazımuzatmadan konuya giriyorum sevgilim ile ilişkiye girerken kasılmalı titremeli bir orgazmla birlikte boşaldım. ya da işedim… tabi toma gibi fışkırmadım korkmayın. şimdi arafta kalmamın sebebi çarşafta şeffaf olması gereken yerde sarımsı ıslaklık olması ve benim ilişkiden önce zaten wcye gidip mesaneyi boşaltmam ile alakalı emindim yani çişimin olmadığına öyle çişimi yapar gibide ıkınmadım oysaki öyle aktı gitti su akar yolunu bulur hesabı saldım bende yani aranızda bu talihsiz olayı yaşayan oldu mu altıma yapmış gibi hissediyorum
teşekkür ederim hiç beklemediğiniz bir anda oluyorGerçekte de oluyormuş demek ki. Duyardık videolarda vs oluyormuş diye.tadını çıkarın maşallah
ben çok araştırmadığım için bilmiyordum normalmiş galiba bu. sevgilimin alnından öpmeye gidiyorum şimdi bende onu tebrik edeceğim hahaha teşekkür ederimBir kadın doğum uzmanı o suyun icinde hem idrar hemde zevk suyunun olduğunu söylemişti. Fışkırarak boşalma çok nadirdir tebrikler
buna da şükür diyorum o zamanEn azından çiş ise bile ilişkiden aldığın zevki doya doya yasamissin boş ver
Yalnız değilsinizPeki benim işemeli boşanma diye okumam
hahahahshsjs umarım gerek kalmaz ya böyle bir baslıgaPeki benim işemeli boşanma diye okumam
hııı o kim oda mı işiyor böyleFörhıns sen misin?
Umarım sshshdhdhahahahshsjs umarım gerek kalmaz ya böyle bir baslıga